GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > GPGWorkshop

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-26-2017, 13:26   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 9
Member: 2507987
Status: Offline
Thanks Meter: 2
GPGWorkshop. Can't download any Service Manual and Schematic.


Hello, Sir! I bought GPG Workshop, but can't use it. All servers down and i can't download any Service Manual or Schematic diagram. Please help!
My license file is OK.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to bucksy For This Useful Post:
Old 02-27-2017, 11:35   #2 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Apr 2015
Posts: 1,876
Member: 2385015
Status: Offline
Thanks Meter: 866
Quote:
Originally Posted by bucksy View Post
Hello, Sir! I bought GPG Workshop, but can't use it. All servers down and i can't download any Service Manual or Schematic diagram. Please help!
My license file is OK.
Hello,
What's your problem please post here screen shot of error..
Br,
GPGTeam
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Natashah For This Useful Post:
Old 02-28-2017, 19:58   #3 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 9
Member: 2507987
Status: Offline
Thanks Meter: 2
Don't work manual and auto update database.
I make screenshot, but can't upload it to the forum, because i have 3 messages count (need more 10 messages).

Last edited by bucksy; 02-28-2017 at 20:05.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to bucksy For This Useful Post:
Old 03-01-2017, 14:04   #4 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Apr 2015
Posts: 1,876
Member: 2385015
Status: Offline
Thanks Meter: 866
Quote:
Originally Posted by bucksy View Post
Don't work manual and auto update database.
I make screenshot, but can't upload it to the forum, because i have 3 messages count (need more 10 messages).
Hello,
Without screen shot we can't understand your problem.
Br,
GPGTeam
  Reply With Quote
Old 03-03-2017, 19:29   #5 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 9
Member: 2507987
Status: Offline
Thanks Meter: 2
Do you can contact me via Skype, ICQ, Whatsap, Viber or Email?
I don't want spam in forum for reach 10 messages.
I can post screenshot links only after reach 10 messages in forum.
  Reply With Quote
Old 03-04-2017, 12:47   #6 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Apr 2015
Posts: 1,876
Member: 2385015
Status: Offline
Thanks Meter: 866
Quote:
Originally Posted by bucksy View Post
Do you can contact me via Skype, ICQ, Whatsap, Viber or Email?
I don't want spam in forum for reach 10 messages.
I can post screenshot links only after reach 10 messages in forum.
Hello,
Please upload screenshot in img server.
paste link here as text file with one or two space in link..
Br,
GPGTeam
  Reply With Quote
Old 03-07-2017, 18:13   #7 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 9
Member: 2507987
Status: Offline
Thanks Meter: 2
screenshot. ru /upload/image/zYiB
screenshot. ru /upload/image/zrgN

Last edited by bucksy; 03-07-2017 at 18:19.
  Reply With Quote
Old 03-08-2017, 09:43   #8 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Apr 2015
Posts: 1,876
Member: 2385015
Status: Offline
Thanks Meter: 866
Quote:
Originally Posted by bucksy View Post
screenshot. ru /upload/image/zYiB
screenshot. ru /upload/image/zrgN
Hello,
Kindly post here screen shot links
  Reply With Quote
Old 03-08-2017, 13:00   #9 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 9
Member: 2507987
Status: Offline
Thanks Meter: 2
Hello,
I posting two screenshot links. Simply remove 2 space from link.
  Reply With Quote
Old 03-09-2017, 14:33   #10 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Apr 2015
Posts: 1,876
Member: 2385015
Status: Offline
Thanks Meter: 866
Hello,
wait team will solve it
  Reply With Quote
Old 03-09-2017, 14:42   #11 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 9
Member: 2507987
Status: Offline
Thanks Meter: 2
Hello.
How long wait? )
  Reply With Quote
Old 03-10-2017, 23:05   #12 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 666
Member: 154448
Status: Offline
Sonork: not yet
Thanks Meter: 23
hello
me too i have a problem in gps workshop
HTTP/1.1 302Found
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 12:03.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.34705 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO