GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > GSMServer Products > SigmaKey

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-22-2012, 14:38   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 7
Member: 1774154
Status: Offline
Thanks Meter: 0
I need help, mb860 i cant connect...

HI ALL, SOMEONE CAN HELP ME, SINCE I AM TRYING TO CONNECT THE MOTOROLA MB860 ATT, BUT DO NOT RECOGNIZE ME THE BOX SIGMA... I'M DOING THE PROCEDURE THAT INDICATES TO THE UNLOCK DIRECT... AND EVEN SO DO NOT I CAN... WILL THAT HAVE TO CHANGE IT IN THE PHONE SETTINGS MENU... I HOPE YOUR HELP... Thank you
  Reply With Quote
Old 07-23-2012, 09:00   #2 (permalink)
Product Supporter
 
GSM_Support's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: GSMserver Team
Posts: 20,215
Member: 121052
Status: Offline
Sonork: 100.107126
Thanks Meter: 35,552
@ compucel.unlock

Please tell me in what mode you connect phone to PC and what show you software ?

Best Regards
GSMServer team



  Reply With Quote
Old 07-23-2012, 12:33   #3 (permalink)
No Life Poster
 
florynel_gsm's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: Ireland
Age: 24
Posts: 1,301
Member: 1624620
Status: Online
Thanks Meter: 731
I have same problem with motorola mb860.i installed all drivers.i select in phone motorola phone portal,checked usb deblung,in program i go to qualcomm - unlock - serial port i select motorola at com port (com2) *motorola and when press connect motorola android phone say connecting...not found
What am I doing wrong?
Please help



Thanks
FLoryneL
  Reply With Quote
Old 07-23-2012, 12:47   #4 (permalink)
No Life Poster
 
mcandre's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Central Europe
Age: 29
Posts: 5,037
Member: 239548
Status: Online
Thanks Meter: 941
Qualcomm Manual - Sigma - MTK and Qualcomm-based phones flashing, unlocking, repair IMEI solution

read the manual
  Reply With Quote
Old 07-23-2012, 13:01   #5 (permalink)
No Life Poster
 
florynel_gsm's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: Ireland
Age: 24
Posts: 1,301
Member: 1624620
Status: Online
Thanks Meter: 731
thanks for your qick replay bro but I already read this and I make what is write there but not work...
  Reply With Quote
Old 07-23-2012, 14:07   #6 (permalink)
No Life Poster
 
mcandre's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Central Europe
Age: 29
Posts: 5,037
Member: 239548
Status: Online
Thanks Meter: 941
Quote:
i select motorola at com port (com2) *motorola and when press connect motorola android phone say connecting...not found
All you have to do is:
- install correct drivers from here
- change usb mode to Motorola Phone portal (as far as I see you can do that easy)
- power the phone off
- connect the usb cable
- turn it on and wait for it to fully starts up - important
- press "Connect Motorola Android phone"
- press "unlock"
  Reply With Quote
Old 07-23-2012, 14:28   #7 (permalink)
No Life Poster
 
florynel_gsm's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: Ireland
Age: 24
Posts: 1,301
Member: 1624620
Status: Online
Thanks Meter: 731
Quote:
Originally Posted by mcandre View Post
All you have to do is:
- install correct drivers from here
- change usb mode to Motorola Phone portal (as far as I see you can do that easy)
- power the phone off
- connect the usb cable
- turn it on and wait for it to fully starts up - important
- press "Connect Motorola Android phone"
- press "unlock"
this I make and when I press connect motorola android phone say connecting...not found
  Reply With Quote
Old 07-23-2012, 14:41   #8 (permalink)
Product Supporter
 
GSM_Support's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: GSMserver Team
Posts: 20,215
Member: 121052
Status: Offline
Sonork: 100.107126
Thanks Meter: 35,552
@ florynel_gsm

Try to un-install drivers for your phone manually from PC. After that install drivers for your phone.

Show screenhot or full operational log from software and screenshot from device manager, were I can see how your phone is detected there and on what port is it connected. . It may spread some light on your issue.

Best Regards
GSMServer team




Last edited by GSM_Support; 07-23-2012 at 15:12.
  Reply With Quote
Old 07-23-2012, 14:45   #9 (permalink)
Product Manager
 
GsmSolution.'s Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Cebu
Posts: 1,063
Member: 1388679
Status: Offline
Sonork: 1597516:GsmSolution
Thanks Meter: 2,739
try with another computer.follow instruction in sigma box,i have encountered that problem also but manage to unlock the phone it was MB855

INSTRUCTION

Quote:
Install Motorola drivers (only if the phone is connected for the first time)
Turn the phone Off
Connect the phone to PC with USB cable
Turn the phone on and wait for it to fully starts up
Select "Qualcomm" platform from the tab menu in the upper left side of the software
Go to "Unlock" tab
Press "Connect Motorola Android phone"
Press "Get unlock codes" button
Message "Reading unlock codes… Done" indicates that procedure was completed successfully
Disconnect the handset
Phone is unlocked
SCREENSHOT







BR,,
GsmSolution
  Reply With Quote
Old 07-23-2012, 14:58   #10 (permalink)
No Life Poster
 
mcandre's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Central Europe
Age: 29
Posts: 5,037
Member: 239548
Status: Online
Thanks Meter: 941
Do you use the latest version of SigmaKey? 1.10 or higher.
What operating system do you use?

Make these actions

Quote:
- power the phone off
- connect the usb cable
- turn it on and wait for it to fully starts up
and give me screen-shot of your device manager.
What do you see in Network adapters?
  Reply With Quote
Old 07-23-2012, 15:59   #11 (permalink)
No Life Poster
 
florynel_gsm's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: Ireland
Age: 24
Posts: 1,301
Member: 1624620
Status: Online
Thanks Meter: 731
Quote:
Originally Posted by mcandre View Post
Do you use the latest version of SigmaKey? 1.10 or higher.
What operating system do you use?

Make these actions



and give me screen-shot of your device manager.
What do you see in Network adapters?
mb.JPG download - 2shared
  Reply With Quote
Old 07-24-2012, 07:10   #12 (permalink)
Freak Poster
 
MediaTek's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Printed Circuit Board
Posts: 163
Member: 1735771
Status: Offline
Thanks Meter: 53
Quote:
Originally Posted by florynel_gsm View Post
Try disabling the TCP/IP firewall software (if any).
  Reply With Quote
Old 07-25-2012, 12:29   #13 (permalink)
No Life Poster
 
florynel_gsm's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: Ireland
Age: 24
Posts: 1,301
Member: 1624620
Status: Online
Thanks Meter: 731
I try in another pc the problem same.I disabled the firewall.not work.
I don't know what to do...
In the program I don't find the Motorola Usb Networking,only Motorola AT COM Port

Thanks for all answers
FLoryneL
  Reply With Quote
Old 07-25-2012, 12:58   #14 (permalink)
Product Supporter
 
GSM_Support's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: GSMserver Team
Posts: 20,215
Member: 121052
Status: Offline
Sonork: 100.107126
Thanks Meter: 35,552
@ florynel_gsm

Please check network setting and tell us what you see in IP for Motorola card.

Best Regards
GSMServer team



  Reply With Quote
Old 07-25-2012, 16:23   #15 (permalink)
No Life Poster
 
florynel_gsm's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: Ireland
Age: 24
Posts: 1,301
Member: 1624620
Status: Online
Thanks Meter: 731
Quote:
Originally Posted by GSM_Support View Post
@ florynel_gsm

Please check network setting and tell us what you see in IP for Motorola card.

Best Regards
GSMServer team


if I check correctly is 192.168.16.1
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Need software upgrade for Nokia 5110 ptkrf Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 26 09-25-2012 02:41
HELP!!! BACKGROUND SCREEN LOGO Michael Go Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 6 12-25-2011 23:56
Help with 6110 paulomt1 Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 3 05-25-2009 16:29
need ericsson 88 cable migdamas Old Ericsson Phones & Sony Phones 1 06-02-1999 16:23
need eeprom photo???? mobileinfo Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 0 05-26-1999 11:35

 



All times are GMT +1. The time now is 10:20.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.51264 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO