GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Samsung > Samsung Android based phones

Samsung Android based phones Discussion and all of your questions relating to the Samsung Android based phones.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-28-2017, 22:21   #1 (permalink)
Freak Poster
 
raza786's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: south africa
Posts: 294
Member: 18418
Status: Offline
Thanks Meter: 8
How to convert G935F to G935FD


hi

how do i convert G935F to G935FD. I need to use 2 sims.

THANX
  Reply With Quote
Old 02-28-2017, 22:39   #2 (permalink)
No Life Poster
 
.::MD_AKTER::.'s Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Dhaka, Bangladesh.
Posts: 658
Member: 552244
Status: Offline
Sonork: 100.1578827
Thanks Meter: 179
Quote:
Originally Posted by raza786 View Post
hi

how do i convert G935F to G935FD. I need to use 2 sims.

THANX
Change pcb to get dual sim support
  Reply With Quote
Old 03-01-2017, 04:57   #3 (permalink)
Freak Poster
 
raza786's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: south africa
Posts: 294
Member: 18418
Status: Offline
Thanks Meter: 8
My brother took his G935F to a shop and they did it. Search youtube and you will see its possible.
  Reply With Quote
Old 03-01-2017, 05:50   #4 (permalink)
No Life Poster
 
.:D:.'s Avatar
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 1,725
Member: 2561651
Status: Offline
Sonork: 100.*******
Thanks Meter: 256
impossible bro,........
you should change the devices
  Reply With Quote
Old 03-01-2017, 06:23   #5 (permalink)
Freak Poster
 
raza786's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: south africa
Posts: 294
Member: 18418
Status: Offline
Thanks Meter: 8
It is not impossible ,plz do some research before saying its not possible. i will take out pics and post this week.
  Reply With Quote
Old 03-01-2017, 11:38   #6 (permalink)
No Life Poster
 
.:D:.'s Avatar
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 1,725
Member: 2561651
Status: Offline
Sonork: 100.*******
Thanks Meter: 256
brother you have single sim set, so how you say about convert it to dual sim??
can you explain us little
  Reply With Quote
Old 03-01-2017, 18:29   #7 (permalink)
Freak Poster
 
raza786's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: south africa
Posts: 294
Member: 18418
Status: Offline
Thanks Meter: 8
please google it and you will see.
  Reply With Quote
Old 03-12-2017, 15:02   #8 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 2
Member: 2536401
Status: Offline
Thanks Meter: 0
G935F and G935D use same pcb with all readers there, you can activate in z3x.
  Reply With Quote
Old 03-12-2017, 17:40   #9 (permalink)
No Life Poster
 
hoang's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: AnyClient
Age: 39
Posts: 1,982
Member: 10485
Status: Offline
Sonork: 100.66876
Thanks Meter: 395
write Slave IMEI (with Cert), SIM2 will be activated!
You can do by this way: read Cert from phone, edit Cert file, add IMEI2 Cert data like IMEI1, write to phone!
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to hoang For This Useful Post:
Old 03-25-2017, 21:38   #10 (permalink)
No Life Poster
 
gsmsikar's Avatar
 
Join Date: May 2003
Posts: 5,665
Member: 28004
Status: Offline
Sonork: 100.1601142
Thanks Meter: 768
i also have a sm-g935f Samsung s7 edge G935FXXU1DQC2 having Nougat 7.0 from middle east in which VOLTE is not working , i dont want to use 2 sim just VOLTE ,
so i want to convert it to India version g935fd , is that possible ?
or is there any way to start VOLTE ?


urgent reply please .
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to gsmsikar For This Useful Post:
Old 03-27-2017, 18:28   #11 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Apr 2005
Age: 44
Posts: 95
Member: 134237
Status: Offline
Thanks Meter: 5
Hello Guys...the mainboard of g935f and g935fd are the same. To change g935f ( single) sim to g935fd (dual), 1st run g935fd software on the unit and write any dual sim imei for the unit...voila. you have dual sim support so just change your sim tray to dual. The same procedure if you want to change dual sim to single sim...i have done it many times.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to optimus For This Useful Post:
Old 03-27-2017, 21:39   #12 (permalink)
Freak Poster
 
raza786's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: south africa
Posts: 294
Member: 18418
Status: Offline
Thanks Meter: 8
hi
What software are you using.

thanx
  Reply With Quote
Old 03-28-2017, 00:17   #13 (permalink)
Moderator
 
...:::::NP™:::::...'s Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: beloved '' ❤ '' Bangla
Posts: 9,921
Member: 1162626
Status: Offline
Sonork: 100.1591727 QQ:2337938173
Thanks Meter: 9,860
Please guys don't provide any wrong thing about the topic G930F, G935F - double IMEI in "Repair"? yours same topic already have discussion with solution.



Before hesitation, use search the button working properly for solution.




Best regard
__________________
--------------------------

Use Search Button to get Instant Result | Follow Forum Rules
Avoid Spams in the forum to prevent ban your account.
  Reply With Quote
Old 04-19-2017, 15:42   #14 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 481
Member: 395587
Status: Offline
Thanks Meter: 63
I need the opposite information... How to convert g935fd to g935f to single sim.
It is originally a single sim phone but it been ruined by sw and now it shows g935fd...dual sim options too.
Please help
  Reply With Quote
Old 04-21-2017, 13:42   #15 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 481
Member: 395587
Status: Offline
Thanks Meter: 63
Sorted it was the NV data
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to lasty For This Useful Post:
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 17:56.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.36287 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO