GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > AVATOR BOX

AVATOR BOX (China Phones Service Tool)

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 09-29-2011, 21:02   #1 (permalink)
Product Supporter
 
Kolumb's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Ukraine Khmelnytsky
Posts: 746
Member: 1558427
Status: Offline
Thanks Meter: 472
Avator Box oscilloscope cable scheme

I made this cable scheme by myself because I couldn't find it anywhere to buy. I really need your advice. Does this scheme correspond to the Avator box oscilloscope cable scheme? If not, please correct me.
thank you

  Reply With Quote
Old 09-30-2011, 04:11   #2 (permalink)
No Life Poster
 
FullFlashPak's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Nobody Is Perfect & I M Nobod
Posts: 5,204
Member: 782530
Status: Offline
Sonork: 100.1605589
Thanks Meter: 3,014
sir
Avator Box oscilloscope User manual




Br

Last edited by FullFlashPak; 09-30-2011 at 16:45.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to FullFlashPak For This Useful Post:
Old 09-30-2011, 13:38   #3 (permalink)
Product Supporter
 
Kolumb's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Ukraine Khmelnytsky
Posts: 746
Member: 1558427
Status: Offline
Thanks Meter: 472
sir
thank you for your reply, but you didn't give the definite answer to my question.
Quote:
Does this scheme correspond to the Avator box oscilloscope cable scheme?
thank you
  Reply With Quote
Old 09-30-2011, 17:06   #4 (permalink)
Banned
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 391
Member: 1627798
Status: Offline
Thanks Meter: 163
Quote:
Originally Posted by Kolumb View Post
sir
thank you for your reply, but you didn't give the definite answer to my question.

thank you
its their market policy.......if they post schematics then who will buy their tp cable?
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to .::SAMRAT::. For This Useful Post:
Old 09-30-2011, 17:28   #5 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 98
Member: 1522240
Status: Offline
Sonork: 100.1615838
Thanks Meter: 33
Hi

you need to buy this cable from your local reseller..
  Reply With Quote
Old 10-01-2011, 04:55   #6 (permalink)
No Life Poster
 
anil.prajapati's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: India
Posts: 1,832
Member: 1642979
Status: Offline
Sonork: 100.1613407
Thanks Meter: 159
i can buy 2 cabel but it is not working



plz tell me solution
  Reply With Quote
Old 10-01-2011, 11:32   #7 (permalink)
Product Supporter
 
GsmUniversal's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: AvatorBox HelpDesk
Posts: 4,856
Member: 649528
Status: Offline
Sonork: 100.1590443
Thanks Meter: 6,904
Quote:
Originally Posted by anil.prajapati View Post
i can buy 2 cabel but it is not working



plz tell me solution

Hi

what problem u facing please post us complete info here..

Regards
Avatorbox Team
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to GsmUniversal For This Useful Post:
Old 10-02-2011, 19:52   #8 (permalink)
Product Supporter
 
Kolumb's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Ukraine Khmelnytsky
Posts: 746
Member: 1558427
Status: Offline
Thanks Meter: 472
thank U for your reply.
I am going to buy this cable
  Reply With Quote
Old 05-23-2013, 06:40   #9 (permalink)
Product Supporter
 
Kolumb's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Ukraine Khmelnytsky
Posts: 746
Member: 1558427
Status: Offline
Thanks Meter: 472
Hi, I bought the cable - it does not work.
I drew his scheme:


Support, or give a working circuit cable, so Users could do to correct the error of its assembly!
Or tell me where to buy a working oscilloscope cable!

Last edited by Kolumb; 05-23-2013 at 06:47.
  Reply With Quote
Old 05-24-2013, 18:46   #10 (permalink)
Product Supporter
 
Kolumb's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Ukraine Khmelnytsky
Posts: 746
Member: 1558427
Status: Offline
Thanks Meter: 472
~~~~~~~~~~~~~~hellou~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Quote:
Originally Posted by Kolumb View Post
Hi, I bought the cable - it does not work.
I drew his scheme:


Support, or give a working circuit cable, so Users could do to correct the error of its assembly!
Or tell me where to buy a working oscilloscope cable!
  Reply With Quote
Old 05-26-2013, 11:49   #11 (permalink)
Product Supporter
 
Kolumb's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Ukraine Khmelnytsky
Posts: 746
Member: 1558427
Status: Offline
Thanks Meter: 472
Dear support, why do not you answer and force me to spam?

I want to use all the features of the box, including the oscilloscope!
  Reply With Quote
Old 05-26-2013, 13:37   #12 (permalink)
No Life Poster
 
sakabeloha's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: core iXX
Age: 38
Posts: 1,318
Member: 32403
Status: Offline
Thanks Meter: 86
support team support only activation and test report for last update
  Reply With Quote
Old 05-26-2013, 18:30   #13 (permalink)
Product Supporter
 
Kolumb's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Ukraine Khmelnytsky
Posts: 746
Member: 1558427
Status: Offline
Thanks Meter: 472
You now have come up with this?

Support should be extended to all software.
We paid money for it.
  Reply With Quote
Old 05-29-2013, 06:28   #14 (permalink)
Product Supporter
 
Kolumb's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Ukraine Khmelnytsky
Posts: 746
Member: 1558427
Status: Offline
Thanks Meter: 472


Hey - those users, who work the cable oscilloscope.
-Disassemble, check the circuit!


http://s020.radikal.ru/i706/1305/04/d34a41da47c1.png
  Reply With Quote
Old 06-24-2013, 16:32   #15 (permalink)
Product Supporter
 
Kolumb's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Ukraine Khmelnytsky
Posts: 746
Member: 1558427
Status: Offline
Thanks Meter: 472
Hey, who has a working cable!

Hey, who has a working cable!
Please disassemble the cable and take pictures!!


And show me a picture.
I do scheme cable!
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
need software for 5161 by cable mln2000 Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 6 08-29-2010 20:17
I am looking for information about GSM-CABLES.NE DUPOND Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 5 08-03-1999 15:29
Selling original Nokia DAU9P cable TheDon Main Sales Section 0 07-21-1999 15:44
need ericsson 88 cable migdamas Old Ericsson Phones & Sony Phones 1 06-02-1999 16:23
8810 mbus-cable zfrank Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 3 05-19-1999 17:41

 



All times are GMT +1. The time now is 09:36.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.41815 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO