GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > AVATOR BOX

AVATOR BOX (China Phones Service Tool)

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 09-19-2011, 11:38   #31 (permalink)
Freak Poster
 
ram garlapati's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: warangal
Posts: 184
Member: 1109437
Status: Offline
Sonork: 100.1614597
Thanks Meter: 10

avator team my antvirus rising antvirus resource agent.dll file will be delet pls helf
  Reply With Quote
Old 09-19-2011, 11:52   #32 (permalink)
Product Manager
 
FullFlashPak's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: GPGIndustries
Posts: 9,399
Member: 782530
Status: Offline
Thanks Meter: 8,110
Quote:
Originally Posted by ram garlapati View Post
avator team my antvirus rising antvirus resource agent.dll file will be delet pls helf
bro download in support area.
chack here.

http://kbgsm.com/avatorbox/avator-5.620-9.17.rar

Bro
AvatorBox Team

Last edited by FullFlashPak; 09-28-2011 at 05:11.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to FullFlashPak For This Useful Post:
Old 09-19-2011, 13:56   #33 (permalink)
No Life Poster
 
Malik Irfan85's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: in your Heart
Posts: 2,220
Member: 1484062
Status: Offline
Sonork: 1610135
Thanks Meter: 218
good job . . . . . . . ..
  Reply With Quote
Old 09-19-2011, 19:15   #34 (permalink)
Major Poster
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 47
Member: 1441153
Status: Offline
Thanks Meter: 3
thanks for send the update firmware & avator update version very very nice share
  Reply With Quote
Old 09-20-2011, 06:16   #35 (permalink)
Freak Poster
 
jaijee's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Tiruvannamalai,Tamil Nadu
Posts: 448
Member: 450110
Status: Offline
Thanks Meter: 186
But latest update not work with antivirus, any help??
  Reply With Quote
Old 09-20-2011, 07:45   #36 (permalink)
Product Manager
 
FullFlashPak's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: GPGIndustries
Posts: 9,399
Member: 782530
Status: Offline
Thanks Meter: 8,110
Quote:
Originally Posted by jaijee View Post
But latest update not work with antivirus, any help??
whts problem u face with new avatorbox exe.


Bro
AvatorBox Team
  Reply With Quote
Old 09-20-2011, 10:44   #37 (permalink)
No Life Poster
 
Gsm_Dr's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Ksa
Posts: 543
Member: 1164230
Status: Offline
Sonork: 100.1585164
Thanks Meter: 139
nice update.every update is good.........thanks
  Reply With Quote
Old 09-20-2011, 10:47   #38 (permalink)
No Life Poster
 
GsmUniversal's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Skype , Sonork
Posts: 4,851
Member: 649528
Status: Offline
Sonork: 100.1590443
Thanks Meter: 6,953
Quote:
Originally Posted by jaijee View Post
But latest update not work with antivirus, any help??
Hi

here is antivirus Solution : AvatorBox : F.A.Q - Frequently Asked Questions ! ** Tip & Tricks **

Regards
Avatorbox Team
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to GsmUniversal For This Useful Post:
Old 09-20-2011, 12:51   #39 (permalink)
Freak Poster
 
twentyonecell's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: my dream
Posts: 458
Member: 664744
Status: Offline
Thanks Meter: 156
Quote:
Originally Posted by GsmUniversal View Post
Hi

here is antivirus Solution : AvatorBox : F.A.Q - Frequently Asked Questions ! ** Tip & Tricks **

Regards
Avatorbox Team
here solution for microsoft security essentails
tested



sory is picture indonesian language
  Reply With Quote
Old 09-20-2011, 14:57   #40 (permalink)
Freak Poster
 
jaijee's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Tiruvannamalai,Tamil Nadu
Posts: 448
Member: 450110
Status: Offline
Thanks Meter: 186
Quote:
Originally Posted by multi_ele View Post
whts problem u face with new avatorbox exe.


Bro
AvatorBox Team

Resource agent.dll deleted by antivirus.....so my avotar not working....
  Reply With Quote
Old 09-20-2011, 15:07   #41 (permalink)
Freak Poster
 
jaijee's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Tiruvannamalai,Tamil Nadu
Posts: 448
Member: 450110
Status: Offline
Thanks Meter: 186
Quote:
Originally Posted by GsmUniversal View Post
Hi

here is antivirus Solution : AvatorBox : F.A.Q - Frequently Asked Questions ! ** Tip & Tricks **

Regards
Avatorbox Team

Thank you...for the help. problem solved.......
  Reply With Quote
Old 09-26-2011, 18:28   #42 (permalink)
Freak Poster
 
twentyonecell's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: my dream
Posts: 458
Member: 664744
Status: Offline
Thanks Meter: 156
hello question for team samsung mobilephone support or not with avator box
  Reply With Quote
Old 09-27-2011, 00:53   #43 (permalink)
No Life Poster
 
GsmUniversal's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Skype , Sonork
Posts: 4,851
Member: 649528
Status: Offline
Sonork: 100.1590443
Thanks Meter: 6,953
Quote:
Originally Posted by twentyonecell View Post
hello question for team samsung mobilephone support or not with avator box
Hi

it is not supported yet yes if samsung company will launch mtk or chinese based phones we will surely support it

Regards
Avatorbox Team
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to GsmUniversal For This Useful Post:
Old 09-27-2011, 12:07   #44 (permalink)
Freak Poster
 
shaikh_shoeb50's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: ..:Inside UR Brain:..
Age: 29
Posts: 375
Member: 1586370
Status: Offline
Sonork: 100.1618206
Thanks Meter: 104
Red face Need Help...

I think avator box MTK6252 CPU Proper not supported yet...
Here is logs with boot ver3.1108

Initializing...
DA_LIB_VER_3.6.0.2
It is sensing the pinout fast,please hold on the phone Power key
RXD=5 TXD=7
Connecting...Please hold on the POWER key until the red gauge is going...
Any errors please select another boot and try again.
BB:6252, HardwareVer:8B00, SoftwareVer:CE00
Loading boot...
INT_SYSRAM_BOOT test completed.
Loading boot...
Boot2 test completed.
Loading boot...
Boot3 test completed.
Failed to set MTK_cmd_JumpToAddr

Here is logs with internelboot...
Initializing...
DA_LIB_VER_3.6.0.2
It is sensing the pinout fast,please hold on the phone Power key
RXD=5 TXD=7
Connecting...Please hold on the POWER key until the red gauge is going...
BB:6252, HardwareVer:8B00, SoftwareVer:CE00
Loading boot...
Boot init completed.
Wait for init Commzero Security Engine...
Done.
Loading bootloader...
Done.
Reading phone HW info...
Unknow Manufacturer ID, Flash does not exist or failed to initialize H/W.
BB: MT6252 Flash: NOR_UNKNOWN
setting the Flash Parameters...
Settings have been completed!
BB: MT6252 Flash: User-defined
Changing baudrate...
Set baudrate to 921600 ...ok
Unlocking all blocks before program/erase...
The requested operation has failed.
Formatting...

and please check this out...

ImageShack Album - 2 images
  Reply With Quote
Old 09-27-2011, 12:32   #45 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 273
Member: 545012
Status: Offline
Thanks Meter: 23
G Five U505 6252 format Failed

Initializing...
DA_LIB_VER_3.6.0.2
It is sensing the pinout fast,please hold on the phone Power key
RXD=6 TXD=5
Connecting...Please hold on the POWER key until the red gauge is going...
Any errors please select another boot and try again.
BB:6252, HardwareVer:8B00, SoftwareVer:CA04
Loading boot...
INT_SYSRAM_BOOT test completed.
Loading boot...
Boot2 test completed.
Nor Flash ID: 00FF00FF00FF0000
Nand Flash ID: 0000000000000000
Unknow NOR Flash.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Seeking for flash nokia 5110 old version (3 version) can exchange for new Tomas Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 8 10-14-2017 20:29
Need software upgrade for Nokia 5110 ptkrf Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 30 02-24-2016 10:21
How can I do a Welcome note for my 6110 a dosn't have any one ? Viper Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 8 06-27-2015 12:57
needed pinout for carkit(N61xx) mobileinfo Nokia Hardware & Hardware Repair 2 07-23-2013 03:41
Operator-Logo for 5110 MiMiR the WiseMan Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 2 06-25-1999 16:50

 



All times are GMT +1. The time now is 03:10.



Powered by Searchlight © 2018 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.44649 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO