GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Easy-Jtag

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 06-16-2018, 16:58   #46 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jan 2004
Location: SLOVENIA, LJUBLJANA
Posts: 1,136
Member: 48933
Status: Offline
Thanks Meter: 95

Quote:
Originally Posted by rico_deep View Post
thanks but solve by eMMC_tool Suite ver. 1.5.1.0



thanks easy
Where did you get this version, on support latest version is 1.5.00

Wbr, A
 
Old 06-16-2018, 17:17   #47 (permalink)
No Life Poster
 
rico_deep's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Bukid
Posts: 1,017
Member: 159757
Status: Offline
Thanks Meter: 429
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by backbiter17 View Post
Where did you get this version, on support latest version is 1.5.00

Wbr, A
check software update on GUI
 
The Following User Says Thank You to rico_deep For This Useful Post:
Old 06-16-2018, 17:31   #48 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jan 2004
Location: SLOVENIA, LJUBLJANA
Posts: 1,136
Member: 48933
Status: Offline
Thanks Meter: 95
SW offered autoupdate
Wbr, A
 
Old 06-19-2018, 17:47   #49 (permalink)
No Life Poster
 
ATHI's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: INDIA - TAMILNADU
Posts: 2,538
Member: 667142
Status: Offline
Sonork: 100.1659975
Thanks Meter: 2,273
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by rico_deep View Post
thanks but solve by eMMC_tool Suite ver. 1.5.1.0



thanks easy

This Version Have Bug
Can't init EMMC, Reason: CARD Operation Condition Timeout Error

But V.1.4.9.0 Working
 
Old 06-30-2018, 06:35   #50 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 17
Member: 1624987
Status: Offline
Thanks Meter: 1
hi , when i choose pit then choose BL , The bootloader check (sboot) tick does not strike when you have this version before it will naturally eventually boot partition error after executing the EFS format.!!!

when i write BL white write by wendor it was take BOOT PARTION eroor
 
Old 07-09-2018, 08:14   #51 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Jun 2002
Location: Belarus
Age: 41
Posts: 320
Member: 13148
Status: Offline
Thanks Meter: 153
Quote:
Originally Posted by vahidtorabian View Post
hi , when i choose pit then choose BL , The bootloader check (sboot) tick does not strike when you have this version before it will naturally eventually boot partition error after executing the EFS format.!!!

when i write BL white write by wendor it was take BOOT PARTION eroor
Please, post logs here
 
Closed Thread

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 09:18.



Powered by Searchlight © 2018 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.26104 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO