GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Asangsm Dongle

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-28-2012, 19:12   #1 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 54
Member: 257227
Status: Offline
Thanks Meter: 10
How to reset user code i9100

help i9100 can,t reset user code, just waiting device
  Reply With Quote
Old 03-28-2012, 20:30   #2 (permalink)
Product Manager
 
Asansam dongle's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: Iran
Posts: 3,142
Member: 1707100
Status: Offline
Sonork: 100.1590245
Thanks Meter: 13,585
please root your phone(enable usb debugging and install adb driver)
and press in reset user code
  Reply With Quote
Old 03-29-2012, 10:20   #3 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 54
Member: 257227
Status: Offline
Thanks Meter: 10
how to enable usb debugging while phone lock
  Reply With Quote
Old 03-29-2012, 10:33   #4 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 54
Member: 257227
Status: Offline
Thanks Meter: 10
sorry, not reset user code but remove patern lock
  Reply With Quote
Old 03-29-2012, 12:02   #5 (permalink)
Product Manager
 
Asansam dongle's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: Iran
Posts: 3,142
Member: 1707100
Status: Offline
Sonork: 100.1590245
Thanks Meter: 13,585
Reset user code only with usb debugging
Wipe your phone in recovery
  Reply With Quote
Old 03-29-2012, 12:26   #6 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 54
Member: 257227
Status: Offline
Thanks Meter: 10
how to recovery......?
  Reply With Quote
Old 03-29-2012, 12:38   #7 (permalink)
Major Poster
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 47
Member: 1627565
Status: Offline
Thanks Meter: 7
with hard reset if it ask again passward give it wrong passward like blachberry at the end it will erase the passward
  Reply With Quote
Old 03-29-2012, 13:13   #8 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2007
Location: punjab pakistan
Age: 34
Posts: 126
Member: 576320
Status: Offline
Sonork: 100.1607530
Thanks Meter: 18
prees volume up+home key +power botton
a menu show selet master reset yout problem solve
  Reply With Quote
Old 03-29-2012, 13:17   #9 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 54
Member: 257227
Status: Offline
Thanks Meter: 10
Quote:
Originally Posted by 3@star View Post
prees volume up+home key +power botton
a menu show selet master reset yout problem solve

after erase all data show again phonelock
  Reply With Quote
Old 03-29-2012, 13:22   #10 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2010
Location: philippines
Posts: 17
Member: 1336910
Status: Offline
Thanks Meter: 2
Quote:
Originally Posted by weybert View Post
after erase all data show again phonelock
try to input default code 00000000

br,
  Reply With Quote
Old 03-29-2012, 14:51   #11 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 54
Member: 257227
Status: Offline
Thanks Meter: 10
Quote:
Originally Posted by ramz31 View Post
try to input default code 00000000

br,

code not working brother
  Reply With Quote
Old 03-31-2012, 11:16   #12 (permalink)
Freak Poster
 
muhanadhameedah's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: recovery mode
Posts: 300
Member: 272814
Status: Offline
Thanks Meter: 28
need to flash the phone with full flash pda+modem+csc
  Reply With Quote
Old 04-10-2012, 17:05   #13 (permalink)
Major Poster
 
Join Date: May 2005
Location: romania
Age: 30
Posts: 49
Member: 145109
Status: Offline
Sonork: 100.97977
Thanks Meter: 7
DO NOT FLASH JUST YET!!!
Just keep entering wrong passwords, after a few tries, it will worn you that if you enter one more time a wrong pass, it will erase your data...but, that's what you want in case you want to reset a lost code.
ALL DONE...at least in my case
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to upload a new firmware... Brand Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 29 06-13-2014 16:30
How to add a language in 51xx/61xx tati Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 8 05-21-2013 20:20
How can I do a Welcome note for my 6110 a dosn't have any one ? Viper Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 7 07-18-2012 08:57
news headlines to gsm phone mos Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 6 12-18-2011 12:00
Copy from one 6110 to another Leif Nielsen Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 1 06-10-1999 23:36

 



All times are GMT +1. The time now is 03:18.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.38870 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO