GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Volcano Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-29-2013, 10:17   #1 (permalink)
Freak Poster
 
irshad008's Avatar
 
Join Date: May 2008
Posts: 336
Member: 763394
Status: Offline
Thanks Meter: 25
ambrane ac-7 tablet

ambrane ac-7 tablet
how to hard reset
  Reply With Quote
Old 11-29-2013, 10:31   #2 (permalink)
Product Supporter
 
..::One-Man::..'s Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: BaNgLaDeSh/Malaysia*
Age: 24
Posts: 7,211
Member: 1174508
Status: Offline
Sonork: 100.1593820
Thanks Meter: 10,053
Donate money to this user
HOW To Wipe Any Android To ADB Mode :
Done : MTK Android Root & Wipe Done With Volcano Android Tools V 1.0

  • Open Volcano Software
  • Go To Android Tablet
  • Click To ADB MODE Tab
  • Select ADB ROOT
  • CLICK TO START
  • NOW Wait For Have Been Rooted


  • Open Volcano Software
  • Go To Android Tablet
  • Click To ADB MODE Tab
  • Select Wipe_All
  • Click To Start
  • Wait For Clear Ok

Note - If Phone Already Rooted , So No Need Again Root

Br.
AzimBahar
  Reply With Quote
Old 11-29-2013, 10:53   #3 (permalink)
Freak Poster
 
irshad008's Avatar
 
Join Date: May 2008
Posts: 336
Member: 763394
Status: Offline
Thanks Meter: 25
ambrane ac-7 tablet
start on logo ambrane ac-7
  Reply With Quote
Old 11-29-2013, 11:02   #4 (permalink)
Product Supporter
 
..::One-Man::..'s Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: BaNgLaDeSh/Malaysia*
Age: 24
Posts: 7,211
Member: 1174508
Status: Offline
Sonork: 100.1593820
Thanks Meter: 10,053
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by irshad008 View Post
ambrane ac-7 tablet
start on logo ambrane ac-7
Flow My 1st Reply If Debag Enable , If Not Enable You Need Flash
Post In Android Section




Br.
AzimBahar
  Reply With Quote
Old 11-29-2013, 11:06   #5 (permalink)
Freak Poster
 
irshad008's Avatar
 
Join Date: May 2008
Posts: 336
Member: 763394
Status: Offline
Thanks Meter: 25
Connecting device...
Device connection is successful.


Root process may restart the device several times, keep your device and data lines connected correctly.
Getting Root privileges, please wait...
Device Model: - exec '/system/bin/sh' failed: No such file or directory (2) -
Android Release: - exec '/system/bin/sh' failed: No such file or directory (2) -



Device is restarting, please keep your device and data lines connected correctly.
>>Forced to disconnect from the phone by other similar software, turn off them, and re-start root.
  Reply With Quote
Old 11-29-2013, 11:06   #6 (permalink)
Freak Poster
 
irshad008's Avatar
 
Join Date: May 2008
Posts: 336
Member: 763394
Status: Offline
Thanks Meter: 25
>>Device has not got Root privileges, please get Root privileges.
  Reply With Quote
Old 11-29-2013, 11:08   #7 (permalink)
Product Supporter
 
..::One-Man::..'s Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: BaNgLaDeSh/Malaysia*
Age: 24
Posts: 7,211
Member: 1174508
Status: Offline
Sonork: 100.1593820
Thanks Meter: 10,053
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by irshad008 View Post
Connecting device...
Device connection is successful.


Root process may restart the device several times, keep your device and data lines connected correctly.
Getting Root privileges, please wait...
Device Model: - exec '/system/bin/sh' failed: No such file or directory (2) -
Android Release: - exec '/system/bin/sh' failed: No such file or directory (2) -



Device is restarting, please keep your device and data lines connected correctly.
>>Forced to disconnect from the phone by other similar software, turn off them, and re-start root.

>>Forced to disconnect from the phone by other similar software Problem Solved :)Done
Try This Way If Still , That Means You Need Use Any Other Free Software For Root
After Root Do Wipe With Volcano


Br.
AzimBahar
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 21:59.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.27223 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO