GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > GSMServer Products > SigmaKey

View Poll Results: Sigmakey software
Hard to use should change it! 15 22.06%
Easy to use no need to change! 53 77.94%
Voters: 68. You may not vote on this poll

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 09-20-2013, 12:04   #1 (permalink)
Freak Poster
 
gsm8775's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 437
Member: 1645194
Status: Offline
Thanks Meter: 72
Post sigmakey software hard to use!

hi,
you have good work and big supported lists of phone but the soft is so hard to use.

Pleas try make list of supported phones in software with some unlock instruction,

regards

Last edited by gsm8775; 09-20-2013 at 12:10.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to gsm8775 For This Useful Post:
Old 09-20-2013, 12:15   #2 (permalink)
No Life Poster
 
ashish_gsm's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Punjab(india)
Posts: 634
Member: 1206156
Status: Offline
Sonork: 100.1606768
Thanks Meter: 112
Thumbs up

Quote:
Originally Posted by gsm8775 View Post
hi,
you have good work and big supported lists of phone but the soft is so hard to use.

Pleas try make list of supported phones in software with some unlock instruction,

regards

Hello,all is working fine nothing need to change,if u any problem plz share here...no need to make poll thread...
  Reply With Quote
Old 09-20-2013, 12:19   #3 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 2
Member: 907157
Status: Offline
Thanks Meter: 0
ONE THINGE HAD TO ADDED IS ICONE FROME DIFFERENT MOBILES EXAMPLE :ORANGE,DORO,motorola,sfr ,zte...
  Reply With Quote
Old 09-20-2013, 12:22   #4 (permalink)
Freak Poster
 
calanogas's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: valchican republic
Posts: 226
Member: 1295748
Status: Offline
Thanks Meter: 78
no hard to SIGMA software its very easy to use.
  Reply With Quote
Old 09-20-2013, 12:41   #5 (permalink)
Freak Poster
 
MediaTek's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Printed Circuit Board
Posts: 163
Member: 1735771
Status: Offline
Thanks Meter: 53
gsm8775, what have you been smokin' ???

Even easier than other boxes... no need to select model (with few exceptions). RTFM if something is unclear.
  Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to MediaTek For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 09-20-2013, 12:42   #6 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 476
Member: 1629321
Status: Offline
Thanks Meter: 78
ONE THINGE HAD TO ADDED IS ICONE FROME DIFFERENT MOBILES EXAMPLE :ORANGE,DORO,motorola,sfr ,zte...
  Reply With Quote
Old 09-20-2013, 13:19   #7 (permalink)
Moderator
 
Faheem Anjum's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: (United States Of Islam)
Age: 27
Posts: 23,372
Member: 399832
Status: Offline
Sonork: 100.1584728
Thanks Meter: 21,563
Donate money to this user
all manual and notes you can get from sigma support site
its nice software, extra thinks makes the exe 200 mb
so use simple software ,
about manual , check site
  Reply With Quote
Old 09-20-2013, 14:35   #8 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jun 2007
Location: philippines
Posts: 259
Member: 534202
Status: Offline
Sonork: 1609066
Thanks Meter: 49
i think there is no problem with the software, maybe users who don't have enough knowledge about drivers and windows will be face a big problem. and one thing must read the instructions very from support. i'm saying this because i love sigmateam what they are doing... it helps me to earn more money... hehe... sorry guys...
  Reply With Quote
Old 09-20-2013, 14:43   #9 (permalink)
Product Supporter
 
gsm_links's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: INDIA & CHINA
Posts: 1,249
Member: 561947
Status: Offline
Sonork: 100.1580399
Thanks Meter: 812
user friendly GUI , nothing complicated.


Simple read FAQ .




Regards
  Reply With Quote
Old 09-20-2013, 14:54   #10 (permalink)
No Life Poster
 
rico_deep's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Bacolod City
Posts: 898
Member: 159757
Status: Offline
Thanks Meter: 383
Donate money to this user
all depends on user....................

for me it's easy.........want tips?

take time to visit here:First Steps - Sigma - MTK, Qualcomm and Broadcom based flashing, unlocking, repair IMEI solution


br.
FFC
  Reply With Quote
Old 09-20-2013, 15:08   #11 (permalink)
Freak Poster
 
gsm8775's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 437
Member: 1645194
Status: Offline
Thanks Meter: 72
sigmakey software hard to use!

The problem exactly is:
1•To know if any model supported or not i should enter to supported list in web site!

2•Some models i don't know if Qualcomm or mtk or Broadcom so should enter again to check in website!

3•Some models unlock in normal mode or fastmode.... So again enter website to check !

4•Some mtk has different CPU MT65XX ... Thats make me confused on how to unlock, again enter to website to check!

So why not make all in one soft? like other tools do or only make shell with all informations ?!

Regards



Sent from my iPhone using Tapatalk
  Reply With Quote
Old 09-21-2013, 23:51   #12 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jun 2006
Location: JAMAICA
Posts: 1,446
Member: 293299
Status: Offline
Thanks Meter: 149
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by gsm8775 View Post
hi,
you have good work and big supported lists of phone but the soft is so hard to use.

Pleas try make list of supported phones in software with some unlock instruction,

regards
Everything is hard when you don't read and have no understanding.
  Reply With Quote
Old 09-22-2013, 14:52   #13 (permalink)
No Life Poster
 
rico_deep's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Bacolod City
Posts: 898
Member: 159757
Status: Offline
Thanks Meter: 383
Donate money to this user
very simple solution...

Change User.........


br.
FFC
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to rico_deep For This Useful Post:
Old 09-23-2013, 16:21   #14 (permalink)
Freak Poster
 
gsm8775's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 437
Member: 1645194
Status: Offline
Thanks Meter: 72
sigmakey software hard to use!

Some peoples don't know even how to discuss problem; without explaining his response , only see what the first answer and follow it like the blind !!!


Sent from my iPhone using Tapatalk
  Reply With Quote
Old 09-23-2013, 18:07   #15 (permalink)
No Life Poster
 
mobile_hotman's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: IN_BATTLE_FIELD.
Posts: 3,052
Member: 214340
Status: Offline
Thanks Meter: 856
Quote:
Originally Posted by gsm8775 View Post
Some peoples don't know even how to discuss problem; without explaining his response , only see what the first answer and follow it like the blind !!!


Sent from my iPhone using Tapatalk


The only need to know is how to find drivers...rest is no any problem bro...even all the tutorials r given in server site...just need to give some time to read properly..i did not find any problem in sigma software.


BR
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to mobile_hotman For This Useful Post:
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 01:09.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.38624 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO