GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Easy-Jtag

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-22-2013, 15:57   #1 (permalink)
No Life Poster
 
amar181's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: GSM WORLD
Posts: 1,757
Member: 510122
Status: Offline
Sonork: 100.1606547
Thanks Meter: 1,800
Samsung N7000 Emmc


Hello , Anyone successfully Connected Samsung N7000 Emmc ? I think pinout is wrong given in support area... My many N7000 not connected . if anybody connected please share here...
  Reply With Quote
Old 02-19-2014, 16:47   #2 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Sep 2010
Location: Tanzania Dar es salaam
Posts: 22
Member: 1396322
Status: Offline
Sonork: marcel.org
Thanks Meter: 1
even myself i can say the same story about N7000?
  Reply With Quote
Old 02-19-2014, 23:10   #3 (permalink)
Product Supporter
 
BABAK NURI's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Tehran.IR
Age: 38
Posts: 7,206
Member: 131131
Status: Offline
Sonork: 100.1606847
Thanks Meter: 4,433
Hi
Yes i did connect N7000 without any problem
  Reply With Quote
Old 02-20-2014, 11:54   #4 (permalink)
No Life Poster
 
amar181's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: GSM WORLD
Posts: 1,757
Member: 510122
Status: Offline
Sonork: 100.1606547
Thanks Meter: 1,800
@ BABAK NURI
Thankx for your information
  Reply With Quote
Old 02-27-2014, 17:39   #5 (permalink)
Product Manager
 
blang's Avatar
 
Join Date: Oct 2000
Location: future
Posts: 21,460
Member: 2368
Status: Offline
Sonork: 100.111111
Thanks Meter: 177,884
Quote:
Originally Posted by amar181 View Post
@ BABAK NURI
Thankx for your information
we have uploaded new cleare pinouts 2 type , few weeks ago. check on support.
  Reply With Quote
Old 08-26-2014, 18:26   #6 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Feb 2004
Location: KSA, Al-jouf
Posts: 69
Member: 53180
Status: Offline
Thanks Meter: 11
just use 3.3 volt..it can witstand the required 2.7 and 2.5 volt at the same time..ommiting the 1.8v..
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 00:51.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.22184 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO