GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > AVATOR BOX

AVATOR BOX (China Phones Service Tool)

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 06-14-2014, 11:01   #1 (permalink)
Product Supporter
 
..:\\lucky//:..'s Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: (Tech land)
Posts: 2,036
Member: 1864000
Status: Offline
Thanks Meter: 2,818
10000% world,s first Qmobile A65 Mtk 6572 Successfully Alived By Avatorbox+Brutal key


World,s first test report By Avatorbox team .Qmobile A65 successfully Alived by Avatorbox .Read backup from working phone ,Write to dead phone .Wow Thanx to my Amazing Avator ,phone successfully Alived .No imei loss No signal drop ,every thing fine like a new phone.







Reading backup







Writing back to dead phone











Wbr
..:\\lucky//:..





.



  Reply With Quote
The Following 8 Users Say Thank You to ..:\\lucky//:.. For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 07-13-2014, 10:25   #2 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 1
Member: 1725104
Status: Offline
Thanks Meter: 0
avator box

sir how to connect usb cabel i am trai volume up and daune no respons four phone
  Reply With Quote
Old 07-13-2014, 10:44   #3 (permalink)
No Life Poster
 
amn32's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Under Blue
Posts: 5,026
Member: 569925
Status: Offline
Sonork: 100.1624057
Thanks Meter: 6,159
Quote:
Originally Posted by dackh View Post
sir how to connect usb cabel i am trai volume up and daune no respons four phone
Volume down is boot key of this phone .1st press boot key then insert cable phone to computer ,before do not forget to press start button of avatorbox.




Regards
amn32
  Reply With Quote
Old 07-17-2014, 19:13   #4 (permalink)
Product Manager
 
FullFlashPak's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: GPGIndustries
Posts: 9,395
Member: 782530
Status: Offline
Thanks Meter: 8,066
Initializing...
DA_LIB_VER_5.9.0.0
MTK USB Device found. Port=COM12
Connecting...
Any errors please select another boot and try again.
BB:6572, HardwareVer:CA01, SoftwareVer:0000
Loading boot...
INT_SYSRAM_BOOT test completed.
Auto changing FlashType to eMMC mode
Waiting for DRAM detection.
..
Error: Unknow eMMC MCP

i have 2 set phone but still same error .
i try with lastest and try with old verion .
even read format same error
if i used factory file then working good with sptool
i know why i face problem .
just show you chack this dear bro.
  Reply With Quote
Old 07-18-2014, 06:54   #5 (permalink)
Product Supporter
 
..:\\lucky//:..'s Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: (Tech land)
Posts: 2,036
Member: 1864000
Status: Offline
Thanks Meter: 2,818
Quote:
Originally Posted by FullFlashPak View Post
Initializing...
DA_LIB_VER_5.9.0.0
MTK USB Device found. Port=COM12
Connecting...
Any errors please select another boot and try again.
BB:6572, HardwareVer:CA01, SoftwareVer:0000
Loading boot...
INT_SYSRAM_BOOT test completed.
Auto changing FlashType to eMMC mode
Waiting for DRAM detection.
..
Error: Unknow eMMC MCP

i have 2 set phone but still same error .
i try with lastest and try with old verion .
even read format same error
if i used factory file then working good with sptool
i know why i face problem .
just show you chack this dear bro.
Do not short kolo and gnd points with each other .try with good usb data cable .And press boot key before start.




Wbr
..:\\lucky//:..
  Reply With Quote
Old 07-31-2014, 16:40   #6 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Apr 2009
Location: Mumbai
Posts: 56
Member: 1019828
Status: Offline
Sonork: 1652391
Thanks Meter: 1
micromax A200 cpu tipe 6582,how to change imei
  Reply With Quote
Old 07-31-2014, 17:39   #7 (permalink)
Product Supporter
 
..:\\lucky//:..'s Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: (Tech land)
Posts: 2,036
Member: 1864000
Status: Offline
Thanks Meter: 2,818
Quote:
Originally Posted by RBM101 View Post
micromax A200 cpu tipe 6582,how to change imei
We are working on 6582 ,very soon coming unique and exclusive solutions .




Wbr
..:\\lucky//:..
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to ..:\\lucky//:.. For This Useful Post:
Old 08-19-2014, 10:41   #8 (permalink)
No Life Poster
 
maplegsm's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Bulgaria/China
Age: 52
Posts: 4,281
Member: 391664
Status: Offline
Sonork: Python
Thanks Meter: 1,054
i need this full cpu support
  Reply With Quote
Old 08-17-2015, 11:57   #9 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 324
Member: 1209576
Status: Offline
Thanks Meter: 28
Hello
can i revivre my dead phone :
SM-G920F MT6572 (Stock) Galaxy clone S6
  Reply With Quote
Old 08-17-2015, 12:44   #10 (permalink)
No Life Poster
 
Nasir Mobiles's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: ---> Hope
Posts: 1,974
Member: 355782
Status: Offline
Thanks Meter: 1,174
Quote:
Originally Posted by adens View Post
Hello
can i revivre my dead phone :
SM-G920F MT6572 (Stock) Galaxy clone S6
yes you can if you have another working phone for dump.


wBw,
Nasir Javed
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 18:26.



Powered by Searchlight © 2018 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.35764 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO