GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Easy-Jtag

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-25-2014, 18:45   #1 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Aug 2013
Location: Palestine
Posts: 93
Member: 2002321
Status: Offline
Thanks Meter: 2
I9300 IMEI = null/null after emmc replaced and emmc tools !!!


Hi easy jtag,

After i replaced the emmc chip for I9300 and did it by emmc tool...i flashed the phone with samsung firmware and the phone is ok !!!

Now i have a big problem with IMEI = null/null...and i tried different firmware 4.1.1 KSA and still the same !!!

Baseband and Software version are unknown...

Please help me fix this problem?!!! I am sure that some of you face it and figure out how to solve it !!!
  Reply With Quote
Old 01-25-2014, 19:57   #2 (permalink)
Freak Poster
 
..:ALAK:..'s Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Location: BANGLADESH
Posts: 274
Member: 1813575
Status: Online
Thanks Meter: 76
repair efs and rebuild imei.
  Reply With Quote
Old 01-25-2014, 20:30   #3 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Aug 2013
Location: Palestine
Posts: 93
Member: 2002321
Status: Offline
Thanks Meter: 2
I did but with no luck...please any else ideas ??

Some people suggested to replace baseband ic...

Sent from my SGH-M919 using Tapatalk
  Reply With Quote
Old 01-26-2014, 13:14   #4 (permalink)
No Life Poster
 
Miftah_Lutfi's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: quantum mss
Posts: 661
Member: 638396
Status: Offline
Sonork: 100.1615405
Thanks Meter: 169
after writing boot & main file, phone should be ok and imei is 0049000----

i think, it's hardware problem ( baseband ic )
maybe baseband ic over heating when you replace emmc chip..,
  Reply With Quote
Old 01-26-2014, 14:35   #5 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Aug 2013
Location: Palestine
Posts: 93
Member: 2002321
Status: Offline
Thanks Meter: 2
Quote:
Originally Posted by Miftah_Lutfi View Post
after writing boot & main file, phone should be ok and imei is 0049000----

i think, it's hardware problem ( baseband ic )
maybe baseband ic over heating when you replace emmc chip..,
Brooo... if the the ic overheated what can i do ???

Sent from my SGH-M919 using Tapatalk
  Reply With Quote
Old 01-26-2014, 19:36   #6 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Nov 2013
Posts: 22
Member: 2058403
Status: Offline
Thanks Meter: 5
Quote:
Originally Posted by milan guy View Post
Brooo... if the the ic overheated what can i do ???

Sent from my SGH-M919 using Tapatalk
Remove and reball it...
  Reply With Quote
Old 01-27-2014, 15:13   #7 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Aug 2013
Location: Palestine
Posts: 93
Member: 2002321
Status: Offline
Thanks Meter: 2
Quote:
Originally Posted by STCLSC View Post
Remove and reball it...
Brooo can you show me where is the ic location on the board !!!

Sent from my SGH-M919 using Tapatalk
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 10:38.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.22555 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO