GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > GSMServer Products > SigmaKey

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-28-2013, 10:41   #1 (permalink)
No Life Poster
 
ChandruChiyyan's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: tamilnadu,india
Posts: 1,138
Member: 660093
Status: Offline
Sonork: 100.1602344
Thanks Meter: 245
Alcatel One Touch 4010x Unlock Problem

I have Alcatel One touch 4010x Unlock Mobile I tryed to calculate unlock code's via Sigmakey After calculate code's I tryed to unlock mobile Code accepted Mobile was Unlocked But if restart the Phone It's again Asking unlock Code .....

I tryed Hardreset And then Again Unlock But Mobile was same problam...Sigma Team i am waiting For ur Replay
  Reply With Quote
Old 08-28-2013, 11:05   #2 (permalink)
No Life Poster
 
mcandre's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Central Europe
Age: 30
Posts: 5,964
Member: 239548
Status: Offline
Thanks Meter: 1,165
There are 2 methods to make factory data reset on your phone:
Method 1: Under power on mode
Please go to menu->“Settings” ->“Privacy” ->“Factory data reset;
Method 2: Under power off mode
Turn off the handset, press the volume up key and the Power key at the same time for a few seconds until you see the reset interface, then press “Home” key ->select “wipe data/factory reset” via volume key -> Press “power” key to confirm -> Select “Yes –delete all user data” -> Press “power” key to confirm again -> Please select “reboot system now” and press “power” key to confirm to reboot your phone. The handset can be used without screen unlock pattern after its reboot.
Please note that factory data reset will erase all data from your phone. If you want to quit it before performing factory reset, you can select “reboot system now” or remove the battery and re-insert it, then restart the phone.
ALCATEL ONE TOUCH - Support - Faq
  Reply With Quote
Old 08-28-2013, 11:09   #3 (permalink)
No Life Poster
 
ChandruChiyyan's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: tamilnadu,india
Posts: 1,138
Member: 660093
Status: Offline
Sonork: 100.1602344
Thanks Meter: 245
Thank's For ur Replay But Allready i Did Hardreset ..After Hardreset Unlocked phone via code's if i reboot Phone It's asking Again code Allso I tryed Engineering mode Enter code ....
  Reply With Quote
Old 08-28-2013, 11:14   #4 (permalink)
No Life Poster
 
mcandre's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Central Europe
Age: 30
Posts: 5,964
Member: 239548
Status: Offline
Thanks Meter: 1,165
What provider is this device locked to?
  Reply With Quote
Old 08-29-2013, 10:49   #5 (permalink)
No Life Poster
 
ChandruChiyyan's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: tamilnadu,india
Posts: 1,138
Member: 660093
Status: Offline
Sonork: 100.1602344
Thanks Meter: 245
NetworkIGI And Country:Malaysia Allso Sigmakey Team can U Share This Modal Windows Sp2 Driver's ? If it's Direct unlock Supported I will try Thank's .
  Reply With Quote
Old 08-29-2013, 11:06   #6 (permalink)
Product Supporter
 
GSM_Support's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: GSMserver Team
Posts: 22,087
Member: 121052
Status: Offline
Sonork: 100.107126
Thanks Meter: 39,983
@ ChandruChiyyan,

This phone model, OT4010, is not supported for Direct Unlock operation.
At the moment, only Calculate Unlock Codes by IMEI is supported.

Best Regards
GSMServer team



  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to GSM_Support For This Useful Post:
Old 08-29-2013, 11:24   #7 (permalink)
No Life Poster
 
harim_1981's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: tamilnadu, india.
Posts: 2,287
Member: 243961
Status: Offline
Sonork: 100.1591654
Thanks Meter: 92
Quote:
Originally Posted by GSM_Support View Post
@ ChandruChiyyan,

This phone model, OT4010, is not supported for Direct Unlock operation.
At the moment, only Calculate Unlock Codes by IMEI is supported.

Best Regards
GSMServer team




so please give us the solution...

what to do... with code...
thanks
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to harim_1981 For This Useful Post:
Old 12-24-2013, 10:08   #8 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 51
Member: 830144
Status: Offline
Thanks Meter: 6
nice work done but sigma box can do it
  Reply With Quote
Old 02-14-2014, 09:25   #9 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 14
Member: 199050
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Alcatel 4010 Permanent Unlock

Quote:
Originally Posted by GSM_Support View Post
@ ChandruChiyyan,

This phone model, OT4010, is not supported for Direct Unlock operation.
At the moment, only Calculate Unlock Codes by IMEI is supported.

Best Regards
GSMServer team



for permanent unlock of Alcatel 4010, after code calculation by Sigma Key,
dismiss the enter code prompt and dial *#*#3646633#*#* then look for
"SIM LOCK" menu and under each lock category select "PERMANENT UNLOCK" and enter required lock as from the calculations.
  Reply With Quote
Old 03-23-2014, 05:40   #10 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 219
Member: 313337
Status: Offline
Sonork: 100.1582697
Thanks Meter: 62
Quote:
Originally Posted by hillas View Post
for permanent unlock of Alcatel 4010, after code calculation by Sigma Key,
dismiss the enter code prompt and dial *#*#3646633#*#* then look for
"SIM LOCK" menu and under each lock category select "PERMANENT UNLOCK" and enter required lock as from the calculations.
sir here too same
applied the said procedure many time but again prompt for code at start
help to get rid

thanks to you all by gsmzaman
  Reply With Quote
Old 03-23-2014, 09:51   #11 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 16
Member: 2106784
Status: Offline
Thanks Meter: 0
es< very naugty phone. i managed to unlock this phone with help this forum.


first calculate code, you can use sigma box
root phone, can use vroot
install Root Uninstaller Pro.
insert sim you want to use, insert code unlock
run Root Uninstaller Pro, Uninstall EM SIM ME LOCK.
hard reset phone
done
  Reply With Quote
Old 03-25-2014, 21:39   #12 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 14
Member: 199050
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Quote:
Originally Posted by muhammad khalid View Post
sir here too same
applied the said procedure many time but again prompt for code at start
help to get rid

thanks to you all by gsmzaman
sorry didnt get back to you in time but did you solve the problem if not what procedure did you follow after entering that code or send me mail ndlmzee@yahoo.com
  Reply With Quote
Old 04-12-2014, 14:28   #13 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 320
Member: 308730
Status: Online
Thanks Meter: 9
You have to enter code and then turn off the phone and dont take off the battery. Perform Wipe data and wipe cache.

It will never ask again for code.

good luck
  Reply With Quote
Old 06-23-2014, 14:05   #14 (permalink)
Freak Poster
 
Fastunlocker Server's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: INDIA
Posts: 235
Member: 1728527
Status: Offline
Thanks Meter: 26
Perfect

Quote:
Originally Posted by pilarense View Post
you have to enter code and then turn off the phone and dont take off the battery. Perform wipe data and wipe cache.

It will never ask again for code.

Good luck
yeah , its working .....

Phone unlocked permenantly ....thanks...
  Reply With Quote
Old 06-23-2014, 14:09   #15 (permalink)
No Life Poster
 
mcandre's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Central Europe
Age: 30
Posts: 5,964
Member: 239548
Status: Offline
Thanks Meter: 1,165
Unlock this phone with Yoda's method and it will stay unlocked even after hard reset.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 20:44.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.40941 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO