GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > GSMServer Products > SigmaKey

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-29-2016, 13:28   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Apr 2006
Location: Pako new road,Nepal
Posts: 848
Member: 257603
Status: Offline
Sonork: 100.1605284
Thanks Meter: 138
Donate money to this user
Zte blade D T610 got problem after trying unlock


SigmaKey v.2.20.00 build 01
473266438 Sigma dongle 2.20, Initializing...OK
Pack 1: Activated
Pack 2: Activated
Pack 3: Not activated
--------- 2016-10-28 11:59:44 ---------
SigmaKey 2.20.00b1 ADB: Enable diagnostic port
* daemon not running. starting it now *
* daemon started successfully *
^ Android Composite ADB Interface
Version: Linux version 3.10.49 ([email protected]) (gcc version 4.8 (GCC) ) #1 SMP PREEMPT Thu Dec 10 22:15:49 CST 2015
Phone model: ZTE ZTE T610
Android 5.1.1; Firmware: LMY47V; Date: Thu Dec 10 22:12:36 CST 2015
Version: T610_B02
Baseband Firmware: P809A20_B02_r18640_151210
Baseband Processor: Qualcomm Technologies, Inc MSM8909
Enabling diagnostic port...Done
--------- 2016-10-28 12:05:18 ---------
SigmaKey 2.20.00b1 ADB: Enable diagnostic port
* daemon not running. starting it now *
* daemon started successfully *
^ Android Composite ADB Interface
Version: Linux version 3.10.49 ([email protected]) (gcc version 4.8 (GCC) ) #1 SMP PREEMPT Thu Dec 10 22:15:49 CST 2015
Phone model: ZTE ZTE T610
Android 5.1.1; Firmware: LMY47V; Date: Thu Dec 10 22:12:36 CST 2015
Version: T610_B02
Baseband Firmware: P809A20_B02_r18640_151210
Baseband Processor: Qualcomm Technologies, Inc MSM8909
Enabling diagnostic port...Done
--------- 2016-10-28 12:06:08 ---------
SigmaKey 2.20.00b1 Qcom: Direct unlock
ZTE Handset Diagnostic Interface (COM20), Provider: ZTE Corporation, Driver ver.: 5.2104.1.2, Date: 3/17/2014, USB\VID_19D2&PID_0500&REV_0310&MI_00
Firmware: MPSS.JO.1.0.c4-00043-M8909EAAAANVZM-1
Date: Dec 10 2015 22:43:40, Jul 27 2015 16:00:00, 8909.gen
Software IMEI: 869574020435586
Bluetooth address: 63BA9EBF3E14
Unsupported phone model
--------- 2016-10-28 12:06:23 ---------
SigmaKey 2.20.00b1 Qcom: Get unlock codes
ZTE Handset Diagnostic Interface (COM20), Provider: ZTE Corporation, Driver ver.: 5.2104.1.2, Date: 3/17/2014, USB\VID_19D2&PID_0500&REV_0310&MI_00
Firmware: MPSS.JO.1.0.c4-00043-M8909EAAAANVZM-1
Date: Dec 10 2015 22:43:40, Jul 27 2015 16:00:00, 8909.gen
Software IMEI: 869574020435586
Bluetooth address: 63BA9EBF3E14
Unsupported phone model
  Reply With Quote
Old 10-29-2016, 13:31   #2 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Apr 2006
Location: Pako new road,Nepal
Posts: 848
Member: 257603
Status: Offline
Sonork: 100.1605284
Thanks Meter: 138
Donate money to this user
Now mobile is on only on logo
  Reply With Quote
Old 10-31-2016, 08:59   #3 (permalink)
Product Supporter
 
GSM_Support's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: GSMserver Team
Posts: 33,476
Member: 121052
Status: Offline
Sonork: 100.107126
Thanks Meter: 71,326
@ jawedjp,

According to the provided information SigmaKey hadn't performed any action to the phone, it have just read information from it.
Try to fully charge battery, it may happen that the phone's battery is discharged.

Best Regards
GSMServer team



  Reply With Quote
Old 10-31-2016, 09:33   #4 (permalink)
No Life Poster
 
mcandre's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Central Europe
Age: 35
Posts: 11,218
Member: 239548
Status: Offline
Thanks Meter: 2,478
+ try pressing on PowerON button (or vol-powerON) and holding it for 20 seconds.
  Reply With Quote
Old 01-04-2017, 09:16   #5 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 77
Member: 1325927
Status: Offline
Thanks Meter: 18
I have the same promble, pls try n get us the firmware for it
  Reply With Quote
Old 01-11-2017, 09:45   #6 (permalink)
No Life Poster
 
BCcommunication's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Pakistan < Karachi
Age: 37
Posts: 987
Member: 76456
Status: Offline
Sonork: 100.1678368
Thanks Meter: 58
I HAVE SAME MODEL Zte blade D T610 I HAVE UNLOCK CODE BUT PHONE UNLOCK COUNTER 0 ( ZERO ) HOW TO RESET UNLOCK COUNTER
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 12:30.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.24323 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO