GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > AVATOR BOX

AVATOR BOX (China Phones Service Tool)

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-07-2012, 13:23   #1 (permalink)
No Life Poster
 
neeraj1st's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: punjab
Posts: 1,323
Member: 271008
Status: Offline
Thanks Meter: 204
micromax x410 how to formate mstar cpu

i have micromax x410 i wants to formate my handset becoz it is phone memory full not able to use internet or camera i try to restor factory setting but my problem not solved becoz it does not clean the memory file manger shows used memory 17.83 mb available 0.00 total 17.83 how to free the memory any idea
  Reply With Quote
Old 02-07-2012, 13:34   #2 (permalink)
No Life Poster
 
ashik.telecom's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: cherag ali market tong gazipur
Posts: 664
Member: 1524668
Status: Offline
Sonork: 100.1605687
Thanks Meter: 198
Quote:
Originally Posted by neeraj1st View Post
i have micromax x410 i wants to formate my handset becoz it is phone memory full not able to use internet or camera i try to restor factory setting but my problem not solved becoz it does not clean the memory file manger shows used memory 17.83 mb available 0.00 total 17.83 how to free the memory any idea



BRO... a to z box not support
mstar cpu format
. so bro.. full flash..... problem solv me i think.......



thanks in advance.....
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to ashik.telecom For This Useful Post:
Old 02-08-2012, 05:45   #3 (permalink)
No Life Poster
 
neeraj1st's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: punjab
Posts: 1,323
Member: 271008
Status: Offline
Thanks Meter: 204
Do U Have flash file for this model ?

Quote:
Originally Posted by ashik.telecom View Post


BRO... a to z box not support
mstar cpu format
. so bro.. full flash..... problem solv me i think.......



thanks in advance.....
i need flash file for this model do u have? if yes then plz send me the link thanx in advance
  Reply With Quote
Old 02-08-2012, 06:04   #4 (permalink)
No Life Poster
 
DHEERAJ_SHARMA's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: INDIA*BIHAR*
Age: 32
Posts: 1,430
Member: 714710
Status: Offline
Sonork: 100.1617193
Thanks Meter: 853
Micromax X410 tested flash file here ......
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to DHEERAJ_SHARMA For This Useful Post:
Old 02-08-2012, 08:47   #5 (permalink)
Product Supporter
 
Moiz Khan's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: City of Talents
Posts: 1,738
Member: 557473
Status: Offline
Sonork: 100.1627500
Thanks Meter: 1,122
and if still not work...read the file first n then write the same...
  Reply With Quote
Old 02-08-2012, 08:47   #6 (permalink)
No Life Poster
 
MOHIT_THAREJA's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: India
Posts: 2,945
Member: 1143809
Status: Offline
Sonork: 100.1602432
Thanks Meter: 515
Micromax X410 tested flash file here ......

Free File Hosting & Video Downloads, Free File Sharing, Online Friends Network - Ziddu
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to MOHIT_THAREJA For This Useful Post:
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to upload a new firmware... Brand Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 29 06-13-2014 15:30
How to add a language in 51xx/61xx tati Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 8 05-21-2013 19:20
How can I do a Welcome note for my 6110 a dosn't have any one ? Viper Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 7 07-18-2012 07:57
news headlines to gsm phone mos Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 6 12-18-2011 11:00
Copy from one 6110 to another Leif Nielsen Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 1 06-10-1999 22:36

 



All times are GMT +1. The time now is 00:05.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.27845 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO