GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Easy-Jtag

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 12-25-2019, 12:59   #1 (permalink)
No Life Poster
 
kothamamun's Avatar
 
Join Date: Apr 2016
Location: Liton,KALAROA,SATKHIRA
Posts: 2,290
Member: 2556542
Status: Offline
Thanks Meter: 1,025
oppo a3s cph1803 unknown baseband after write dump and fix by qcn


  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to kothamamun For This Useful Post:
Old 12-29-2019, 04:07   #2 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jul 2015
Location: Kathmandu nepal
Posts: 123
Member: 2430157
Status: Offline
Thanks Meter: 43
dump and qcn flash baseband oky but imei 0
  Reply With Quote
Old 12-29-2019, 04:36   #3 (permalink)
No Life Poster
 
kothamamun's Avatar
 
Join Date: Apr 2016
Location: Liton,KALAROA,SATKHIRA
Posts: 2,290
Member: 2556542
Status: Offline
Thanks Meter: 1,025
Quote:
Originally Posted by riizzan View Post
dump and qcn flash baseband oky but imei 0
yes imei-00 but network is full and working fine.
everything is going to very fine.
  Reply With Quote
Old 12-31-2019, 11:52   #4 (permalink)
ghr
No Life Poster
 
Join Date: Apr 2010
Location: chishtian
Posts: 1,112
Member: 1282787
Status: Offline
Sonork: 100.1673491
Thanks Meter: 220
how to write qcn how to enable diag if imei is o then token is not working
  Reply With Quote
Old 12-31-2019, 11:53   #5 (permalink)
ghr
No Life Poster
 
Join Date: Apr 2010
Location: chishtian
Posts: 1,112
Member: 1282787
Status: Offline
Sonork: 100.1673491
Thanks Meter: 220
any in paksitan imei 0 is not working only pta apporved imei working
  Reply With Quote
Old 01-01-2020, 04:06   #6 (permalink)
No Life Poster
 
kothamamun's Avatar
 
Join Date: Apr 2016
Location: Liton,KALAROA,SATKHIRA
Posts: 2,290
Member: 2556542
Status: Offline
Thanks Meter: 1,025
Quote:
Originally Posted by ghr View Post
how to write qcn how to enable diag if imei is o then token is not working
no need token just click diag enably by cmd.
  Reply With Quote
Old 01-03-2020, 10:28   #7 (permalink)
ghr
No Life Poster
 
Join Date: Apr 2010
Location: chishtian
Posts: 1,112
Member: 1282787
Status: Offline
Sonork: 100.1673491
Thanks Meter: 220
cmd command paste here
  Reply With Quote
Old 01-04-2020, 08:51   #8 (permalink)
No Life Poster
 
kothamamun's Avatar
 
Join Date: Apr 2016
Location: Liton,KALAROA,SATKHIRA
Posts: 2,290
Member: 2556542
Status: Offline
Thanks Meter: 1,025
Here is diag enable command

Quote:
adb shell am start -n com.oppo.engineermode/com.oppo.engineermode.qualcomm.DiagEnable
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to kothamamun For This Useful Post:
Old 01-07-2020, 11:22   #9 (permalink)
ghr
No Life Poster
 
Join Date: Apr 2010
Location: chishtian
Posts: 1,112
Member: 1282787
Status: Offline
Sonork: 100.1673491
Thanks Meter: 220
not working can u check on my pc
  Reply With Quote
Old 01-07-2020, 11:33   #10 (permalink)
ghr
No Life Poster
 
Join Date: Apr 2010
Location: chishtian
Posts: 1,112
Member: 1282787
Status: Offline
Sonork: 100.1673491
Thanks Meter: 220
adb offfline show ho rahi ha
  Reply With Quote
Old 01-20-2020, 02:23   #11 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Oct 2007
Location: EGYPT
Posts: 3,195
Member: 601566
Status: Offline
Sonork: 100.1637134
Thanks Meter: 413
can u share qcn please
  Reply With Quote
Old 01-20-2020, 18:06   #12 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Dec 2016
Location: Dark web !!!
Age: 27
Posts: 22
Member: 2659213
Status: Offline
Thanks Meter: 12
If possible share ur dump file
  Reply With Quote
Old 01-21-2020, 05:04   #13 (permalink)
No Life Poster
 
kothamamun's Avatar
 
Join Date: Apr 2016
Location: Liton,KALAROA,SATKHIRA
Posts: 2,290
Member: 2556542
Status: Offline
Thanks Meter: 1,025
Quote:
Originally Posted by Gsm Xlocker View Post
If possible share ur dump file
download from z3x support area,if not i will upload.
  Reply With Quote
Old 01-23-2020, 00:49   #14 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Oct 2007
Location: EGYPT
Posts: 3,195
Member: 601566
Status: Offline
Sonork: 100.1637134
Thanks Meter: 413
how u enable diag port
  Reply With Quote
Old 01-23-2020, 03:37   #15 (permalink)
No Life Poster
 
kothamamun's Avatar
 
Join Date: Apr 2016
Location: Liton,KALAROA,SATKHIRA
Posts: 2,290
Member: 2556542
Status: Offline
Thanks Meter: 1,025
Quote:
Originally Posted by elpring View Post
how u enable diag port
just look thered carefully diag enable command already i have post.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to kothamamun For This Useful Post:
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 00:57.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.18772 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO