GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Volcano Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 06-28-2012, 19:10   #1 (permalink)
Product Supporter
 
otto68's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Ecuador, Shenzhen, Guangzhou
Age: 45
Posts: 655
Member: 394446
Status: Offline
Sonork: 100.1579789
Thanks Meter: 63
Plum T100

Has anyone been able to reset security code on this model and if so please share. I have been trying and cant seem to do
  Reply With Quote
Old 06-28-2012, 19:33   #2 (permalink)
No Life Poster
 
umesharora's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: in you hart
Posts: 1,974
Member: 1687280
Status: Offline
Thanks Meter: 646

WHICH CPU INSIDE
  Reply With Quote
Old 06-28-2012, 19:35   #3 (permalink)
No Life Poster
 
umesharora's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: in you hart
Posts: 1,974
Member: 1687280
Status: Offline
Thanks Meter: 646
Opan mobile and find tx rx sold try with volcano
  Reply With Quote
Old 06-28-2012, 19:42   #4 (permalink)
Product Supporter
 
otto68's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Ecuador, Shenzhen, Guangzhou
Age: 45
Posts: 655
Member: 394446
Status: Offline
Sonork: 100.1579789
Thanks Meter: 63
sirry i have no idea whch cpu it has, really i dont do too many china phones. but i will open and see wht i can do
  Reply With Quote
Old 06-29-2012, 04:24   #5 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Apr 2006
Location: Ofcourse New Pakistan
Age: 25
Posts: 4,698
Member: 253510
Status: Offline
Sonork: 100.1592434
Thanks Meter: 3,374
if possible post a clear picture of cpu and flash chip!

br
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
unlock t100 marta VLSI, Conexant, Skyworks and Old Models 1 06-16-2002 17:50
T100 Clips Needed Urgently!! Gsmkings Main Sales Section 1 06-11-2002 04:14
t100 fonemanhull VLSI, Conexant, Skyworks and Old Models 1 06-03-2002 22:37
Samsung T100 Clips now available logosunlimited Main Sales Section 4 05-31-2002 00:22
T100 ??? davieb VLSI, Conexant, Skyworks and Old Models 6 05-16-2002 18:31

 



All times are GMT +1. The time now is 13:23.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.27978 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO