GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > Chinaking Box

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-16-2012, 08:40   #1 (permalink)
No Life Poster
 
omkar3268's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: india
Posts: 1,587
Member: 1161713
Status: Offline
Sonork: 100.1607798
Thanks Meter: 419
China king box not coonect pl z help me !! (ANSWERED)


 
Old 04-16-2012, 08:47   #2 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Dec 2010
Location: IN THE HEAVEN (T.N)
Posts: 1,159
Member: 1456404
Status: Offline
Sonork: 100.1615802 QQ:1517621629
Thanks Meter: 522
@Omkar3268

Quote:
China king box not coonect pl z help me !!
DEAR BROTHER,

NEED TO CHECK UR PC..

PLS CONTACT IN THIS ID ..

[email protected]


BR,

KANNAN..
 
Old 04-16-2012, 08:54   #3 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Oct 2010
Location: palavanthangal,chennai
Posts: 85
Member: 1409087
Status: Offline
Thanks Meter: 3
Thumbs up

Hi br

check the port


i think ur port is problem.....................
 
Old 04-16-2012, 08:55   #4 (permalink)
No Life Poster
 
omkar3268's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: india
Posts: 1,587
Member: 1161713
Status: Offline
Sonork: 100.1607798
Thanks Meter: 419
Quote:
Originally Posted by serviceworld87 View Post
@Omkar3268



DEAR BROTHER,

NEED TO CHECK UR PC..

PLS CONTACT IN THIS ID ..

[email protected]


BR,

KANNAN..

i am New user in China King
 
Old 04-16-2012, 08:57   #5 (permalink)
No Life Poster
 
..:: SONY ::..'s Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: ..::INDIA::.. Andhra Pradesh
Age: 36
Posts: 1,433
Member: 1528548
Status: Offline
Sonork: 100.1613286
Thanks Meter: 385
Quote:
Originally Posted by omkar3268 View Post

Drivers problem install Prolific drivers corectly
 
Old 04-16-2012, 09:15   #6 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Oct 2010
Location: palavanthangal,chennai
Posts: 85
Member: 1409087
Status: Offline
Thanks Meter: 3
Arrow

Quote:
Originally Posted by omkar3268 View Post
i am New user in China King
HI BR

UR SOLUTION..................


how to update firmware of china king


THEN INSTALL CHINA-KING 1.17 DOWNLOAD




THEN RUN UR SOFTWARE

UR BOX 10% RUN

TRY THIS N POST UR REPLY....................
 
Old 04-16-2012, 11:11   #7 (permalink)
No Life Poster
 
omkar3268's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: india
Posts: 1,587
Member: 1161713
Status: Offline
Sonork: 100.1607798
Thanks Meter: 419
Quote:
Originally Posted by starmobi View Post
HI BR

UR SOLUTION..................


how to update firmware of china king


THEN INSTALL CHINA-KING 1.17 DOWNLOAD




THEN RUN UR SOFTWARE

UR BOX 10% RUN

TRY THIS N POST UR REPLY....................
Bro Any fremware Have for update ?
 
Old 04-16-2012, 14:26   #8 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Dec 2010
Location: IN THE HEAVEN (T.N)
Posts: 1,159
Member: 1456404
Status: Offline
Sonork: 100.1615802 QQ:1517621629
Thanks Meter: 522
@Omkar3268

Quote:
Bro Any fremware Have for update ?
NO FIRMWARE UPDATE NEEDED BROTHER.......

INSTALL AND USE.. THATS ALL..

BR ,

KANNAN..
 
Old 04-17-2012, 10:17   #9 (permalink)
No Life Poster
 
CHINA-KING NEWS's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Location: CHINA-KING PRODUCT SUPPORTER
Posts: 495
Member: 1744525
Status: Offline
Thanks Meter: 185
Quote:
Originally Posted by omkar3268 View Post
Bro Any fremware Have for update ?
br. u chek driver 100% driver folt
 
Old 04-18-2012, 14:14   #10 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 53
Member: 316534
Status: Offline
Thanks Meter: 5
sir my china king box not connect it shows connection error plz help
 
Old 04-18-2012, 14:20   #11 (permalink)
No Life Poster
 
JONONItelecom™'s Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Bangladesh
Posts: 3,154
Member: 1076772
Status: Offline
Sonork: 100.1601881
Thanks Meter: 2,782
Quote:
Originally Posted by rathod View Post
sir my china king box not connect it shows connection error plz help

Hi !!
Don't Worry,
Please Contact Products Supporter

PRAJITHNAMBIAR
 
Old 04-18-2012, 16:33   #12 (permalink)
No Life Poster
 
PRAJITHNAMBIAR's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Location: KERALA/AYYAPPAN
Age: 31
Posts: 1,477
Member: 1659749
Status: Offline
Sonork: 100.1606052 QQ 1992518560
Thanks Meter: 862
hello brother

Quote:
Originally Posted by rathod View Post
sir my china king box not connect it shows connection error plz help
HELLO BROTHER


[email protected]

[email protected]

sonork : 100.1606052



8AM TO 10PM AM ONLINE. ANY TIME U CAN CONNECT ME. AM GIVE MANUAL SUPPORT (10PM TO 2.15 AM ONLY ANSWER NO MANUAL SUPPORT)
 
The Following User Says Thank You to PRAJITHNAMBIAR For This Useful Post:
Old 04-20-2012, 13:56   #13 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 53
Member: 316534
Status: Offline
Thanks Meter: 5
prajithnambiar sir my china king box not connect it shows connection error plz help me
 
Old 04-20-2012, 15:14   #14 (permalink)
No Life Poster
 
JONONItelecom™'s Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Bangladesh
Posts: 3,154
Member: 1076772
Status: Offline
Sonork: 100.1601881
Thanks Meter: 2,782
Quote:
Originally Posted by rathod View Post
prajithnambiar sir my china king box not connect it shows connection error plz help me
Please Contact again
PRAJITHNAMBIAR
 
Old 04-20-2012, 15:36   #15 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 53
Member: 316534
Status: Offline
Thanks Meter: 5
i sent to image on prajithnambiar mail id one back and yesterday also plz help me sir thanks
 
Closed Thread

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HELP!!! BACKGROUND SCREEN LOGO Michael Go Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 8 11-23-2017 08:11
my 8810 is phone locked ,can somebody please help duyphuc Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 18 12-23-2014 09:03
6110 power does not stay on sc~micro Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 6 08-30-2014 09:14
Eeprom dump lost, help needed. CAMILO Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 6 11-29-2010 19:04
Help with 6110 paulomt1 Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 2 05-25-2009 17:29

 



All times are GMT +1. The time now is 22:48.



Powered by Searchlight © 2018 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.42673 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO