GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > AVATOR BOX

AVATOR BOX (China Phones Service Tool)

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-14-2014, 11:50   #1 (permalink)
Product Supporter
 
..:\\lucky//:..'s Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: (Tech land)
Posts: 2,036
Member: 1864000
Status: Offline
Thanks Meter: 2,818
CPU:SC8810 Flash: NAND_K9K4G16Q0M full supported by Avatorbox/R & W fully supported


Android model S6010 ,CPU: SC8810 Flash: NAND_K9K4G16Q0M read ,write unlock pattern full supported on Avatorbox ,Dead phone successfully back to life after writing good file by avatorbox.














Do not trust any other tool ,save your phones ,save your money ,Buy Avatordongle and feel the power of Avatorbox ,with the combination of AB dongle.




Wbr
..:\\lucky//:..



  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to ..:\\lucky//:.. For This Useful Post:
Old 10-06-2014, 17:57   #2 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 2
Member: 1772794
Status: Offline
Thanks Meter: 0
how to connect it?

how to conncct it? with main cable avator box or usb only?
  Reply With Quote
Old 10-08-2014, 19:30   #3 (permalink)
No Life Poster
 
amn32's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Under Blue
Posts: 5,025
Member: 569925
Status: Offline
Sonork: 100.1624057
Thanks Meter: 6,159
Quote:
Originally Posted by adiesis View Post
how to conncct it? with main cable avator box or usb only?
No need main pinfinder cable ,simple usb data cable works very well on Avatorbox .




Regards
amn32
  Reply With Quote
Old 10-09-2014, 05:41   #4 (permalink)
No Life Poster
 
sneha's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: BHARAT
Posts: 2,880
Member: 327043
Status: Offline
Sonork: 100.1587811
Thanks Meter: 1,362
it take 1 hour for flashing ???????
  Reply With Quote
Old 10-09-2014, 05:59   #5 (permalink)
Product Supporter
 
..:\\lucky//:..'s Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: (Tech land)
Posts: 2,036
Member: 1864000
Status: Offline
Thanks Meter: 2,818
Quote:
Originally Posted by sneha View Post
it take 1 hour for flashing ???????
It depends on system speed and cpu of phone.




Wbr
..:\\lucky//:..
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 15:08.



Powered by Searchlight © 2018 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.24464 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO