GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Volcano Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-24-2013, 19:11   #1 (permalink)
Freak Poster
 
s r telecom's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Location: patuakhali (kuakata)
Posts: 191
Member: 1818993
Status: Offline
Sonork: 100.1621612
Thanks Meter: 8
i,m many time try symphony w15 pattern lock...

i,m many time try symphony w15 pattern lock but don,t unlock
in this time please help easy soluationb
any body.
  Reply With Quote
Old 10-24-2013, 19:18   #2 (permalink)
Product Supporter
 
..::One-Man::..'s Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: BaNgLaDeSh/Malaysia*
Age: 24
Posts: 7,211
Member: 1174508
Status: Offline
Sonork: 100.1593820
Thanks Meter: 10,055
Donate money to this user
Brother What You Trying Many Time ?
Usb Debag On ? If On Do Wipe With Volcano
If Not Debag On , Then Do Format Using Usb Cable On Boot Mode
This Phone Boot Key : Volume Down Key





Br,
AzimBahar
  Reply With Quote
Old 10-24-2013, 19:44   #3 (permalink)
Freak Poster
 
s r telecom's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Location: patuakhali (kuakata)
Posts: 191
Member: 1818993
Status: Offline
Sonork: 100.1621612
Thanks Meter: 8
vol down + pow shpw in fastboot mode then nokia 8600 usb cable
at the same time open volcano & sestem your process but not booted
what to do it symphony w15 unlock?
HELP ME Screenshort.
  Reply With Quote
Old 10-24-2013, 19:48   #4 (permalink)
Freak Poster
 
s r telecom's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Location: patuakhali (kuakata)
Posts: 191
Member: 1818993
Status: Offline
Sonork: 100.1621612
Thanks Meter: 8
AzimBahar help me screenshort with volcano or other tool.
  Reply With Quote
Old 10-24-2013, 19:48   #5 (permalink)
Product Supporter
 
..::One-Man::..'s Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: BaNgLaDeSh/Malaysia*
Age: 24
Posts: 7,211
Member: 1174508
Status: Offline
Sonork: 100.1593820
Thanks Meter: 10,055
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by s r telecom View Post
vol down + pow shpw in fastboot mode then nokia 8600 usb cable
at the same time open volcano & sestem your process but not booted
what to do it symphony w15 unlock?
HELP ME Screenshort.
Brother If Phone Have Fast Boot Mode
Just Wipe On Fast Boot Mode : How To Wipe Android Phone & Tablet To Fastboot Mode / HUAWEI S7-301u Wipe Done :)





Br,
AzimBahar
  Reply With Quote
Old 10-24-2013, 19:58   #6 (permalink)
Freak Poster
 
s r telecom's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Location: patuakhali (kuakata)
Posts: 191
Member: 1818993
Status: Offline
Sonork: 100.1621612
Thanks Meter: 8
symphony w15 set is spd cpu boss.
  Reply With Quote
Old 10-24-2013, 19:59   #7 (permalink)
Registered User
 
Join Date: May 2012
Location: bangladesh
Posts: 41
Member: 1762315
Status: Offline
Sonork: 100.1658521
Thanks Meter: 5
Brother open volcano tool 2.3.4
1. click on spd & Built-in boot_ 14 (6820/8810)
2.clicke auto detect pinouts
3. use volcano box chipe & RUN INFO when Analysis flash internal data successfully than
4. Select One Root Key
5. CFT Calibration
6.Click RUN
CFT data clearly successfull.
&
ENJOY
  Reply With Quote
Old 10-24-2013, 20:00   #8 (permalink)
Product Supporter
 
..::One-Man::..'s Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: BaNgLaDeSh/Malaysia*
Age: 24
Posts: 7,211
Member: 1174508
Status: Offline
Sonork: 100.1593820
Thanks Meter: 10,055
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by s r telecom View Post
symphony w15 set is spd cpu boss.
Yes Boss I Know That ,( I Am Also Made In BD) You Can Every Android Wipe On Fast boot Mode , If Phone Have FastBoot Mode
Just Flowing The Link : How To Wipe Android Phone & Tablet To Fastboot Mode / HUAWEI S7-301u Wipe Done :)
China Or Original No Matter , All Can Do





Br,
AzimBahar
  Reply With Quote
Old 10-24-2013, 20:01   #9 (permalink)
Freak Poster
 
s r telecom's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Location: patuakhali (kuakata)
Posts: 191
Member: 1818993
Status: Offline
Sonork: 100.1621612
Thanks Meter: 8
how to solv it please.
  Reply With Quote
Old 10-24-2013, 20:06   #10 (permalink)
Product Supporter
 
..::One-Man::..'s Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: BaNgLaDeSh/Malaysia*
Age: 24
Posts: 7,211
Member: 1174508
Status: Offline
Sonork: 100.1593820
Thanks Meter: 10,055
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by s r telecom View Post
how to solv it please.
Bro Try To Understand What I Mean :
Open Your Volcano Latest Software
Entry Phone To Fastboot Mode
Connect To PC & Install Driver
Select FastBoot To Volcano
Unmark Auto Pinout
Select Wipe All
Now Run
Enjoy



Br,
AzimBahar
  Reply With Quote
Old 10-24-2013, 20:10   #11 (permalink)
Registered User
 
Join Date: May 2012
Location: bangladesh
Posts: 41
Member: 1762315
Status: Offline
Sonork: 100.1658521
Thanks Meter: 5
brother
CFT Calibration will be wipe all & parten unlock 100%
tested by me 15 set.

( no need usb debug enable)
  Reply With Quote
Old 10-24-2013, 20:11   #12 (permalink)
No Life Poster
 
sweet4hamza's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Faisalabad (pakistan)
Posts: 11,971
Member: 1434736
Status: Offline
Sonork: 100.1607275
Thanks Meter: 5,127
Quote:
Originally Posted by s r telecom View Post
i,m many time try symphony w15 pattern lock but don,t unlock
in this time please help easy soluationb
any body.

with out screenshot , we can not do help you , bec from above info we can not understand problem
  Reply With Quote
Old 10-24-2013, 20:20   #13 (permalink)
Registered User
 
Join Date: May 2012
Location: bangladesh
Posts: 41
Member: 1762315
Status: Offline
Sonork: 100.1658521
Thanks Meter: 5
brother just add me skype i can help you
rj.numan
  Reply With Quote
Old 10-24-2013, 20:20   #14 (permalink)
Freak Poster
 
s r telecom's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Location: patuakhali (kuakata)
Posts: 191
Member: 1818993
Status: Offline
Sonork: 100.1621612
Thanks Meter: 8
thanks boss set ok but first time your process try & then tri no work bcoz usb mode no tic ,
usb mode tic & then run your process is done.
lot of thanks AzimBahar.
good night boss.
  Reply With Quote
Old 10-24-2013, 20:24   #15 (permalink)
Freak Poster
 
s r telecom's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Location: patuakhali (kuakata)
Posts: 191
Member: 1818993
Status: Offline
Sonork: 100.1621612
Thanks Meter: 8
thanks all my brother thanks volcano....
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 21:40.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.31347 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO