GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Other Gsm/Mobile Related Forums > Sim Cloning and Scaning


Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-11-2003, 04:52   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: May 2002
Location: Thailand
Age: 49
Posts: 115
Member: 12438
Status: Offline
Thanks Meter: 0
@simemu when sim-emu 6.00 out.


@sim-emu
as you said before, sim-emu 6.00 for 16F877+24C256 has 10 number and 64 sms. can u tell me when it out.

Thanks
JSompis
  Reply With Quote
Old 01-11-2003, 20:21   #2 (permalink)
No Life Poster
 
simemu's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Spain
Age: 58
Posts: 855
Member: 10582
Status: Offline
Thanks Meter: 98
I am very tired in my job, but I suppose that soon I'll release the new version. Please wait.

Regards
  Reply With Quote
Old 01-12-2003, 05:00   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: May 2002
Location: Thailand
Age: 49
Posts: 115
Member: 12438
Status: Offline
Thanks Meter: 0
@simemu

thanks you for your hardwork.

Cheer
JSompis
  Reply With Quote
Old 01-12-2003, 15:35   #4 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 86
Member: 16923
Status: Offline
Thanks Meter: 2
next month should be ready?
  Reply With Quote
Old 01-12-2003, 18:19   #5 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: May 2002
Location: CUT_R
Age: 48
Posts: 181
Member: 11641
Status: Offline
Thanks Meter: 3
i hopy you will add iccid futuers to ener the iccid
  Reply With Quote
Old 01-12-2003, 19:45   #6 (permalink)
No Life Poster
 
simemu's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Spain
Age: 58
Posts: 855
Member: 10582
Status: Offline
Thanks Meter: 98
No, from the moment. Remember this post card id

I want to know, which operator makes that control.

Regards
  Reply With Quote
Old 01-13-2003, 13:21   #7 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2002
Location: poland
Posts: 149
Member: 8801
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Are you make special version 6.0 for greencard?
  Reply With Quote
Old 01-14-2003, 12:12   #8 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Sep 2002
Location: Portugal
Age: 44
Posts: 67
Member: 15295
Status: Offline
Thanks Meter: 0
I have a suggestion (I don't know if it's possible)

possibility to insert one logo, for each position/number
  Reply With Quote
Old 01-14-2003, 13:17   #9 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Apr 2002
Location: Poland
Age: 43
Posts: 120
Member: 10850
Status: Offline
Thanks Meter: 0
@sheLLtox
You meant "operator logo" ... right?
There is no possibility to put it on card. Logo is a function of phone. Some phones allow You to assign only one logo to certain network. Others (like Nokia) allows You to store different logos for differen operators. For example on my clonned card i have 3 numbers from 3 polish op's. So I put 3 logos for each network into phone. Effect? When I change network - the phone change logo dedicated to this network.
Sorry for my poor english ... but I hope i'm clear
Best regards
  Reply With Quote
Old 01-14-2003, 16:01   #10 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Sep 2002
Location: Portugal
Age: 44
Posts: 67
Member: 15295
Status: Offline
Thanks Meter: 0
tks Milenko for your explanation and it's very clear

yes ... I anI have Siemens ME45 and I can't assign logo for each operator...

ps.without problem ! my English it's worse that yours
  Reply With Quote
Old 01-17-2003, 08:10   #11 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: May 2002
Location: Thailand
Age: 49
Posts: 115
Member: 12438
Status: Offline
Thanks Meter: 0
@SIMEMU
CAN U TELL US ABOUT ALL NEW FEATURE OF SIM-EMU 6.00 ON YOUR TO DO LIST.

JSompis
  Reply With Quote
Old 01-18-2003, 04:16   #12 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 6
Member: 19462
Status: Offline
Thanks Meter: 0
@simemu a guy got probs with dutchtone, read this:
http://nokiafree.org/forums/showthre...&threadid=6622

dunno if it has to do with an ICCID though..but it might be worth some attention.

2nd.. yeah what will v6 contain new


btw, keep up the good work your doing
  Reply With Quote
Old 01-20-2003, 10:31   #13 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Sep 2002
Location: Portugal
Age: 44
Posts: 67
Member: 15295
Status: Offline
Thanks Meter: 0
another suggestion to next version
the "reset " in 2nd place of Sim-Emu menu
  Reply With Quote
Old 01-21-2003, 01:20   #14 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Sep 2002
Age: 39
Posts: 191
Member: 15414
Status: Offline
Thanks Meter: 1
I prefer the third like sim emu 4.10, the 4th position like in sim emu 5.00 is not very friendly.
  Reply With Quote
Old 01-21-2003, 17:36   #15 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: May 2002
Location: Thailand
Age: 49
Posts: 115
Member: 12438
Status: Offline
Thanks Meter: 0
@simemu

my suggestion on 6.00
-----------------------------
1. sms call centre configuration field in config.pos.
2. edit description of any phone position not only current pos.

Best Recards.
JSompis
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 16:02.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.39652 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO