GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > zZKey

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-19-2016, 03:23   #61 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2014
Location: Dominican Republic
Posts: 400
Member: 2235918
Status: Offline
Thanks Meter: 109

What's wrong with this update? After download the 3.0.8, trying to install this Htc update, a pop up window comes up: " Sorry, you need to enable a secure session using your zZ key dongle." Need help. BR
  Reply With Quote
Old 05-19-2016, 03:33   #62 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2015
Posts: 34
Member: 2424858
Status: Offline
Thanks Meter: 3
Quote:
Originally Posted by Nile56 View Post
What's wrong with this update? After download the 3.0.8, trying to install this Htc update, a pop up window comes up: " Sorry, you need to enable a secure session using your zZ key dongle." Need help. BR
Open ZzUpCenter 0.308 and click in Download center after this Download the update with normally
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Jheff12 For This Useful Post:
Old 05-19-2016, 12:56   #63 (permalink)
No Life Poster
 
BesTCooL's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: TURKEY
Age: 38
Posts: 3,242
Member: 18442
Status: Offline
Sonork: 111110
Thanks Meter: 595
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by oki papa View Post
Not open zZ_SmartZPRO_HTC_v1.01e
thanks advence
NEW SmartZ PRO HTC v1.0.1e exe open guiade
  Reply With Quote
Old 05-19-2016, 14:54   #64 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 37
Member: 622200
Status: Offline
Thanks Meter: 9
Not open zZ_SmartZPRO_HTC_v1.01e
  Reply With Quote
Old 05-19-2016, 15:22   #65 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2010
Location: LUD
Posts: 220
Member: 1205577
Status: Offline
Thanks Meter: 28
Need root this software. ?

Enviado desde mi SM-G925I mediante Tapatalk
  Reply With Quote
Old 05-19-2016, 15:28   #66 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jan 2010
Location: iraq
Posts: 1,682
Member: 1215266
Status: Offline
Thanks Meter: 89
Quote:
Originally Posted by elcapitel View Post
try installing "visual c++ redistributable for visual studio 2015", latest java version, reboot your pc, then try again.
Post the result here.

best regards
zzkey team
stil not work bro plz helo
  Reply With Quote
Old 05-19-2016, 16:28   #67 (permalink)
No Life Poster
 
elcapitel's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: zunZun Team
Age: 37
Posts: 10,186
Member: 166270
Status: Offline
Sonork: 100.1579747
Thanks Meter: 12,645
HTC One X cpu tegra3 is not supported for unlock.

Best Regards
zZKey Team



Quote:
Originally Posted by mduncan View Post
ms345 unlock HTC One X
  Reply With Quote
Old 05-19-2016, 16:34   #68 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Feb 2016
Location: panama city
Posts: 90
Member: 2536862
Status: Offline
Thanks Meter: 4
team happened to the rest of the keys zte alcatel motorolas no longer goes updates
  Reply With Quote
Old 05-19-2016, 16:34   #69 (permalink)
No Life Poster
 
elcapitel's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: zunZun Team
Age: 37
Posts: 10,186
Member: 166270
Status: Offline
Sonork: 100.1579747
Thanks Meter: 12,645
Bro, still not bro with my other guide? or not work with the other @BesTCooL guide?
Please contact me via skype: elcapitel
in order to help you fast.

Best Regards
zZKey Team


Quote:
Originally Posted by tornado779 View Post
stil not work bro plz helo
  Reply With Quote
Old 05-19-2016, 16:38   #70 (permalink)
No Life Poster
 
elcapitel's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: zunZun Team
Age: 37
Posts: 10,186
Member: 166270
Status: Offline
Sonork: 100.1579747
Thanks Meter: 12,645
zZKey Release the NEW SmartZ PRO HTC v1.0.1e

Best Regards
zZKey Team


Quote:
Originally Posted by valencell View Post
team happened to the rest of the keys zte alcatel motorolas no longer goes updates
  Reply With Quote
Old 05-19-2016, 16:39   #71 (permalink)
No Life Poster
 
elcapitel's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: zunZun Team
Age: 37
Posts: 10,186
Member: 166270
Status: Offline
Sonork: 100.1579747
Thanks Meter: 12,645
* Phone must be rooted

Best Regards
zZKey Team


Quote:
Originally Posted by kelvin_GH View Post
Need root this software. ?

Enviado desde mi SM-G925I mediante Tapatalk
  Reply With Quote
Old 05-19-2016, 16:58   #72 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: May 2015
Posts: 462
Member: 2397754
Status: Offline
Thanks Meter: 119
I CAN'T START THE SOFTWARE zZ_SmartZPRO_HTC_v1.01e
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to fast solution For This Useful Post:
Old 05-19-2016, 18:56   #73 (permalink)
No Life Poster
 
elcapitel's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: zunZun Team
Age: 37
Posts: 10,186
Member: 166270
Status: Offline
Sonork: 100.1579747
Thanks Meter: 12,645
Read and carefully the indications here:
Open Control Panel, Go to "Region and language"

and here:
Try installing "Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2015", latest java version, reboot your PC, then try again.

Best Regards
zZKey Team



Quote:
Originally Posted by fast solution View Post
I CAN'T START THE SOFTWARE zZ_SmartZPRO_HTC_v1.01e
  Reply With Quote
Old 05-19-2016, 19:36   #74 (permalink)
No Life Poster
 
.::TEAM CCS::.'s Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Earth
Posts: 811
Member: 1766494
Status: Offline
Sonork: 100.1649672
Thanks Meter: 177
For new dongles?

i plan to buy a zzkey dongle tomorrow , would i be able to activate smart z pro & use this feature for free or should pay & activate seperately ?
  Reply With Quote
Old 05-19-2016, 19:45   #75 (permalink)
No Life Poster
 
elcapitel's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: zunZun Team
Age: 37
Posts: 10,186
Member: 166270
Status: Offline
Sonork: 100.1579747
Thanks Meter: 12,645
Exclamation

All New/Unregistered zZKey come with SmartZPRO activated.
Not need to buy nothing extra.

Best Regards
zZKey Team



Quote:
Originally Posted by .::TEAM CCS::. View Post
i plan to buy a zzkey dongle tomorrow , would i be able to activate smart z pro & use this feature for free or should pay & activate seperately ?
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to elcapitel For This Useful Post:
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 16:45.



Powered by Searchlight © 2017 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.42585 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO