GSM Shop

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Volcano Box

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-06-2013, 16:10   #1 (permalink)
Major Poster
Join Date: Dec 2012
Posts: 47
Member: 1853571
Status: Offline
Sonork: no
Thanks Meter: 1
MICROMAX A67 pattern lock

plese hard reset micromax a67 lock
  Reply With Quote
Old 10-06-2013, 17:00   #2 (permalink)
No Life Poster
Moiz Khan's Avatar
Join Date: Jul 2007
Location: India
Posts: 2,382
Member: 557473
Status: Offline
Sonork: 100.1627500
Thanks Meter: 1,786
see this to do..

Micromax A67 Pattern Lock Solution Tested . Feel the power of Volcano
  Reply With Quote
Old 10-06-2013, 20:35   #3 (permalink)
No Life Poster
sweet4hamza's Avatar
Join Date: Nov 2010
Location: Faisalabad (pakistan)
Posts: 12,033
Member: 1434736
Status: Offline
Sonork: 100.1607275
Thanks Meter: 5,290
Originally Posted by smita jaiswal View Post
plese hard reset micromax a67 lock

try wipe option and what chip inside ??????????
  Reply With Quote
Old 10-06-2013, 21:10   #4 (permalink)
No Life Poster
mobi_soft's Avatar
Join Date: Sep 2009
Location: Shri Ram Software@Mobile shop
Posts: 1,582
Member: 1126941
Status: Offline
Sonork: 100.1651368
Thanks Meter: 2,303
just connct with usb cable...

opn mtk tab

one key root

adb to root
after root successfully

select wipe all or reset gmail

and ur prblm will solve..

1000% tested in micromax a67

  Reply With Quote
Old 10-07-2013, 06:42   #5 (permalink)
..::One-Man::..'s Avatar
Join Date: Dec 2009
Location: Depend On Your Offer's
Age: 23
Posts: 8,209
Member: 1174508
Status: Online
Sonork: 100.1593820
Thanks Meter: 11,092
Donate money to this user
Brother You Already Get Some Reply , So Now Try
If Not Done Do Format . 1st Do Read Info Then Format

  Reply With Quote
Old 10-07-2013, 07:31   #6 (permalink)
No Life Poster
shailccna's Avatar
Join Date: Sep 2006
Location: some where in india
Posts: 1,047
Member: 350232
Status: Offline
Thanks Meter: 138
it is spd 8825 many time discuss before format is not supported in valcano .plz support this chip
  Reply With Quote
Old 04-04-2015, 13:53   #7 (permalink)
Freak Poster
Join Date: Jul 2011
Posts: 314
Member: 1625194
Status: Offline
Thanks Meter: 23
ya bro it works thanks
  Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


All times are GMT +1. The time now is 07:12.

Powered by Searchlight © 2015 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2015 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2015 -
Page generated in 0.19150 seconds with 7 queries