GSM-Forum

GSM-Forum (http://forum.gsmhosting.com/vbb/)
-   Easy-Jtag (http://forum.gsmhosting.com/vbb/f672/)
-   -   SM-C101 Can't init device, Reason: OCR Ready Timeout Error (http://forum.gsmhosting.com/vbb/f672/sm-c101-cant-init-device-reason-ocr-ready-timeout-error-2686001/)

hondavtec 09-10-2019 16:25

SM-C101 Can't init device, Reason: OCR Ready Timeout Error
 
Hi guys,

I'm new to this... got an Easy JTAG Plus Box and carefully connected the pins from board to interface but can't get any reply from board... I have a total of three C101 boards:

one dead, one boots and one I already took the chip off.
I do not have much hope to get the data off the dead one, but for now I would be happy to get at least one of those boards to present me ANY data :rolleyes:

Can anybody please tell me which settings I have to make for this board?

hondavtec 09-10-2019 17:32

BTW: already connected pullup resistors... would like to upload pics, but I'm not allowed

layder 09-10-2019 21:23

Quote:

Originally Posted by hondavtec (Post 13816958)
Hi guys,

I'm new to this... got an Easy JTAG Plus Box and carefully connected the pins from board to interface but can't get any reply from board... I have a total of three C101 boards:

one dead, one boots and one I already took the chip off.
I do not have much hope to get the data off the dead one, but for now I would be happy to get at least one of those boards to present me ANY data :rolleyes:

Can anybody please tell me which settings I have to make for this board?

If eMMC is dead, what you want? ISP for eMMC is restored by magic?

hondavtec 09-11-2019 06:16

No, only one ist probably dead but I want to at least try to get data, my problem ist that I can't even manage to connect to the good ones...

hondavtec 09-11-2019 07:44

https://www.dropbox.com/s/iq4a2c8iy3ucpcl/IMG_3921.JPG

https://www.dropbox.com/s/45givbxyqb...2017.08.15.jpg

layder 09-11-2019 07:50

Quote:

Originally Posted by hondavtec (Post 13817560)
No, only one ist probably dead but I want to at least try to get data, my problem ist that I can't even manage to connect to the good ones...

ISP connection works fine when using "HiPower CLK" mode (connect only CMD/CLK/D0/GND) set HiPower mode at software and power up PCB from USB (charger)

In cases where power is supplied from the box to the board, the voltages that come from the box is power up the processor and other parts of the board, and this is interfering with the work with eMMC

Therefore, we canít guarantee excellent ISP connection works with different boards, only through the "HiPower CLK" mode

hondavtec 09-11-2019 08:06

Quote:

Originally Posted by layder (Post 13817675)
In cases where power is supplied from the box to the board, the voltages that come from the box is power up the processor and other parts of the board, and this is interfering with the work with eMMC

Therefore, we canít guarantee excellent ISP connection works with different boards, only through the "HiPower CLK" mode

Thank you VERY much for this information!
Very helpful!


All times are GMT +1. The time now is 04:16.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -

Page generated in 0.20637 seconds with 5 queries

SEO by vBSEO