GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > 4SE

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-01-2012, 22:44   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Yaio's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 727
Member: 256260
Status: Offline
Thanks Meter: 712
Question where to buy nerokey activation?

sorry but i from cuba

where buy licence for canvert my Nerokey in 4SE


and how i know if my nekey is activate


my soft work oK(nero soft)


reply a wan conver my dongle


br


yAio...
  Reply With Quote
Old 05-01-2012, 23:22   #2 (permalink)
No Life Poster
 
wgmmmx1's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Poland
Age: 33
Posts: 7,982
Member: 1139057
Status: Offline
Sonork: 100.109924
Thanks Meter: 3,560
Hi if you can unlock any phone with nerokey mean you got activated dongle.
Just check stick topic about activation all is there included link to buy activation online.

NEROkey users!!! Welcome to 4SE family
  Reply With Quote
Old 05-07-2012, 19:23   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Yaio's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 727
Member: 256260
Status: Offline
Thanks Meter: 712
ok m y dongle is activated and work well

but when goint to support say login

need tuto


sorry for my ingles


br..

Yaio..
  Reply With Quote
Old 05-07-2012, 19:35   #4 (permalink)
Product Manager
 
Join Date: Jul 2002
Location: Ukraine
Age: 34
Posts: 807
Member: 13611
Status: Offline
Sonork: 100.1615288
Thanks Meter: 356
Hi,
Update license you can buy in our online shop
You will receive update software login details after you complete your payment.
  Reply With Quote
Old 05-09-2012, 02:16   #5 (permalink)
No Life Poster
 
Yaio's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 727
Member: 256260
Status: Offline
Thanks Meter: 712
ok when try enter in our online shop only see login and try register and nothing

need good help


BR

Yaio...
  Reply With Quote
Old 05-09-2012, 08:26   #6 (permalink)
Product Manager
 
Join Date: Jul 2002
Location: Ukraine
Age: 34
Posts: 807
Member: 13611
Status: Offline
Sonork: 100.1615288
Thanks Meter: 356
Yes, exactly
You need to register first, then login and complete the order process.
BR
  Reply With Quote
Old 05-13-2012, 17:57   #7 (permalink)
No Life Poster
 
Yaio's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 727
Member: 256260
Status: Offline
Thanks Meter: 712
ok thanks



BR Yaio...
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to upload a new firmware... Brand Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 29 06-13-2014 15:30
How to add a language in 51xx/61xx tati Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 8 05-21-2013 19:20
where to find a working program all they have some errors ?? fondas Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 2 12-12-2012 12:26
news headlines to gsm phone mos Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 6 12-18-2011 11:00
Copy from one 6110 to another Leif Nielsen Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 1 06-10-1999 22:36

 



All times are GMT +1. The time now is 13:09.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.47955 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO