GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Special Solutions / Services / WebShop > GPGIndustries Support section > Distributed Devices by GPG > Dragon Box

Dragon Box Chinese Phone Tool

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 09-12-2013, 14:25   #1 (permalink)
No Life Poster
 
amar181's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: GSM WORLD
Posts: 1,657
Member: 510122
Status: Online
Sonork: 100.1606547
Thanks Meter: 1,684
Unknown Box contact your saler

>>> Checking Box...
Box SN number:07000xxxx
Box Firmware:VER1.62
Distributor information:
Unknow Box,Please Connecter Your Saler

new version not work for me how can i solve this problem ....
  Reply With Quote
Old 09-12-2013, 14:28   #2 (permalink)
No Life Poster
 
tauheed9's Avatar
 
Join Date: May 2012
Location: mahim mumbai
Age: 23
Posts: 1,694
Member: 1761678
Status: Online
Sonork: 100.1615439
Thanks Meter: 347
i think u are using other commzero box
  Reply With Quote
Old 09-12-2013, 14:32   #3 (permalink)
No Life Poster
 
amar181's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: GSM WORLD
Posts: 1,657
Member: 510122
Status: Online
Sonork: 100.1606547
Thanks Meter: 1,684
What iz commzero...? I use GPG Dragon box .....
  Reply With Quote
Old 09-12-2013, 14:39   #4 (permalink)
Product Manager
 
Dipendra Pathak's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: China/Russia/Nepal
Posts: 5,502
Member: 747989
Status: Offline
Sonork: 100.1593052
Thanks Meter: 6,415
I agree with @tauheed9.

If you ( @amar181 ) are using Dragon Box, then, contact with your reseller.





BR

Dipendra Pathak
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Dipendra Pathak For This Useful Post:
Old 09-13-2013, 07:01   #5 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2012
Location: Above the earth
Posts: 123
Member: 1711578
Status: Offline
Sonork: 100.1606127
Thanks Meter: 21
Yes your box is dragon box but you converted it to other box thats is why its firmware is being change ,now you had to buy dragon dongle to make it work again in this version 3.30.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Vincelfixer For This Useful Post:
Old 09-13-2013, 08:58   #6 (permalink)
Major Poster
 
Join Date: May 2009
Posts: 46
Member: 1036443
Status: Offline
Thanks Meter: 2
I have similar problem any real solution gpg dragon,?
thanks:mad:
  Reply With Quote
Old 09-14-2013, 10:42   #7 (permalink)
No Life Poster
 
amar181's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: GSM WORLD
Posts: 1,657
Member: 510122
Status: Online
Sonork: 100.1606547
Thanks Meter: 1,684
>>> Checking Box...
Box SN number:070000100
Box Firmware:VER1.62
Distributor information:
Unknow Box,Please Connecter Your Saler

Reseller Not help me please resolve my problem ...
But 2.26 is working perfect....
  Reply With Quote
Old 09-14-2013, 16:24   #8 (permalink)
No Life Poster
 
amar181's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: GSM WORLD
Posts: 1,657
Member: 510122
Status: Online
Sonork: 100.1606547
Thanks Meter: 1,684
Still have problem any supporter not help why ?
  Reply With Quote
Old 09-14-2013, 16:44   #9 (permalink)
Product Supporter
 
Sniper_04's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Philippines
Age: 24
Posts: 1,211
Member: 704097
Status: Offline
Sonork: 100.1607742
Thanks Meter: 733
this is the result of some user try to flash other commzero box frimware

my only question, did you try it before????
converting dragon box to other commzero base box?



br,
  Reply With Quote
Old 09-14-2013, 18:30   #10 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 18
Member: 1427633
Status: Offline
Thanks Meter: 0
i have same proplem plz helpe
  Reply With Quote
Old 09-15-2013, 00:28   #11 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Sep 2008
Location: @ your fingertip
Posts: 467
Member: 853601
Status: Offline
Thanks Meter: 183
This is what happen to the box when user tried to flash the firmware of dragon, since last time, when both Avator and Dragon were Using CommZero, many users tried to convert Dragon to Avator.
  Reply With Quote
Old 09-15-2013, 05:32   #12 (permalink)
No Life Poster
 
amar181's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: GSM WORLD
Posts: 1,657
Member: 510122
Status: Online
Sonork: 100.1606547
Thanks Meter: 1,684
Quote:
Originally Posted by Sniper_04 View Post
this is the result of some user try to flash other commzero box frimware

my only question, did you try it before????
converting dragon box to other commzero base box?



br,

never try like that .... never try to convert comzero never try to other...
can you guide me how can I solve this problem....
  Reply With Quote
Old 09-15-2013, 06:20   #13 (permalink)
Moderator
 
Faheem Anjum's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: (United States Of Islam)
Age: 27
Posts: 23,344
Member: 399832
Status: Online
Sonork: 100.1584728
Thanks Meter: 21,558
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by amar181 View Post
never try like that .... never try to convert comzero never try to other...
can you guide me how can I solve this problem....

PM me u r box pic with SN
  Reply With Quote
Old 09-15-2013, 06:27   #14 (permalink)
No Life Poster
 
amar181's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: GSM WORLD
Posts: 1,657
Member: 510122
Status: Online
Sonork: 100.1606547
Thanks Meter: 1,684
Quote:
Originally Posted by Faheem Anjum View Post
PM me u r box pic with SN
I send you Pm ... please check,,, \m/
  Reply With Quote
Old 09-15-2013, 08:56   #15 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 18
Member: 1427633
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Checking Box...
Box SN number:000004622
Box Firmware:VER1.62
Distributor information:5„‡榤ž‘
Unknow Box,Please Connecter Your Saler
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 11:25.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.44925 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO