GSM Shop  
GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Easy-Jtag

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-06-2018, 12:47   #31 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Mar 2012
Location: gsm world
Posts: 824
Member: 1741973
Status: Offline
Thanks Meter: 107

old box jtag not work in x64 win 7, any solution to solve this problem in win 7 x64 bit
  Reply With Quote
Old 05-08-2018, 04:35   #32 (permalink)
No Life Poster
 
Sniper_04's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Brunei
Age: 28
Posts: 1,312
Member: 704097
Status: Offline
Sonork: 100.1607742
Thanks Meter: 806
Quote:
Originally Posted by chmsc_ELX View Post
old box jtag not work in x64 win 7, any solution to solve this problem in win 7 x64 bit
I'm using win7 64bit w/o any problem
same on win7 32bit,win10 64bit

check your driver
  Reply With Quote
Old 05-09-2018, 14:21   #33 (permalink)
No Life Poster
 
ATHI's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: INDIA - TAMILNADU
Posts: 2,465
Member: 667142
Status: Offline
Sonork: 100.1659975
Thanks Meter: 2,257
Donate money to this user
EasyJtag Plus v 1.5.0.0
Have Many Bugs Pls Fix It
I Am Done Boot Repair G532F In Version 1.4.9.0 Many Set
But 1.5.0.0 Write Error
Unfortunatlly I Am Close Tab So I Don't Have Image

Again I Am Using V.1.4.9.0
V.1.5.0.0 No Use
  Reply With Quote
Old 05-12-2018, 07:31   #34 (permalink)
Freak Poster
 
kzafquiel's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: MEXICO
Posts: 303
Member: 1318721
Status: Offline
Thanks Meter: 127
Quote:
Originally Posted by chmsc_ELX View Post
old box jtag not work in x64 win 7, any solution to solve this problem in win 7 x64 bit

old easy jtag box
alright work
win 7 64x
any problems
show us your problem with picture
  Reply With Quote
Old 05-21-2018, 12:33   #35 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2018
Location: Vienna
Posts: 3
Member: 2838800
Status: Offline
Thanks Meter: 0
hi, found a 'bug'. Remote desktop sessions give issues with the security. So, if i login in on the laptop it is fine. If i login via remote desktop service from other pc (with reader still attached to the laptop) is crashes on the security thing.

Would love to see this fixed
  Reply With Quote
Old 05-26-2018, 11:48   #36 (permalink)
Freak Poster
 
anjuman's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: on duty.
Posts: 431
Member: 667941
Status: Offline
Sonork: 100.1611812
Thanks Meter: 51
hello dear support i buy new easy jtag plus box with full set. now i getting problem to connect emmc direct with e.socket its getting heat .and not detected.its just connect only one emmc i9060 all other i cant detect i try g570 emmc and some other also but all are getting heat.i change emmc direction .but same result.plz help me
  Reply With Quote
Old 05-26-2018, 15:35   #37 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 147
Member: 2047179
Status: Offline
Thanks Meter: 25
every mobile emmc cmd timeout error

i check i545, j100h, j120, all give error

Can't init device, Reason: CMD Timeout Error

i545 working phone

j100h, j120f dead but all same error
  Reply With Quote
Old 05-31-2018, 01:25   #38 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 19
Member: 2554174
Status: Offline
Thanks Meter: 3
why i cant find this version on the shell
there is only v1.4.9.0
& V2.9.0.2 of the classic suite
  Reply With Quote
Old 06-10-2018, 05:13   #39 (permalink)
No Life Poster
 
rico_deep's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Bukid
Posts: 1,010
Member: 159757
Status: Offline
Thanks Meter: 428
Donate money to this user
why it take too long to format userdata? on older version it will only take less than a minute

  Reply With Quote
Old 06-10-2018, 05:44   #40 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 19
Member: 2554174
Status: Offline
Thanks Meter: 3
Quote:
Originally Posted by rico_deep View Post
why it take too long to format userdata? on older version it will only take less than a minute

it depends on partition size

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
  Reply With Quote
Old 06-10-2018, 06:36   #41 (permalink)
No Life Poster
 
rico_deep's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Bukid
Posts: 1,010
Member: 159757
Status: Offline
Thanks Meter: 428
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by mega!!! View Post
it depends on partition size

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
then why it takes only less than 1 min on v1.4.9.0 version? 8gb emmc

v1.4.9.0 format userpartition takes less than 1min
v 1.5.0.0 format userpartition takes almost 1 hour
  Reply With Quote
Old 06-12-2018, 02:50   #42 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 19
Member: 2554174
Status: Offline
Thanks Meter: 3
Quote:
Originally Posted by rico_deep View Post
then why it takes only less than 1 min on v1.4.9.0 version? 8gb emmc

v1.4.9.0 format userpartition takes less than 1min
v 1.5.0.0 format userpartition takes almost 1 hour
You can Report Bug To Blang
  Reply With Quote
Old 06-12-2018, 07:42   #43 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jun 2002
Location: Belarus
Age: 41
Posts: 189
Member: 13148
Status: Offline
Thanks Meter: 82
Quote:
Originally Posted by rico_deep View Post
why it take too long to format userdata? on older version it will only take less than a minute

May be "write check for ROM1" at setting tab checked?
  Reply With Quote
Old 06-12-2018, 10:23   #44 (permalink)
No Life Poster
 
rico_deep's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Bukid
Posts: 1,010
Member: 159757
Status: Offline
Thanks Meter: 428
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by layder View Post
May be "write check for ROM1" at setting tab checked?
thanks but solve by eMMC_tool Suite ver. 1.5.1.0



thanks easy
  Reply With Quote
Old 06-15-2018, 21:45   #45 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 6
Member: 1551430
Status: Offline
Thanks Meter: 0
when i read emmc i create bin file
this file including user data ?
how can i, recover deleted data , from the "bad" emmc (not only to read the existing data on the chip)?
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 11:56.



Powered by Searchlight © 2018 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.43424 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO