GSM Shop  
GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Special Solutions / Services / WebShop > Miracle Team > Miracle Box

Miracle Box GSMCampus

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-12-2018, 14:19   #1 (permalink)
Freak Poster
 
smkab143's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Location: India,Tripura
Posts: 303
Member: 1830045
Status: Offline
Thanks Meter: 31
mt6735 frp not success (Replied) Old Post


mt6735 not support, previously i solv frp many set but its not

not know model numder, its okwu mobile






http://i67.tinypic.com/2q3q0kw.jpg

http://i63.tinypic.com/11vl5wh.jpg

Last edited by [SV]; 06-29-2018 at 09:58. Reason: (Replied)
 
Old 01-12-2018, 14:34   #2 (permalink)
Product Supporter
 
king.of.gsm's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Mumbai. Great India
Posts: 13,184
Member: 1135304
Status: Offline
Sonork: 100.1592050 QQ:3549168141
Thanks Meter: 3,071
Donate money to this user
remove frp in Advance format

Watch This Video

http://www.youtube.com/watch?v=_cZXvd8KRCw
 
Old 01-13-2018, 03:02   #3 (permalink)
Freak Poster
 
smkab143's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Location: India,Tripura
Posts: 303
Member: 1830045
Status: Offline
Thanks Meter: 31
MT6735 not connecting

Quote:
Originally Posted by king.of.gsm View Post
remove frp in Advance format

Watch This Video

http://www.youtube.com/watch?v=_cZXvd8KRCw
Same Problem, I try all the procedure bu same

 
Old 01-13-2018, 03:23   #4 (permalink)
Freak Poster
 
smkab143's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Location: India,Tripura
Posts: 303
Member: 1830045
Status: Offline
Thanks Meter: 31
Also try 11th boot but same
 
Old 01-13-2018, 05:24   #5 (permalink)
Freak Poster
 
smkab143's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Location: India,Tripura
Posts: 303
Member: 1830045
Status: Offline
Thanks Meter: 31
Yes, Its Okwu Model-Sigma

no solution, anybody please...........
 
Old 01-13-2018, 05:30   #6 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Aug 2017
Location: Malaysia-Sabah
Posts: 26
Member: 2753041
Status: Offline
Thanks Meter: 2
what is the version for that model
 
Old 01-13-2018, 06:02   #7 (permalink)
Freak Poster
 
smkab143's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Location: India,Tripura
Posts: 303
Member: 1830045
Status: Offline
Thanks Meter: 31
Mt6735

Version 7.0
 
Old 01-13-2018, 09:32   #8 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Dec 2016
Posts: 102
Member: 2658700
Status: Offline
Thanks Meter: 32
Quote:
Originally Posted by smkab143 View Post
Version 7.0
Same with ZTE BLADE A520 .. ANDROID 7.0 not supported
 
Old 01-17-2018, 05:38   #9 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Aug 2017
Location: Malaysia-Sabah
Posts: 26
Member: 2753041
Status: Offline
Thanks Meter: 2
u can try unlock gmail like zte blade a520 using sp flash tool
 
Old 01-19-2018, 02:03   #10 (permalink)
Freak Poster
 
smkab143's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Location: India,Tripura
Posts: 303
Member: 1830045
Status: Offline
Thanks Meter: 31
Gmail Unlock

Quote:
Originally Posted by miraeunji11 View Post
u can try unlock gmail like zte blade a520 using sp flash tool
Not Success.........................................
 
Old 01-19-2018, 05:12   #11 (permalink)
Product Manager
 
chinchik's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: FRANCE & LA
Age: 36
Posts: 23,254
Member: 145494
Status: Offline
Thanks Meter: 12,841
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by smkab143 View Post
Not Success.........................................
wait soon fixed ur issue
 
The Following User Says Thank You to chinchik For This Useful Post:
Old 01-19-2018, 05:20   #12 (permalink)
No Life Poster
 
5262gsmaakas's Avatar
 
Join Date: May 2016
Location: India & China
Posts: 631
Member: 2572504
Status: Offline
Sonork: No More Use
Thanks Meter: 395
Did You try without holding any keys

BR
GSM AAKAS
MIRACLE TEAM
 
The Following User Says Thank You to 5262gsmaakas For This Useful Post:
Old 01-19-2018, 06:53   #13 (permalink)
Freak Poster
 
smkab143's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Location: India,Tripura
Posts: 303
Member: 1830045
Status: Offline
Thanks Meter: 31
Quote:
Originally Posted by 5262gsmaakas View Post
Did You try without holding any keys

BR
GSM AAKAS
MIRACLE TEAM
Yes

Sent from my CPH1609 using Tapatalk
 
Old 01-19-2018, 06:56   #14 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Apr 2010
Location: chirala
Posts: 548
Member: 1293395
Status: Online
Sonork: 100.1657302
Thanks Meter: 77
vivo y69 also not supporting getting error like this
 
Old 02-06-2018, 03:30   #15 (permalink)
Freak Poster
 
smkab143's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Location: India,Tripura
Posts: 303
Member: 1830045
Status: Offline
Thanks Meter: 31
still not solve this problem with v2.68

without vol key or vol+ key set automatic disconnect
and with vol- key show "boot not support or cpu bad select"

please help
 
Closed Thread

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 12:51.



Powered by Searchlight © 2018 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.46997 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO