GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Samsung > Android based phones

Android based phones Discussion and all of your questions relating to the Samsung Android based phones.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 09-15-2013, 17:56   #1 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 75
Member: 1103382
Status: Offline
Sonork: anwar78
Thanks Meter: 25
Galaxy S4 GT-I9505 Repair IMEI "NULL/NULL"

How to fix IMEI & Factory mode of Galaxy S4 I-9505.
  Reply With Quote
Old 05-13-2014, 14:12   #2 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2014
Posts: 1
Member: 2185554
Status: Offline
Thanks Meter: 1
How to fix IMEI & Factory mode of Galaxy S4 I9505???
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to aerox49 For This Useful Post:
Old 05-13-2014, 14:18   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jun 2012
Location: Arg
Posts: 832
Member: 1766567
Status: Offline
Thanks Meter: 173
Efs Backup restore?
Try to Flash the original Leak 4.4.2 with odin
or
Try to delete efs Folder with rootexplorer. Reboot direkt to download Mode and Flash your Modem Again, uncheck Autoreboot. After Frist Flash Reboot your again in download Mode an Flash the Same Modem again.

Use this
Dev-Host - I9505XXUFNA1-MODEM.rar - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to gcceleghg For This Useful Post:
Old 05-13-2014, 14:27   #4 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jun 2012
Location: Arg
Posts: 832
Member: 1766567
Status: Offline
Thanks Meter: 173
Efs folder is not empty.
Use root explorer or file explorer with mount option and do the following:
open file "factorymode" in efs/factoryApp directory, it probabely says "off", change to "on" (yes "on" is the correct setting to turn it off), then save
https://play.google.com/store/apps/d...1zb2Z0LmZtIl0.
reboot
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 17:57.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.29407 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO