GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > Dragon Box


Dragon Box Chinese Phone Tool

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-11-2011, 11:40   #1 (permalink)
Product Manager
 
GPGIndustries's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: France,China,Dubai,Indonesia
Age: 42
Posts: 3,700
Member: 34016
Status: Offline
Sonork: 100.67372
Thanks Meter: 24,593
Are you a Setool user and a GPGDragon Fan?!?



Last edited by GPGIndustries; 08-13-2011 at 11:26.
  Reply With Quote
The Following 53 Users Say Thank You to GPGIndustries For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 08-11-2011, 13:50   #2 (permalink)
Product Supporter
 
ORANGE MOB's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 2,926
Member: 1549240
Status: Offline
Thanks Meter: 1,120
Great work gpg team ,gpgindustries is real king of gsm world
  Reply With Quote
Old 08-11-2011, 14:20   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Apr 2009
Location: rainak bazar jalandhar
Posts: 2,063
Member: 1002949
Status: Offline
Sonork: 100.1582346
Thanks Meter: 262
what about usb cables???????????????
  Reply With Quote
Old 08-11-2011, 14:23   #4 (permalink)
Product Manager
 
Faisal_Computer's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Kamalia, Pakistan.
Age: 34
Posts: 16,851
Member: 151871
Status: Offline
Thanks Meter: 71,373
Quote:
Originally Posted by luckymobil View Post
what about usb cables???????????????
please explain what do you mean ?
Br
Faisal_Computer
  Reply With Quote
Old 08-11-2011, 15:44   #5 (permalink)
No Life Poster
 
shakeel145's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: IN {HUMEN}WORLD
Posts: 1,794
Member: 510445
Status: Offline
Sonork: 100.1638301
Thanks Meter: 351
great infinity team u r the best
  Reply With Quote
Old 08-11-2011, 18:15   #6 (permalink)
Freak Poster
 
kaushik2aki's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 361
Member: 318393
Status: Offline
Sonork: 100.1578597
Thanks Meter: 117
this team or more team now making fool of customer only patch method they use . they copy and making mobile software working of these soft dump flash and damage handset make fool to customers
company relay this is no advantage of this company same as z3x also
  Reply With Quote
Old 08-11-2011, 19:05   #7 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 161
Member: 802910
Status: Offline
Thanks Meter: 28
Thxxx GPG team. Very Very nice information
  Reply With Quote
Old 08-12-2011, 05:25   #8 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2009
Location: KRJ
Posts: 341
Member: 993718
Status: Offline
Thanks Meter: 43
GPG Team i need download link for GPGDRAGON FREEWARE TOOL and SE LG TOOL

Pleases provide it
  Reply With Quote
Old 08-12-2011, 08:29   #9 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Apr 2010
Location: moon
Posts: 175
Member: 1287684
Status: Offline
Sonork: 100.1606919
Thanks Meter: 53
  Reply With Quote
Old 08-12-2011, 08:32   #10 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Apr 2010
Location: moon
Posts: 175
Member: 1287684
Status: Offline
Sonork: 100.1606919
Thanks Meter: 53
i follow the procedure but i got this error...
  Reply With Quote
Old 08-12-2011, 08:48   #11 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 461
Member: 755804
Status: Offline
Sonork: aaa
Thanks Meter: 89
Quote:
Originally Posted by begz0ne View Post
i follow the procedure but i got this error...
@GPG This user thinks that he can use LGTool without having a setool smartcard activated, only with GPGDRAGON. I dont understand why you confuse your users, you must keep things simple. I dont get this LGTOOL+DRAGON thingy, just make an adaptor.


@begz0ne My friend you need to have also a setool activated card.
  Reply With Quote
Old 08-12-2011, 08:56   #12 (permalink)
Product Manager
 
GPGIndustries's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: France,China,Dubai,Indonesia
Age: 42
Posts: 3,700
Member: 34016
Status: Offline
Sonork: 100.67372
Thanks Meter: 24,593
Quote:
Originally Posted by bfc123 View Post
@GPG This user thinks that he can use LGTool without having a setool smartcard activated, only with GPGDRAGON. I dont understand why you confuse your users, you must keep things simple. I dont get this LGTOOL+DRAGON thingy, just make an adaptor.


@begz0ne My friend you need to have also a setool activated card.
Bro all Setool have LG activation now.
  Reply With Quote
Old 08-12-2011, 08:56   #13 (permalink)
No Life Poster
 
meeza_84's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Gojra
Posts: 2,269
Member: 279362
Status: Offline
Sonork: 100.1594141
Thanks Meter: 443
great work thanks gpg team
  Reply With Quote
Old 08-12-2011, 09:09   #14 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Apr 2010
Location: moon
Posts: 175
Member: 1287684
Status: Offline
Sonork: 100.1606919
Thanks Meter: 53
Quote:
Originally Posted by GPGIndustries View Post
Bro all Setool have LG activation now.
my setool is fully activated to LG and SE.

now i clarify to you to this procedure,

if need this to attach the setoolbox or not?

because my beta test is error..to this procedure...
  Reply With Quote
Old 08-12-2011, 09:18   #15 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 461
Member: 755804
Status: Offline
Sonork: aaa
Thanks Meter: 89
Quote:
Originally Posted by begz0ne View Post
my setool is fully activated to LG and SE.

now i clarify to you to this procedure,

if need this to attach the setoolbox or not?

because my beta test is error..to this procedure...
Do you have setool connected to pc?
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help: Forgot my 6110 user lock code!! GByte9 Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 4 02-26-2016 13:52
IR between 6150 and IBM TP 600 favdijck Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 3 11-15-2011 12:08
wt603 and .pkd ARt Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 0 06-13-1999 19:18

 



All times are GMT +1. The time now is 19:15.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.54134 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO