GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Volcano Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-13-2015, 15:55   #1 (permalink)
Product Manager
 
FullFlashPak's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: GPGIndustries
Posts: 9,398
Member: 782530
Status: Offline
Thanks Meter: 8,122
Q Mobile X35 NetWork Permanent Unlock (The Slot Has Been Permanently Locked )


1St Error : Enter Sim Me Lock [NP]
2nd Error : The Slot Has Been Permanently Locked

No Need Root No Need Phone Power On.
Now No Need Unlock Again & Again With Differnt Tool.
Becuse Now Merapi Tool Permanent Unlock Q Mobile X35 Mtk Andorid Phone.




How To Unlock Q Mobile X35 See In Video Step By Step



Regard
FullFlashPak
  Reply With Quote
The Following 6 Users Say Thank You to FullFlashPak For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 05-14-2015, 06:09   #2 (permalink)
No Life Poster
 
Shani3's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: KPK Mardan
Age: 32
Posts: 2,381
Member: 1582572
Status: Offline
Sonork: 100.1609641
Thanks Meter: 505
i have a qmobile x35 and having the same problem but my this softwear is not opening >?MerapiTool_v1.2.2
  Reply With Quote
Old 05-14-2015, 06:16   #3 (permalink)
Product Manager
 
FullFlashPak's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: GPGIndustries
Posts: 9,398
Member: 782530
Status: Offline
Thanks Meter: 8,122
Dear PleaseConect With Me .

100.1605589

Regard
  Reply With Quote
Old 05-14-2015, 06:37   #4 (permalink)
No Life Poster
 
Shani3's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: KPK Mardan
Age: 32
Posts: 2,381
Member: 1582572
Status: Offline
Sonork: 100.1609641
Thanks Meter: 505
[email protected]
thank you so much.you have solved my problem in just 5 seconds thanks once again



  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Shani3 For This Useful Post:
Old 05-19-2015, 14:59   #5 (permalink)
No Life Poster
 
EjazATF's Avatar
 
Join Date: May 2014
Location: D.I.Khan [KPK]
Age: 30
Posts: 1,650
Member: 2192499
Status: Offline
Sonork: Stopped using..
Thanks Meter: 1,763
@Full Bro
Simply............I Love you :P


  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to EjazATF For This Useful Post:
Old 06-16-2015, 13:35   #6 (permalink)
No Life Poster
 
EjazATF's Avatar
 
Join Date: May 2014
Location: D.I.Khan [KPK]
Age: 30
Posts: 1,650
Member: 2192499
Status: Offline
Sonork: Stopped using..
Thanks Meter: 1,763
QMobile I9
No network even sim was ready and sim management was also showing but phone was unable to pick the signals, I rebuild the IMEI & NV data also but the problem were persist. After all I do unlock via mata mode and the problem solved in 3 seconds only.







  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to EjazATF For This Useful Post:
Old 06-29-2015, 07:32   #7 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Apr 2015
Posts: 1,878
Member: 2385015
Status: Offline
Thanks Meter: 867
Quote:
Originally Posted by tausifawais View Post
Aoa bro my merapi tool does not work properly . Plz help me

Sir.
Post your Problem in details which you are facing during the usage of merapi tool Please.
Br.
NAtashah.
  Reply With Quote
Old 06-29-2015, 09:05   #8 (permalink)
Product Manager
 
FullFlashPak's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: GPGIndustries
Posts: 9,398
Member: 782530
Status: Offline
Thanks Meter: 8,122
Q Mobile X35 NetWork Lock Unlock Done Only With Merapi Tool.





Br
FullFlashPak
  Reply With Quote
Old 06-29-2015, 18:55   #9 (permalink)
No Life Poster
 
EjazATF's Avatar
 
Join Date: May 2014
Location: D.I.Khan [KPK]
Age: 30
Posts: 1,650
Member: 2192499
Status: Offline
Sonork: Stopped using..
Thanks Meter: 1,763

Hot Story for me again
QMobile A80 - Sim Locks Removed Successfully
All other network sims was working well, but phone was not showing network over ZONG TELECOM.








  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to EjazATF For This Useful Post:
Old 08-19-2015, 09:59   #10 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Nov 2009
Location: pakistan
Age: 30
Posts: 637
Member: 1164608
Status: Offline
Sonork: 100.1650273
Thanks Meter: 91
also done


  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to aquariesirfan For This Useful Post:
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 13:56.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.28303 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO