GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Volcano Box

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-13-2013, 15:27   #1 (permalink)
Product Manager
 
Faisal_Computer's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Kamalia, Pakistan.
Age: 33
Posts: 16,838
Member: 151871
Status: Offline
Thanks Meter: 71,270
VolcanoBoxV2.2.5.2 For Error"Invalid License Data"&"Cannot Connect to Volcano Server"


Hello,

This is only TEST ver for those who are getting error "Invalid License Data" and "Cannot Connect to Volcano Server"while opening volcanobox. i Repeat This update is only for those who getting error while opening Volcanobox !! Error message is Invalid license data & Cannot Connect to Volcano Server !! if you are not getting These error then this is not for you !!

Please Perform these Steps Exactly as i describe

1- Download This ver 2.2.5 from here only !!
2- Download This ver 2.2.5.2 from here only !!
3- Extract 2.2.5 into new folder
4- Extract 2.2.5.2 into new folder
5- Delete Volcanobox.exe from 2.2.5 folder
6- Copy Volcanobox.exe from 2.2.5.2 folder
7- Paste Volcanobox.exe to 2.2.5 folder
8- go to run
9- type regedit
10- click on ok
11- Go to HKEY_CURRENT_USER
12- then SOFTWARE
13- then VOLCANO_TOOL
14- then right click on it and click on EXPAND
15- you will see one more folder of volcano_tool
16- right click on it and Delete it !!
17- close registry editor
18- go to 2.2.5 folder ( where you copy 2.2.5.2 exe )
19- Run it
20- if it's gave any error ( Invalid License Data or Cannot Connect to Volcano Server or any other ) then post screen shot here
21- if it's run fine then close it and run it again
22- if it's run fine on 2nd time this mean your problem solved
23- if it's not run 2nd time then post screen shot here

after Doing all this you have to wait for our response !!

i hope you guys will Cooperate with us and give us details what we asked. Make sure you do as we said to get good Results

Br
Faisal_Computer

Last edited by Volcano Box; 08-17-2013 at 16:32.
 
The Following 57 Users Say Thank You to Faisal_Computer For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 08-13-2013, 15:49   #2 (permalink)
Cheater -Don't Deal with him-
 
Join Date: Jul 2012
Age: 36
Posts: 346
Member: 1791133
Status: Offline
Thanks Meter: 89
after second run


Uploaded with ImageShack.us
 
The Following 2 Users Say Thank You to xDiRECT For This Useful Post:
Old 08-13-2013, 15:55   #3 (permalink)
Freak Poster
 
alishams123's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Iran.ahar
Posts: 282
Member: 811264
Status: Offline
Sonork: 100.1638656
Thanks Meter: 229
Please work on Chinese tablets MR. Faisal

Thanks VOLCANO team.
 
The Following 5 Users Say Thank You to alishams123 For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 08-13-2013, 16:21   #4 (permalink)
Major Poster
 
Join Date: Dec 2003
Location: Mundo Novo/MS - Brasil
Age: 50
Posts: 40
Member: 47082
Status: Offline
Thanks Meter: 6
After second run......
Attached Images
File Type: jpg volcano.JPG (28.2 KB, 404 views)
 
The Following User Says Thank You to silvio For This Useful Post:
Old 08-13-2013, 17:40   #5 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 140
Member: 1865815
Status: Offline
Sonork: 100.1644854
Thanks Meter: 24
hi, Faisal second boot error VolcanoBox 2.2.5.2


ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
 
Old 08-13-2013, 18:07   #6 (permalink)
Major Poster
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 43
Member: 996776
Status: Offline
Thanks Meter: 14
 
The Following User Says Thank You to marcio.santos For This Useful Post:
Old 08-13-2013, 18:49   #7 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 70
Member: 1800356
Status: Offline
Thanks Meter: 9
Quote:
VolcanoBox ver 2.2.5.2 Only for those who get error " Invalid License Data "
Hello,
please next update 2.2.6 invalid licence data problem solve

fasial computer please ........
 
Old 08-13-2013, 19:19   #8 (permalink)
Freak Poster
 
nitin28's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: india
Posts: 182
Member: 309831
Status: Offline
Sonork: 100.1601174
Thanks Meter: 14
Invalid data license prob solved to reinstall fresh windows xp sp3

Thanks Faisal bro

BR.Nitin
 
The Following User Says Thank You to nitin28 For This Useful Post:
Old 08-13-2013, 19:19   #9 (permalink)
Freak Poster
 
pshycoboy's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: ilution
Posts: 344
Member: 1597314
Status: Offline
Thanks Meter: 112
test read flash andro spd 8810


Screenshot by Lightshot
 
Old 08-13-2013, 19:32   #10 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 301
Member: 364299
Status: Offline
Thanks Meter: 41
اhi broo

do you add ght maestro flashe and repair
 
Old 08-13-2013, 19:40   #11 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jun 2008
Location: alex
Posts: 284
Member: 793406
Status: Offline
Sonork: 100.1647095
Thanks Meter: 52
Please work on Chinese tablets MR. Faisal

Thanks VOLCANO team.
 
Old 08-13-2013, 19:47   #12 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 30
Member: 1287573
Status: Offline
Thanks Meter: 6
First run ok, but second run failed "Invalid License Data".

SN: 302-716-165
 
Old 08-13-2013, 19:50   #13 (permalink)
Freak Poster
 
Suja786's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: india
Posts: 218
Member: 1773058
Status: Offline
Thanks Meter: 64
Donate money to this user
i 1st use v 2.2.4 then use 2.2.1, and fiarmware update with v2.2.4 any problem ? Also work fine no error. Thanks Fisal_computer !
 
Old 08-13-2013, 20:23   #14 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jun 2012
Location: peru
Posts: 136
Member: 1769997
Status: Offline
Sonork: 1622653:Athom
Thanks Meter: 8
Here I have a little help to get into type regedit hope it's a great help

Microsoft Corporation
 
The Following User Says Thank You to athom For This Useful Post:
Old 08-14-2013, 00:37   #15 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 284
Member: 1331008
Status: Offline
Thanks Meter: 11
first run successful but second run is invalid license data error.
 
Closed Thread

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 06:06.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.37851 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO