GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Volcano Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-02-2013, 12:46   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 606
Member: 1824929
Status: Online
Thanks Meter: 26
valcano box dectect problem hellp plzz

when i detect phone it find like that whats problem


  Reply With Quote
Old 05-02-2013, 13:37   #2 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 606
Member: 1824929
Status: Online
Thanks Meter: 26
no one can hellp me where is valcano team
  Reply With Quote
Old 05-02-2013, 14:02   #3 (permalink)
Freak Poster
 
anshadad's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: india
Posts: 413
Member: 626027
Status: Offline
Sonork: 100.1645764
Thanks Meter: 80
How to use MTK USB Method.pdf
  Reply With Quote
Old 05-02-2013, 15:06   #4 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 606
Member: 1824929
Status: Online
Thanks Meter: 26
my problem not slove
  Reply With Quote
Old 05-02-2013, 15:15   #5 (permalink)
No Life Poster
 
saleem5001's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: pakistan
Posts: 1,679
Member: 1197620
Status: Offline
Sonork: 100.1602278
Thanks Meter: 339
dear needed some as like mobile cpu name jig name which u using than we guide u and also u try via rx tx cabal may be u r jig damag u r mobile condition post and contect with me i m here me check it tv id
  Reply With Quote
Old 05-02-2013, 16:03   #6 (permalink)
Product Manager
 
sweet4hamza's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Faisalabad (pakistan)
Posts: 11,484
Member: 1434736
Status: Online
Sonork: 100.1607275
Thanks Meter: 4,785
keep press boot key like , menu,call key and then detect button and after set pins leave the boot key
  Reply With Quote
Old 05-06-2013, 11:28   #7 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 606
Member: 1824929
Status: Online
Thanks Meter: 26
still same problem.........
  Reply With Quote
Old 05-06-2013, 13:37   #8 (permalink)
Product Manager
 
sweet4hamza's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Faisalabad (pakistan)
Posts: 11,484
Member: 1434736
Status: Online
Sonork: 100.1607275
Thanks Meter: 4,785
Just press set pins and see which chip driver or which chip pins it set and go that tab

If any problem then post screenshot
  Reply With Quote
Old 05-07-2013, 12:51   #9 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 606
Member: 1824929
Status: Online
Thanks Meter: 26
leave it i install windows xp work perfect....in windows 7 valcano not work perfect
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 08:48.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.20356 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO