GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Volcano Box

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 06-01-2016, 19:40   #16 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 256
Member: 497508
Status: Offline
Thanks Meter: 22

[IMG][img=http://s33.postimg.org/jbwxr2orv/Untitled.png][/IMG]
 
Old 06-01-2016, 19:45   #17 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 762
Member: 1718440
Status: Offline
Thanks Meter: 607
Hi.

I'm at home and haven't tried 1c yet but today I have already made 25% of what I have paid for a pre activated key at $69. 3 more days and I'll have my money back. I love Inferno Tool.
 
Old 06-01-2016, 19:55   #18 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 256
Member: 497508
Status: Offline
Thanks Meter: 22
 
Old 06-01-2016, 19:55   #19 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 762
Member: 1718440
Status: Offline
Thanks Meter: 607
Quote:
Originally Posted by Code:L.A 22 View Post
most cheated maker of gsmtool GPGteam after few months another product to indorse...were is SPOOKEY MAGMA etc other product dead support

i know this reply will delete ASAP
Maybe they must make paid update like z3x, setool. Nobody works for nothing.
 
Old 06-01-2016, 20:13   #20 (permalink)
Product Supporter
 
AniAxn's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: BHARAT
Posts: 4,476
Member: 1045758
Status: Offline
Sonork: 100.1613661(Offline)
Thanks Meter: 3,807
Quote:
Originally Posted by THE GREAT ONE View Post
if i have old volcano can i active INFERNO ?
Yes you can Run Inferno online version over Volcano Box ..
Team work on it .. soon will release..
Wbr,
AniAXN
 
Old 06-01-2016, 20:17   #21 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 256
Member: 497508
Status: Offline
Thanks Meter: 22
Quote:
Originally Posted by محمود الانصارى View Post
what about this.................?
 
Old 06-01-2016, 20:40   #22 (permalink)
Product Supporter
 
AniAxn's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: BHARAT
Posts: 4,476
Member: 1045758
Status: Offline
Sonork: 100.1613661(Offline)
Thanks Meter: 3,807
Quote:
Originally Posted by محمود الانصارى View Post
what about this.................?
Hello,
It's may ubi.dll missing on your system32 folder ..
Install latest net framework & again ran Inferno as with administrator..
If get same error try with a fresh Windows ..
Wbr,
AniAXN
 
Old 06-01-2016, 20:57   #23 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 762
Member: 1718440
Status: Offline
Thanks Meter: 607
Code:L.A 22 needs an answer. So we are waiting.
 
Old 06-01-2016, 21:14   #24 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 1,100
Member: 1271541
Status: Offline
Thanks Meter: 31
no period of trying to volcano user
 
Old 06-01-2016, 22:10   #25 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jun 2008
Location: alex
Posts: 284
Member: 793406
Status: Offline
Sonork: 100.1647095
Thanks Meter: 52
We ask for the active Merapi Users are free to do so on our right not to be oppressed. Thank
Attached Images
File Type: jpg Untitled.jpg (68.0 KB, 108 views)
 
Old 06-02-2016, 00:27   #26 (permalink)
No Life Poster
 
helpo's Avatar
 
Join Date: Apr 2014
Location: tripoli,libya
Age: 31
Posts: 1,351
Member: 2175357
Status: Offline
Sonork: QQ:2157039171
Thanks Meter: 384
as iam volcano user can i use inferno now
 
Old 06-02-2016, 01:11   #27 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 61
Member: 1357861
Status: Offline
Thanks Meter: 15
I've Active MerapiTool is 4 month.
This theft
 
Old 06-02-2016, 02:25   #28 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Nov 2015
Posts: 367
Member: 2493496
Status: Offline
Thanks Meter: 54
Quote:
Originally Posted by helpo View Post
as iam volcano user can i use inferno now
Can you guys slow a bit. I am a volcano with merapi activated.. i bought the inferno key and still up to date i cannot use the software.. damn ryt? Sad bro.
 
Old 06-02-2016, 03:39   #29 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2011
Location: Honduras
Posts: 167
Member: 1532892
Status: Offline
Sonork: 1603006
Thanks Meter: 43
i think this activation time about 8 moth for after new box , all products from this team know , have 8 box from this team , all box have in sleep
 
Old 06-02-2016, 03:58   #30 (permalink)
Freak Poster
 
anuhya anu's Avatar
 
Join Date: Mar 2016
Posts: 153
Member: 2540337
Status: Offline
Thanks Meter: 38
Its works for volcano box enough or need also inferno key???

Sent from my LS-5503 using Tapatalk
 
Closed Thread

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 22:44.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.35562 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO