GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Volcano Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-22-2013, 09:02   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 270
Member: 1717221
Status: Offline
Thanks Meter: 87
starmobile t602i input password

hope this phone supported



  Reply With Quote
Old 05-22-2013, 09:09   #2 (permalink)
No Life Poster
 
king.of.gsm's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Bhandup, Mumbai
Posts: 5,895
Member: 1135304
Status: Offline
Sonork: 100.1592050
Thanks Meter: 127
Quote:
Originally Posted by FullFlash. View Post
hope this phone supported



pls post phone details whats the CPU type .?
  Reply With Quote
Old 05-22-2013, 09:17   #3 (permalink)
No Life Poster
 
saleem5001's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: pakistan
Posts: 1,602
Member: 1197620
Status: Offline
Sonork: 100.1602278
Thanks Meter: 321
check via this method which cpu u have check in prop in u r pc

just u have 2 option if mtk or spd than yes if Quallcom than not
for testing u use mr gaba cabal and instal drivers

http://forum.gsmhosting.com/vbb/f723...cable-1643123/





saleem ahmad
  Reply With Quote
Old 05-22-2013, 09:25   #4 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 270
Member: 1717221
Status: Offline
Thanks Meter: 87
phone info STARMOBILE T602i CPU_ID:MT6256 help
  Reply With Quote
Old 05-22-2013, 09:30   #5 (permalink)
No Life Poster
 
king.of.gsm's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Bhandup, Mumbai
Posts: 5,895
Member: 1135304
Status: Offline
Sonork: 100.1592050
Thanks Meter: 127
Quote:
Originally Posted by FullFlash. View Post
bro this phone is fully support with volcano use usb cable press boot ( volume down / volume up / or home key ) and read full flash then find password

note: uptick auto pinfind and tick on usb
  Reply With Quote
Old 05-22-2013, 10:06   #6 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 270
Member: 1717221
Status: Offline
Thanks Meter: 87
not connect usb and rx tx on dragon box dont know why
  Reply With Quote
Old 05-22-2013, 12:35   #7 (permalink)
Product Manager
 
sweet4hamza's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Faisalabad (pakistan)
Posts: 10,660
Member: 1434736
Status: Offline
Sonork: 100.1607275
Thanks Meter: 4,257
Quote:
Originally Posted by FullFlash. View Post
not connect usb and rx tx on dragon box dont know why

this is not dagon section

post screenshot for your problem
  Reply With Quote
Old 05-23-2013, 11:28   #8 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 270
Member: 1717221
Status: Offline
Thanks Meter: 87
Quote:
Originally Posted by sweet4hamza View Post
this is not dagon section

post screenshot for your problem
what screenshot do you want tangina mo talaga wala sa ayus mga reply mo
  Reply With Quote
Old 05-23-2013, 12:40   #9 (permalink)
Product Manager
 
sweet4hamza's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Faisalabad (pakistan)
Posts: 10,660
Member: 1434736
Status: Offline
Sonork: 100.1607275
Thanks Meter: 4,257
with screenshot , we can not help you and please write in english i can not understand what you say
  Reply With Quote
Old 05-24-2013, 06:00   #10 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 270
Member: 1717221
Status: Offline
Thanks Meter: 87
Quote:
Originally Posted by king.of.gsm View Post
bro this phone is fully support with volcano use usb cable press boot ( volume down / volume up / or home key ) and read full flash then find password

note: uptick auto pinfind and tick on usb
hello can you give link success for this wird phone old phone i think this phone not supported......

@sweet4hamza
no need to reply i dont want your help....
  Reply With Quote
Old 05-30-2013, 05:38   #11 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 270
Member: 1717221
Status: Offline
Thanks Meter: 87
Quote:
Originally Posted by sweet4hamza View Post
if not connect with boot key then you must need modified cable for it
tanga talaga nito

did u read my thread SPD phone now you post mtk???
  Reply With Quote
Old 05-30-2013, 06:51   #12 (permalink)
Product Manager
 
sweet4hamza's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Faisalabad (pakistan)
Posts: 10,660
Member: 1434736
Status: Offline
Sonork: 100.1607275
Thanks Meter: 4,257
Quote:
Originally Posted by FullFlash. View Post
tanga talaga nito

did u read my thread SPD phone now you post mtk???

where is you write this is spd phone???

use modified cable for it , with no boot key
  Reply With Quote
Old 05-30-2013, 07:47   #13 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 270
Member: 1717221
Status: Offline
Thanks Meter: 87
mtk no suppot hope soon this phone supported
but if want to buy this phone i sent ....
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 14:32.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.67640 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO