GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > IQ Doctor

IQ Doctor iq-doctorbox

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-06-2012, 14:51   #1 (permalink)
Freak Poster
 
gopal_2471's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: KOLKATA
Posts: 215
Member: 808131
Status: Offline
Sonork: gopal_2471
Thanks Meter: 15
Any Body Help Me How to Setting Expert Mode In IQ Doctor Box

Any Body Help Me How to Setting Expert Mode In IQ Doctor Box

















CPU 6610 Plz Look Product Supporter
  Reply With Quote
Old 04-07-2012, 08:35   #2 (permalink)
Product Manager
 
SoniaTel's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: QQ: 2475966440
Posts: 694
Member: 1582197
Status: Offline
Sonork: 100.1640804
Thanks Meter: 682
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by gopal_2471 View Post
Any Body Help Me How to Setting Expert Mode In IQ Doctor Box

















CPU 6610 Plz Look Product Supporter

What is problem you phone?

project id not found cause showing resons below here
1)wrong boot choosing
2)wrong flash file flashed phone
3)erased phone
4)wrong mannul format phone
5)flash ic damaged phone also base band make this
  Reply With Quote
Old 04-07-2012, 09:17   #3 (permalink)
No Life Poster
 
helpful-man's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: BANGLADESH
Age: 34
Posts: 1,882
Member: 1306751
Status: Offline
Sonork: 100.1604993
Thanks Meter: 3,461
here your solution


  Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to helpful-man For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to upload a new firmware... Brand Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 29 06-13-2014 15:30
How to add a language in 51xx/61xx tati Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 8 05-21-2013 19:20
HELP!!! BACKGROUND SCREEN LOGO Michael Go Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 6 12-25-2011 23:56
news headlines to gsm phone mos Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 6 12-18-2011 11:00
Help with 6110 paulomt1 Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 3 05-25-2009 16:29

 



All times are GMT +1. The time now is 21:44.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.23074 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO