GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > IMEI or online Server Products > CDMA Workshop

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-04-2013, 13:04   #46 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2013
Location: são paulo
Posts: 3
Member: 2039448
Status: Offline
Thanks Meter: 0

cdma workshop esn repair new model alcatel cdma.
  Reply With Quote
Old 10-09-2013, 01:28   #47 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2013
Location: são paulo
Posts: 3
Member: 2039448
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Friend, cdma workshop makes converting ESN model for alcatel ot-255 cdma. If the cdma workshop perform the conversion of the ESN for the model stated, I would like to purchase the software and the exact procedure for conversion.
How many days after the payment, you send the key to liberation?
  Reply With Quote
Old 10-13-2013, 14:37   #48 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 5
Member: 638614
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Hi there,

Is the Huawei Ascend D2 compatible with the CDMA WS?

I'm trying to rewrite new NV Items to my D2..

I tried using QPST and the phone wasn't detected even when i chose the correct ports... Would the CDMA WS have such issues?

Thanks.
  Reply With Quote
Old 10-13-2013, 21:30   #49 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 1
Member: 755930
Status: Offline
Sonork: 777309800
Thanks Meter: 0
Hi,
How can i register in workshop
plz
  Reply With Quote
Old 10-19-2013, 01:50   #50 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 8
Member: 1179274
Status: Offline
Thanks Meter: 0
I cant log in to user pane I have password and proof of purchase 6month ago I formatted my pc and need new key but when I trie log in this what it says

This user does not exist.
  Reply With Quote
Old 10-19-2013, 11:44   #51 (permalink)
Product Manager
 
Pluton's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: CDMA-WARE
Posts: 491
Member: 20073
Status: Offline
Thanks Meter: 247
Quote:
Originally Posted by ernietech View Post
I cant log in to user pane I have password and proof of purchase 6month ago I formatted my pc and need new key but when I trie log in this what it says

This user does not exist.

The data are case sensitivity.
  Reply With Quote
Old 10-19-2013, 19:20   #52 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 8
Member: 1179274
Status: Offline
Thanks Meter: 0
i have a conflict with other acount i purchased

I purcahased a cdmaworkshop in 2010 with same name but difrent email
but now I cant log in to the resent one I but to get my idkey change
when I use my use name which is the sane name I purchased the first one with resent emait it says rong email address any help please I work with this and realy needed thank...




This user does not exist.
  Reply With Quote
Old 10-19-2013, 19:37   #53 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 8
Member: 1179274
Status: Offline
Thanks Meter: 0
problem fix thanks cdmaworkshop

I guess they fixed the problem...
  Reply With Quote
Old 10-25-2013, 14:48   #54 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 3
Member: 1961837
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Keep the original email

Quote:
Originally Posted by ernietech View Post
I guess they fixed the problem...
I format my PC alot but always store the email from CDMAWS for backup purposes. This comes in really handy in cases of a lost hard drive or motherboard.
  Reply With Quote
Old 10-25-2013, 17:58   #55 (permalink)
Product Manager
 
Pluton's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: CDMA-WARE
Posts: 491
Member: 20073
Status: Offline
Thanks Meter: 247
Quote:
Originally Posted by ernietech View Post
I guess they fixed the problem...
The data are case sensitivity, so you should use Copy/Paste when entering your License Name or personal Password in User panel, in order to avoid possible errors.
  Reply With Quote
Old 05-03-2014, 22:53   #56 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 4
Member: 1293689
Status: Offline
Thanks Meter: 0
help

Hello friends wanted to know if I can help with my workshop license says I no longer opens this warning and disable any virus but does not open
not astablish connection whit cloud CDMA-WARE server
you must allow Internet access for CDMA workshop in your
internet firewall and / or anti-virus spftware
error code 12152
  Reply With Quote
Old 07-21-2014, 20:26   #57 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 2
Member: 1348839
Status: Offline
Thanks Meter: 0
my license got corrupted how? my buddy purchased it for me is it possible he had cdma switch lhardware id? cuz i can't even access control panel nothing happens when i hit that arrow i dont get no where emails are very rare i need cdma ws please
  Reply With Quote
Old 07-22-2014, 11:16   #58 (permalink)
Product Manager
 
Pluton's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: CDMA-WARE
Posts: 491
Member: 20073
Status: Offline
Thanks Meter: 247
Quote:
Originally Posted by mocoyombi View Post
my license got corrupted how? my buddy purchased it for me is it possible he had cdma switch lhardware id? cuz i can't even access control panel nothing happens when i hit that arrow i dont get no where emails are very rare i need cdma ws please
Most likely it was happened because of chargeback. As a result your license has been banned.
  Reply With Quote
Old 08-03-2014, 13:24   #59 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Aug 2014
Posts: 11
Member: 2233192
Status: Offline
Thanks Meter: 0
plz how can i send mony to get cdma workshop
  Reply With Quote
Old 08-03-2014, 21:11   #60 (permalink)
Product Manager
 
Pluton's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: CDMA-WARE
Posts: 491
Member: 20073
Status: Offline
Thanks Meter: 247
Quote:
Originally Posted by RIDVAN_SAH View Post
plz how can i send mony to get cdma workshop
Visit "Payment methods" section on our web-site - www.cdma-ware.com/paymethod.html
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 14:58.



Powered by Searchlight © 2017 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2015 -
Page generated in 0.36267 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO