GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Samsung > Samsung Android based phones

Samsung Android based phones Discussion and all of your questions relating to the Samsung Android based phones.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-17-2019, 17:28   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2017
Posts: 15
Member: 2716093
Status: Offline
Thanks Meter: 0
HELP - A505FN/DS RMM / prenomal triggered - device not booting / no DM /Recovery


Hey folks,

just had a customer here with a self try for twrp on his A505FN but with direct booting into OS after flash instead of TWRP _> RMM bypass/fix and now the device doesn't do anything except for the red text "only official..." on top of the screen, the A50 logo and some kind of text with official software.
I can't access download mode. I tried with cable and all key combinations and USB ports I found. I even tried with Service cablo to USB-C on my z3x box and once even on a mac (just for sience ) to maybe get it into download mode but nothing works.

Has anyone any tip on how to get it back to flash stock rom (from there I'll try my luck with root and magisk again but with RMM bypass).

After the device shows the above mentioned text it turns off like 5 seconds after. It doesn't restart on it's own. It does restart on it's own when it's plugged into pc / wall socket.

Thanks in advance
  Reply With Quote
Old 10-18-2019, 11:36   #2 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2017
Posts: 15
Member: 2716093
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Ok Problem solved. The trick is to turn it off, then hold both volume keys and plug it in. It is as simple as that.
Have a nice weekend
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 05:24.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.18259 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO