GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Other Gsm/Mobile Related Forums > Sim Cloning and Scaning

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-26-2003, 19:38   #31 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2002
Location: Italy
Age: 41
Posts: 33
Member: 10493
Status: Offline
Thanks Meter: 0

I'm sorry for this "false alarm"

it seems that my operator had a "blackout" just when I finished my clone...

I also tried with an "official" SIM and it didn't log on the network

I tried again now with the clone and it works flawlessly

it was just a coincidence! I begin to think we're part of a Matrix system
  Reply With Quote
Old 05-26-2003, 21:21   #32 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2003
Posts: 19
Member: 28740
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Quote:
Originally posted by simemu
Yes, it is possible to do that.

Activate the FDN (Fixed Dialling Numbers) and maintain this list empty. No call will be possible.

If you don't know how, read the phone operating manual.

Regards

Thanks a lot.

Works perfrectly.

I only need to resolve my automatic power on/power off issue and then I will have an automatic embeded phone for motorcycle.

One more time THANKS.


FredL
  Reply With Quote
Old 05-26-2003, 22:17   #33 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2002
Location: Poland
Age: 45
Posts: 4
Member: 10467
Status: Offline
Thanks Meter: 0
To Simemu

Maybe if you rest, in nearest future you write Simemu version for FunCard ( for example FunCard 5 ) .
I think so FunCard will be working faster and better than GreenCard 2.

Best Regards
Piter
  Reply With Quote
Old 05-27-2003, 00:39   #34 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2003
Location: Sweden
Age: 41
Posts: 1
Member: 29776
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Somebody pls help - send me copy of v6.0.
Mailto: [email protected]

thx
  Reply With Quote
Old 05-27-2003, 02:58   #35 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2003
Location: Freekuwait
Age: 71
Posts: 33
Member: 29782
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Hi everybody
Somebody pls help - send me copy of v6.0.
Mailto: [email protected]

Best rgrds
  Reply With Quote
Old 05-27-2003, 03:36   #36 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2003
Location: Freekuwait
Age: 71
Posts: 33
Member: 29782
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Dear Simemu

i download Descargar Sim_Emu_6.00.zip
from http://simemu.cjb.net/
and try it twice after i configure it to silver
but its not working
i get this SIMCARD REJECTED and INSERT SIM CARD
please advice what went wrong with me
many thanks

best rgrds
  Reply With Quote
Old 05-27-2003, 07:51   #37 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 1999
Location: Latvija,Liepaja
Posts: 23
Member: 134
Status: Offline
Thanks Meter: 0
How come after writing new wersion of simemu I still have old phone numbers in sim card?
Arnis
  Reply With Quote
Old 05-27-2003, 08:08   #38 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 25
Member: 27492
Status: Offline
Thanks Meter: 5
Enter them manualy
  Reply With Quote
Old 05-27-2003, 10:55   #39 (permalink)
Product Manager
 
Electroboys's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: GSMFABRICA
Age: 38
Posts: 2,671
Member: 6594
Status: Offline
Sonork: 100.27285
Thanks Meter: 22,355
Cool

thats cool..
thanks to simemu
  Reply With Quote
Old 05-27-2003, 11:28   #40 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2003
Location: TUNISIA
Age: 38
Posts: 37
Member: 29749
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Funcard?

Very nice job Daniel Jabif

Why you not developpe SimEmu for funcard??
I ask you this question because the greencard are most expensive than funcard and the funcard have more memory (1024K...) and his processeur is quicker.

THANK's
  Reply With Quote
Old 05-27-2003, 11:42   #41 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2003
Location: Freekuwait
Age: 71
Posts: 33
Member: 29782
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Quote:
Originally posted by freekuwait
Dear Simemu

i download Descargar Sim_Emu_6.00.zip
from http://simemu.cjb.net/
and try it twice after i configure it to silver
but its not working
i get this SIMCARD REJECTED and INSERT SIM CARD
please advice what went wrong with me
many thanks

best rgrds
when i reduce ADN and SMS 150/10 i make it works
then i know by know my problem with configuration of the sim
i will work around this till i get the right combenations

or

any body had this problem workedout

best rgrds
  Reply With Quote
Old 05-27-2003, 14:04   #42 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2003
Posts: 11
Member: 28693
Status: Offline
Thanks Meter: 0
sim emu 6.00 in french

hello sim emu !
i have sime emu 5 for silver card and it work fine, i tryt sim emu 6.00 and of cours it work very very fine (on my panasonic gd67) but in the version 6.00 there is no hex in french ! i try to translate it in french with ic prog but after the sim don't work in my phone :-( can you relase a version in french please ?? many thx !!
  Reply With Quote
Old 05-27-2003, 17:09   #43 (permalink)
No Life Poster
 
simemu's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Spain
Age: 57
Posts: 855
Member: 10582
Status: Offline
Thanks Meter: 98
The next version I'll make will be for FunCard as I said in another post, but it take some time, months ...

@freekuwait
You must select the 6.00s in the configurator to use it in Silver.

@quicky
The translations are done by you as in a previous versions. See the french version of 5.00 with ICProg and learn how can you do it with 6.00.
  Reply With Quote
Old 05-27-2003, 17:41   #44 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jun 2001
Location: Romania
Age: 48
Posts: 330
Member: 4875
Status: Offline
Thanks Meter: 9
Can anyone tell me where to find a schematic to build the reader writer for simemu ??
best regards, alianu.
  Reply With Quote
Old 05-27-2003, 23:53   #45 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2003
Posts: 11
Member: 28693
Status: Offline
Thanks Meter: 0
flash in french

tnx sim emu for your reply but i think you havn't understand my question.i talk about the flash file only, not the explication page/!\ the menu of sim emu 6.00 is actualy in two langage, english and spanich and i would like to have it in french. Can you make a flash file whith the menu (of the phone) in french?. tnx a lot !!
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New version SIM-EMU 6.00 for GreenCard 2 simemu Sim Cloning and Scaning 140 04-27-2012 07:27
Special version SIM-EMU 5.00s for SilverCard - AVAILABLE simemu Sim Cloning and Scaning 84 10-06-2007 23:39
New version SIM-EMU 5.00 for GreenCard simemu Sim Cloning and Scaning 45 04-06-2003 22:39
SIM-EMU 5.00 for GreenCard (AVAILABLE) simemu Sim Cloning and Scaning 7 09-13-2002 19:06
New version Sim-emu 4.00 simemu Sim Cloning and Scaning 48 04-18-2002 09:26

 



All times are GMT +1. The time now is 08:12.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.40131 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO