GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Special Solutions / Services / WebShop > GPGIndustries Support section > Distributed Devices by GPG > Dragon Box

Dragon Box Chinese Phone Tool

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-14-2012, 08:25   #1 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 96
Member: 580233
Status: Offline
Thanks Meter: 9
return data error...how to fix?

i cant find how to solve this error,..



anyone have to give me the solution...

tnx...............
 
Old 08-14-2012, 10:51   #2 (permalink)
Moderator
 
Faheem Anjum's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: (United States Of Islam)
Age: 27
Posts: 23,372
Member: 399832
Status: Offline
Sonork: 100.1584728
Thanks Meter: 21,563
Donate money to this user
what is the status of phone ?
 
The Following User Says Thank You to Faheem Anjum For This Useful Post:
Old 08-14-2012, 11:08   #3 (permalink)
Freak Poster
 
star1989's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Islamic republic of pakistan
Posts: 456
Member: 1251758
Status: Offline
Sonork: 1614930/star1989
Thanks Meter: 82
Same problam here plz explain with detail.
 
The Following User Says Thank You to star1989 For This Useful Post:
Old 08-14-2012, 11:46   #4 (permalink)
Freak Poster
 
idrissou mohama's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: lonely
Posts: 179
Member: 1356561
Status: Offline
Sonork: 100.1650967
Thanks Meter: 12
this cpu mtk 6253 support two liver the power button After having conneter ok
 
The Following User Says Thank You to idrissou mohama For This Useful Post:
Old 08-15-2012, 02:00   #5 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 96
Member: 580233
Status: Offline
Thanks Meter: 9
Quote:
Originally Posted by Faheem Anjum View Post
what is the status of phone ?

Cherry Mobile C3, password only
....
 
Old 08-15-2012, 03:37   #6 (permalink)
No Life Poster
 
syed tuqeer's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 4,460
Member: 654997
Status: Offline
Sonork: 100.1613804
Thanks Meter: 2,473
@bench betita
Open phone and connect via PCB RX,TX
your problem will solve
 
The Following User Says Thank You to syed tuqeer For This Useful Post:
Old 08-15-2012, 03:37   #7 (permalink)
No Life Poster
 
alkim's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: earth
Posts: 1,113
Member: 992568
Status: Offline
Sonork: kulit
Thanks Meter: 165
your not alone brother im in too i cant used any of new update dragon only 2.13 ahihi
 
The Following User Says Thank You to alkim For This Useful Post:
Old 08-15-2012, 03:38   #8 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Dec 2003
Location: Pakistan
Posts: 64
Member: 46549
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Quote:
Originally Posted by alkim View Post
your not alone brother im in too i cant used any of new update dragon only 2.13 ahihi
i am also with you brother
 
The Following User Says Thank You to wajid For This Useful Post:
Old 08-15-2012, 03:45   #9 (permalink)
No Life Poster
 
syed tuqeer's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 4,460
Member: 654997
Status: Offline
Sonork: 100.1613804
Thanks Meter: 2,473
Quote:
Originally Posted by alkim View Post
your not alone brother im in too i cant used any of new update dragon only 2.13 ahihi
Quote:
Originally Posted by wajid View Post
i am also with you brother
open new thread and post details
  • model no , cable no
  • phone status
  • logs.
 
Old 08-15-2012, 04:39   #10 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 96
Member: 580233
Status: Offline
Thanks Meter: 9
Quote:
Originally Posted by syed tuqeer View Post
@bench betita
Open phone and connect via PCB RX,TX
your problem will solve
ah,.. so it's a bug in new version...in GPG_Dragon Ver2.13.exe no need to open,.. i just want to try if its new version is good..or there is a tricks to manually do...
 
Old 08-15-2012, 04:54   #11 (permalink)
Product Manager
 
GPGDragon Help's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: china
Age: 25
Posts: 2,959
Member: 1428349
Status: Offline
Sonork: 100.1597111
Thanks Meter: 13,108
I can't open your pics
can your post the log in here
and I can check what happen in it
 
The Following User Says Thank You to GPGDragon Help For This Useful Post:
Old 08-15-2012, 06:55   #12 (permalink)
No Life Poster
 
syed tuqeer's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 4,460
Member: 654997
Status: Offline
Sonork: 100.1613804
Thanks Meter: 2,473
Quote:
Originally Posted by bench betita View Post
ah,.. so it's a bug in new version...in GPG_Dragon Ver2.13.exe no need to open,.. i just want to try if its new version is good..or there is a tricks to manually do...
strange! ,
post your 2.13 logs using same set
in your screen shot. vcc=null, GND=null signal pin=null(mayb jack damage)
 
The Following User Says Thank You to syed tuqeer For This Useful Post:
Old 08-16-2012, 02:28   #13 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 96
Member: 580233
Status: Offline
Thanks Meter: 9
Quote:
Originally Posted by syed tuqeer View Post
strange! ,
post your 2.13 logs using same set
in your screen shot. vcc=null, GND=null signal pin=null(mayb jack damage)

what i want is,.. to clarify what is the best solution for that error,..by the way the unit is in good condition right now,. i release it to my custumer 2 days ago..

i wonder, why i have that error in new version?..
 
The Following User Says Thank You to bench betita For This Useful Post:
Old 08-16-2012, 06:08   #14 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 950
Member: 161646
Status: Offline
Thanks Meter: 327
i try to remove phone code
same error with new version
 
The Following User Says Thank You to HICHEMRACHIDA For This Useful Post:
Old 08-16-2012, 07:19   #15 (permalink)
Product Manager
 
Dipendra Pathak's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: China/Russia/Nepal
Posts: 5,531
Member: 747989
Status: Offline
Sonork: 100.1593052
Thanks Meter: 6,453
Donate money to this user
Try latest version and post the screenshot of Dragon Connectiong Windows.


GPGDraogn V3.05 [ Full Support MTK 6255 ] More info inside the thread !!!



Good Luck Brother!!!


BR

Dipendra Pathak
 
The Following User Says Thank You to Dipendra Pathak For This Useful Post:
Closed Thread

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to upload a new firmware... Brand Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 29 06-13-2014 15:30
How to add a language in 51xx/61xx tati Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 8 05-21-2013 19:20
How can I do a Welcome note for my 6110 a dosn't have any one ? Viper Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 7 07-18-2012 07:57
news headlines to gsm phone mos Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 6 12-18-2011 11:00
Copy from one 6110 to another Leif Nielsen Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 1 06-10-1999 22:36

 



All times are GMT +1. The time now is 22:40.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.36285 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO