GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Special Solutions / Services / WebShop > Smart-gsm team

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-31-2011, 15:26   #1 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Jan 2010
Location: China
Posts: 1,202
Member: 1222089
Status: Offline
Sonork: 100.1583019
Thanks Meter: 2,029
Thumbs up Selg fusion Box For Setool | Recomanded Product For Setool | SE & LG in 1 Box





http://www.youtube.com/watch?v=mGejE2_EBE



Think Smart ! Buy Smart !

Br.,
Smart-Gsm

  Reply With Quote
The Following 7 Users Say Thank You to Smart-gsm For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 11-01-2011, 03:00   #2 (permalink)
Product Manager
 
GsmSolution.'s Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Augusta Georgia
Posts: 1,069
Member: 1388679
Status: Offline
Sonork: 1597516:GsmSolution
Thanks Meter: 2,746
a very good box with stable connectivity..support new latest version of setool...a must have box

br
  Reply With Quote
Old 11-01-2011, 03:57   #3 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Jan 2010
Location: China
Posts: 1,202
Member: 1222089
Status: Offline
Sonork: 100.1583019
Thanks Meter: 2,029
Thumbs up

Quote:
Originally Posted by windman8 View Post
if i bu only box and used my activated se tool it can be?

Yes Sure .,


you Can use your Old Existing Se-tool Card in this Box


just Check Image and Check Video



Regards
Smart Gsm
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Smart-gsm For This Useful Post:
Old 11-01-2011, 04:13   #4 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Aug 2007
Location: Midle of the Earth
Posts: 2,225
Member: 575851
Status: Offline
Thanks Meter: 528
so what the function of switch

Last edited by ayhen42; 11-01-2011 at 04:20.
  Reply With Quote
Old 11-01-2011, 04:30   #5 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Aug 2007
Location: Midle of the Earth
Posts: 2,225
Member: 575851
Status: Offline
Thanks Meter: 528
so what the function of switch to swap the rx tx from old setools pin 6 rx to uni pin-3 rx from old setools pin3 tx to uni pin 2 tx
  Reply With Quote
Old 11-01-2011, 04:36   #6 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Jan 2010
Location: China
Posts: 1,202
Member: 1222089
Status: Offline
Sonork: 100.1583019
Thanks Meter: 2,029
Thumbs up

Quote:
Originally Posted by windman8 View Post
tnx so much sir, here in the philippines is there any reseller

Hi

here the Reseller For philipines

Smart-Gsm.net - Offical Authorised Distributor and Resellers List

Contact him .



Regards
Smartgsm
  Reply With Quote
Old 11-01-2011, 04:38   #7 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Jan 2010
Location: China
Posts: 1,202
Member: 1222089
Status: Offline
Sonork: 100.1583019
Thanks Meter: 2,029
Thumbs up

Quote:
Originally Posted by ayhen42 View Post
so what the function of switch to swap the rx tx from old setools pin 6 rx to uni pin-3 rx from old setools pin3 tx to uni pin 2 tx
the Switch Controlled For Setool & Uni pinout

when you use Setool Software . you must select Se mode (supports all supplied cables with old setool boxes)
When you use Lgtool Software . you Select LG mode (supports all cables suppiled with (infinity box, vygis box , z3x , ust , octopus,etc )



Hope you understand

Thank you



Regards
Smart Gsm

Last edited by Smart-gsm; 11-01-2011 at 04:58.
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to Smart-gsm For This Useful Post:
Old 11-01-2011, 05:04   #8 (permalink)
No Life Poster
 
tartcell18's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 831
Member: 1595088
Status: Offline
Thanks Meter: 147
im so happy to used this box thank you
  Reply With Quote
Old 11-12-2011, 23:23   #9 (permalink)
Freak Poster
 
taleb_amine8's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: ALGERIA
Age: 32
Posts: 380
Member: 223552
Status: Offline
Sonork: 100.1615627
Thanks Meter: 49
is it contain OMNI KEY reader for use latest version of setool??????:confuse d:
and where can i found it in Algeria???
  Reply With Quote
Old 11-13-2011, 00:04   #10 (permalink)
No Life Poster
 
mobile_zone1's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: FROM-PERÚ
Posts: 642
Member: 1242979
Status: Online
Sonork: ☻9-9126-6305☻
Thanks Meter: 326
sounds interesting..............................
  Reply With Quote
Old 11-13-2011, 04:45   #11 (permalink)
Product Manager
 
GsmSolution.'s Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Augusta Georgia
Posts: 1,069
Member: 1388679
Status: Offline
Sonork: 1597516:GsmSolution
Thanks Meter: 2,746
Quote:
Originally Posted by taleb_amine8 View Post
is it contain OMNI KEY reader for use latest version of setool??????:confuse d:
and where can i found it in Algeria???
yes this box it will work with latest version of setool. already many people tested this box


for reseller you can check this link

Smart-Gsm.net - Offical Authorised Distributor and Resellers List

br
  Reply With Quote
Old 11-13-2011, 10:45   #12 (permalink)
Freak Poster
 
taleb_amine8's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: ALGERIA
Age: 32
Posts: 380
Member: 223552
Status: Offline
Sonork: 100.1615627
Thanks Meter: 49
Thanks for information BUT NO DISTRIBUTOR IN ALGERIA
  Reply With Quote
Old 11-15-2011, 15:31   #13 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Jan 2010
Location: China
Posts: 1,202
Member: 1222089
Status: Offline
Sonork: 100.1583019
Thanks Meter: 2,029
Thumbs up

Quote:
Originally Posted by taleb_amine8 View Post
Thanks for information BUT NO DISTRIBUTOR IN ALGERIA

Soon we will put distributor & resellers in In algeria



Regards
smart gsm
  Reply With Quote
Old 11-18-2011, 03:57   #14 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2011
Posts: 35
Member: 1574042
Status: Offline
Thanks Meter: 3
Please confirm which chip you are using for the smartcard reader in the SELG Fusion Box. If it is Cypress based using SC2000 driver it will not work with new SE Tool TOP type cards. I need to know which smartcard reader chip is being used as I already bought a new box from IP-Mart that does not work with card they sent me with box with new SE Tools version. I don't want another box I cannot use with the smartcard IP-Mart sold me. YOUR BOX WILL ONLY WORK WITH NEW VERSION OF SOFTWARE AND TOP TYPE CARD IF NOT CYPRESS BASED READER. Please confirm asap.
  Reply With Quote
Old 11-18-2011, 11:32   #15 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 22
Member: 1626928
Status: Offline
Thanks Meter: 11
working real working selg box

Quote:
Originally Posted by jackboxer View Post
Please confirm which chip you are using for the smartcard reader in the SELG Fusion Box. If it is Cypress based using SC2000 driver it will not work with new SE Tool TOP type cards. I need to know which smartcard reader chip is being used as I already bought a new box from IP-Mart that does not work with card they sent me with box with new SE Tools version. I don't want another box I cannot use with the smartcard IP-Mart sold me. YOUR BOX WILL ONLY WORK WITH NEW VERSION OF SOFTWARE AND TOP TYPE CARD IF NOT CYPRESS BASED READER. Please confirm asap.
hello
friend i have purchased long back one box from gpg which they calimed is latest but this box did not work , then one friend of mine recommended me the SELG FUSION BOX , which i confirmed with Setool Team, wether this working or not , they said they have tested this and not the cyprus based reader , so be sure close your eyes and buy the SELG FUSION BOX by Smart Gsm Team .one more thing about Smart Gsm cables I would like to tell you to use this Cables too they are real working cables , i tried many cables from Teams who Claim themselves as #1 but was surprised that even those cables had problem , try Smart Gsm Cables ....Message to every user in this Forum

regards
Unis
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Need software upgrade for Nokia 5110 ptkrf Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 29 06-27-2014 21:31
DES key Driver black Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 8 02-08-2014 03:50
8810 mbus-cable zfrank Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 3 05-19-1999 17:41

 



All times are GMT +1. The time now is 01:39.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.39398 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO