GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > SIM Solution Products > X-Sim

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-12-2013, 13:32   #1 (permalink)
No Life Poster
 
RICKY great's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: INDIA BHUBANESWAR
Posts: 585
Member: 641849
Status: Offline
Sonork: 100.1619689
Thanks Meter: 22
Iphone 4s cant activate with xsim pls guide

Iphone 4s cant activate with xsim pls guide

i want to use reliance sim in india what imsi code need to be put or pls guide how to activate my phone tried all methods
  Reply With Quote
Old 04-12-2013, 14:10   #2 (permalink)
No Life Poster
 
RICKY great's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: INDIA BHUBANESWAR
Posts: 585
Member: 641849
Status: Offline
Sonork: 100.1619689
Thanks Meter: 22
Quote:
Originally Posted by ricky great View Post
iphone 4s cant activate with xsim pls guide

i want to use reliance sim in india what imsi code need to be put or pls guide how to activate my phone tried all methods

its at $ t version-5.1.1 baseband-2.0.12
  Reply With Quote
Old 04-12-2013, 15:28   #3 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Dec 2012
Location: x-sim.bg
Posts: 99
Member: 1859457
Status: Offline
Thanks Meter: 23
USA ATT IMSI is 3104101

Guide:
Quote:
X-SIM user manual:

Before you use X-SIM please switch off your SIM PIN !
Go to Settings->Phone->SIM Pin->SIM Pin = set to OFF

If your iPhone 5 is locked to at&t, just Insert the X-SIM and SIM to iphone then power on, phone will ask for SIM PIN then press Unlock,
you just need to enter four zero "0000" to unlock the phone.
Because X-SIM card prefixed IMSI is AT&T 3104101.
After unlock the iphone 5, Go to Settings->Phone->SIM Pin->SIM Pin = set to OFF and input eight eights "88888888".

From now You can manage Your SIM's PIN code as You was doing it before.

If your iPhone 5 is locked to other carrier (not at&t), just input the 7 digits correct IMSI (find it from the list of x-sim imsi code ),
phone will automatic start to search and get the network.

To store last setting and remove PIN code request on startup.
Go to Settings->Phone->SIM Pin->SIM Pin = set to OFF and input eight eights "88888888".
From now You can manage Your SIM's PIN code as You was doing it before.

To reset X-SIM configuration and enable PIN code request on startup.
Go to Settings->Phone->SIM Pin->SIM Pin = set to ON and input eight zeros "00000000".

*Remove the PIN code request might slow down speed.
  Reply With Quote
Old 04-13-2013, 07:48   #4 (permalink)
No Life Poster
 
RICKY great's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: INDIA BHUBANESWAR
Posts: 585
Member: 641849
Status: Offline
Sonork: 100.1619689
Thanks Meter: 22
Quote:
Originally Posted by Radky View Post
USA ATT IMSI is 3104101

Guide:
pls share the guide for iphone 4s as my phone is iphone 4s tried all asking for activation with xsim but cant activate asking for the same provider sim now wht
  Reply With Quote
Old 04-13-2013, 09:28   #5 (permalink)
Freak Poster
 
phudzgsm2010's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 162
Member: 1351276
Status: Offline
Thanks Meter: 26
put orignal carrier to activate the phone then insert xsim put correct IMSI for you carrier
  Reply With Quote
Old 04-13-2013, 09:37   #6 (permalink)
No Life Poster
 
RICKY great's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: INDIA BHUBANESWAR
Posts: 585
Member: 641849
Status: Offline
Sonork: 100.1619689
Thanks Meter: 22
Quote:
Originally Posted by phudzgsm2010 View Post
put orignal carrier to activate the phone then insert xsim put correct IMSI for you carrier
That is the problem bro i dont have the original carrier sim
  Reply With Quote
Old 04-13-2013, 11:30   #7 (permalink)
Product Supporter
 
Nonoyxp's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: X-Sim Philippines
Posts: 3,510
Member: 141973
Status: Offline
Sonork: 100.1579084
Thanks Meter: 3,941
Quote:
Originally Posted by RICKY great View Post
That is the problem bro i dont have the original carrier sim
use x-sim 3.09 and enter imsi then connect itunes

Be
  Reply With Quote
Old 04-13-2013, 11:52   #8 (permalink)
No Life Poster
 
RICKY great's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: INDIA BHUBANESWAR
Posts: 585
Member: 641849
Status: Offline
Sonork: 100.1619689
Thanks Meter: 22
Quote:
Originally Posted by nonoyxp View Post
use x-sim 3.09 and enter imsi then connect itunes

be
i have 4 version now wht to do
  Reply With Quote
Old 04-13-2013, 14:00   #9 (permalink)
No Life Poster
 
RICKY great's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: INDIA BHUBANESWAR
Posts: 585
Member: 641849
Status: Offline
Sonork: 100.1619689
Thanks Meter: 22
CAN ANYONE PLS GUIDE WHAT EXACTLY TO BE DONE
  Reply With Quote
Old 04-14-2013, 13:38   #10 (permalink)
No Life Poster
 
RICKY great's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: INDIA BHUBANESWAR
Posts: 585
Member: 641849
Status: Offline
Sonork: 100.1619689
Thanks Meter: 22
How to downgrade or wht to do pls guide
  Reply With Quote
Old 04-14-2013, 13:42   #11 (permalink)
No Life Poster
 
akhil_bbsr's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: MOBILE SOFTZONE BHUBANESWAR IN
Posts: 3,070
Member: 271478
Status: Online
Sonork: 1590868
Thanks Meter: 853
ricky great @ use x-sim 3.09 means u need to downgrade the x-sim soft via spl dongle or u need a original sim to activate.
  Reply With Quote
Old 04-14-2013, 16:06   #12 (permalink)
No Life Poster
 
RICKY great's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: INDIA BHUBANESWAR
Posts: 585
Member: 641849
Status: Offline
Sonork: 100.1619689
Thanks Meter: 22
Quote:
Originally Posted by akhil_bbsr View Post
ricky great @ use x-sim 3.09 means u need to downgrade the x-sim soft via spl dongle or u need a original sim to activate.
Thanks that can also be done through xsim dongle (for downgrade) hope m right as likes gevey dongle
  Reply With Quote
Old 04-14-2013, 18:06   #13 (permalink)
Freak Poster
 
CellWorm's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: BHARAT
Age: 47
Posts: 217
Member: 146067
Status: Online
Thanks Meter: 76
Quote:
Originally Posted by Nonoyxp View Post
use x-sim 3.09 and enter imsi then connect itunes

Be
i have also same problem i cannot activate my 4g iphone i have x-sim updater
i need x-sim 3.09 firmware i did find this firmware in official support please help me
  Reply With Quote
Old 04-15-2013, 09:26   #14 (permalink)
No Life Poster
 
RICKY great's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: INDIA BHUBANESWAR
Posts: 585
Member: 641849
Status: Offline
Sonork: 100.1619689
Thanks Meter: 22
Quote:
Originally Posted by Nonoyxp View Post
use x-sim 3.09 and enter imsi then connect itunes

Be
PLS PROVIDE XSIM 3.09 UPDATER MY MAIL ID mohapatra_chiranjibi@yahoo.co.in
  Reply With Quote
Old 04-15-2013, 09:36   #15 (permalink)
Freak Poster
 
rodbautis's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 373
Member: 539679
Status: Online
Thanks Meter: 416
check mail............................send
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 11:37.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.55865 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO