GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > AVATOR BOX

AVATOR BOX (China Phones Service Tool)

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-19-2012, 10:46   #1 (permalink)
No Life Poster
 
X-TRA's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: PAKISTAN
Posts: 2,277
Member: 303790
Status: Offline
Thanks Meter: 290
avator box supported with win 7


hi
can i use the avator box with windows 7 with its full functions
  Reply With Quote
Old 07-19-2012, 12:05   #2 (permalink)
No Life Poster
 
shybet's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Edge of the world
Posts: 529
Member: 492380
Status: Offline
Thanks Meter: 182
Yes you can. Avator software is fully support windows 7
  Reply With Quote
Old 07-19-2012, 12:24   #3 (permalink)
No Life Poster
 
X-TRA's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: PAKISTAN
Posts: 2,277
Member: 303790
Status: Offline
Thanks Meter: 290
Quote:
Originally Posted by shybet View Post
Yes you can. Avator software is fully support windows 7
but its drivers not works for me with win7
is any another drivers for win7
  Reply With Quote
Old 07-19-2012, 14:54   #4 (permalink)
No Life Poster
 
shybet's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Edge of the world
Posts: 529
Member: 492380
Status: Offline
Thanks Meter: 182
Quote:
Originally Posted by X-TRA View Post
but its drivers not works for me with win7
is any another drivers for win7
You can download latest box driver in support area. It support windows 7.
  Reply With Quote
Old 07-19-2012, 15:05   #5 (permalink)
Temporary banned !!
 
Join Date: Nov 2009
Location: P.H
Age: 31
Posts: 1,069
Member: 1151970
Status: Offline
Sonork: 100.1597000
Thanks Meter: 376
supported to windows 7 avator box install driver and latest version..........
  Reply With Quote
Old 07-19-2012, 15:08   #6 (permalink)
Freak Poster
 
GSM_PNP's Avatar
 
Join Date: May 2012
Location: Ishibpur, Nakla, Sherpur, BD
Posts: 128
Member: 1764825
Status: Offline
Sonork: 100.1622626
Thanks Meter: 17
Best in win XP..............................................
  Reply With Quote
Old 07-20-2012, 01:42   #7 (permalink)
No Life Poster
 
tonmobile's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Thailand
Posts: 601
Member: 191096
Status: Offline
Sonork: 1610034
Thanks Meter: 469
AvatorBox is supported all Windows 7
Use lastest PL2303 drivers will working fine.


PL2303 DriverInstaller v1.6.1

Windows Driver Installer Setup Program (Alternate Driver)
Installer version & Build date: 1.6.1
Windows 2000/XP/Server2003 (32 & 64-bit) WDM WHQL Driver: v2.1.30.193
Windows Vista/7/Server2008/Server2008R2 (32 & 64-bit) WDM WHQL Driver: v2.1.30.193
Windows 8 (32 & 64-bit) WDM WHQL Driver: v2.1.30.193

Difference of Driver Installer v1.6.1 from v1.6.0:
. Use WDM driver v2.1.30.193 rather than WDF driver v3.4.31.231 in Windows Vista/7/8.
. Use this alternate driver only if there is problem with Driver Installer v1.6.0 in Vista/7/8.

PL2303_Prolific_WDMDriverInstaller_v1.6.1.zip

But Spreadtrum USB Drivers not run on 64Bit version.
Plz use Windows 7 32Bit ONLY.



Regards
AvatorBox Team
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to tonmobile For This Useful Post:
Old 08-26-2014, 14:02   #8 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2014
Location: odisha,ind
Posts: 7
Member: 2161904
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by shybet View Post
Yes you can. Avator software is fully support windows 7
sir how to install avator setup my pc windows 7
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help with 6110 paulomt1 Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 2 05-25-2009 17:29
HELP: Problem with 5110 Xabi Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 1 07-16-1999 01:44
Netmonitor with FBus???? ratzfatz Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 4 06-09-1999 18:04

 



All times are GMT +1. The time now is 10:39.



Powered by Searchlight © 2018 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.31761 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO