GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Samsung > Samsung Android based phones

Samsung Android based phones Discussion and all of your questions relating to the Samsung Android based phones.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-01-2016, 22:56   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 687
Member: 30754
Status: Offline
Thanks Meter: 9
note 3 no siganl


I have note 3 instead of showing signal it show round and cross on it how to fix anyone have idea ?
  Reply With Quote
Old 11-01-2016, 23:00   #2 (permalink)
No Life Poster
 
xx0o0xx1's Avatar
 
Join Date: Sep 2013
Location: The Hell
Age: 27
Posts: 1,776
Member: 2033150
Status: Offline
Thanks Meter: 606
check baseband value and feedback
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to xx0o0xx1 For This Useful Post:
Old 11-02-2016, 17:46   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 687
Member: 30754
Status: Offline
Thanks Meter: 9
Baseband is n900aucucnc2
the imei is clean
  Reply With Quote
Old 11-02-2016, 18:55   #4 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 687
Member: 30754
Status: Offline
Thanks Meter: 9
one more thing signal do show when no sim , when put sim it show round and cross on it
  Reply With Quote
Old 11-02-2016, 21:38   #5 (permalink)
No Life Poster
 
xx0o0xx1's Avatar
 
Join Date: Sep 2013
Location: The Hell
Age: 27
Posts: 1,776
Member: 2033150
Status: Offline
Thanks Meter: 606
how about IMEI CERT ??
*#0011#
  Reply With Quote
Old 11-03-2016, 17:19   #6 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 687
Member: 30754
Status: Offline
Thanks Meter: 9
it show cert pass it show only 2 bar
  Reply With Quote
Old 11-03-2016, 19:50   #7 (permalink)
No Life Poster
 
xx0o0xx1's Avatar
 
Join Date: Sep 2013
Location: The Hell
Age: 27
Posts: 1,776
Member: 2033150
Status: Offline
Thanks Meter: 606
idk, IF UR EFS IS FULLY WORKS THEN IT MAY A HW ISSUE
  Reply With Quote
Old 11-04-2016, 18:45   #8 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 687
Member: 30754
Status: Offline
Thanks Meter: 9
ok thanks you
cause I have try all thing related to software none work guess it hard ware
  Reply With Quote
Old 11-04-2016, 18:46   #9 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 687
Member: 30754
Status: Offline
Thanks Meter: 9
but also change antenna , charging port flex , but don't know where to work on board
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 16:36.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.26129 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO