GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Easy-Jtag

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-16-2014, 20:07   #1 (permalink)
No Life Poster
 
sharif_tell's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: srilanka & bangladesh
Posts: 564
Member: 789364
Status: Offline
Sonork: 100.1585484
Thanks Meter: 186
samsung s3 unknown baseband and imei null


i got a samsung s3 phone its baseband unknown and imei blank. and firmware is t999 but in odin mode its showing product name: sch-r530c, custom binary download :yes(19counts), current binary: custom, system status:custom
qualcom secure: enable
is that possible to repair



thanks
  Reply With Quote
Old 03-16-2014, 20:16   #2 (permalink)
No Life Poster
 
spagman's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 535
Member: 1783314
Status: Offline
Sonork: 100.1620532
Thanks Meter: 127
Yes...it's fixable.
Also what model number does it show on the ID sticker in the battery area of the phone?
The phone should be a SCH-R530C , find a 4.1 firmware for the SCH-R530C and flash it in ODIN.

It will fix your problem.
  Reply With Quote
Old 03-16-2014, 20:23   #3 (permalink)
No Life Poster
 
sharif_tell's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: srilanka & bangladesh
Posts: 564
Member: 789364
Status: Offline
Sonork: 100.1585484
Thanks Meter: 186
thanks boos i will try it now and post result
  Reply With Quote
Old 03-17-2014, 05:46   #4 (permalink)
No Life Poster
 
sharif_tell's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: srilanka & bangladesh
Posts: 564
Member: 789364
Status: Offline
Sonork: 100.1585484
Thanks Meter: 186
i flash it with r530c now baseband has come but if i put *#06# its not appearing. and after put the sim its asking sim not valid. is that cdma phone?
  Reply With Quote
Old 03-17-2014, 07:12   #5 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: May 2001
Location: Bulgaria
Posts: 4,590
Member: 4627
Status: Offline
Sonork: 57528:debeliamark
Thanks Meter: 949
Quote:
Originally Posted by sharif_tell View Post
i flash it with r530c now baseband has come but if i put *#06# its not appearing. and after put the sim its asking sim not valid. is that cdma phone?
You need to repair EFS and write correct IMEI / ESN and SN.
  Reply With Quote
Old 03-17-2014, 15:25   #6 (permalink)
No Life Poster
 
spagman's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 535
Member: 1783314
Status: Offline
Sonork: 100.1620532
Thanks Meter: 127
Try doing a factory reset ... Yes this is a CDMA phone
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 14:04.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.25441 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO