GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Samsung > Android based phones

Android based phones Discussion and all of your questions relating to the Samsung Android based phones.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-18-2012, 15:28   #1 (permalink)
No Life Poster
 
anwar.welltech's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: kerala india
Posts: 873
Member: 952533
Status: Offline
Sonork: 1001607366
Thanks Meter: 90
Samsung b5512 galaxy y pro duos: How to hard reset? [Solved][Guide]

How to hardreset samsung b5512 galaxy y pro duos, phone have google account, plz help me
  Reply With Quote
Old 05-18-2012, 15:48   #2 (permalink)
No Life Poster
 
abidottupara35's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: GSMKSA Team
Posts: 1,072
Member: 1178222
Status: Offline
Sonork: 100.1602620
Thanks Meter: 456

turn off your device and enter into Recovery mode. You can get into Recovery mode by pressing and holding Volume up button + Home button + Power button simultaneously.

then do factory reset

remember after reboot lost all user data
  Reply With Quote
The Following 5 Users Say Thank You to abidottupara35 For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 05-18-2012, 15:49   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Karlos007's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Prague, Czech Republic
Age: 32
Posts: 194
Member: 170013
Status: Offline
Thanks Meter: 42
Maybe it is enough to hold home + power
  Reply With Quote
Old 06-09-2012, 11:51   #4 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 133
Member: 1096007
Status: Offline
Thanks Meter: 16
hello if u dnt mind plz tell us

Quote:
Originally Posted by ambt View Post
Thanks abid my problem solved

hello if u dnt mind plz tell us how you solved your problem


thanks in advance
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to .:H34K3R:. For This Useful Post:
Old 06-09-2012, 18:31   #5 (permalink)
No Life Poster
 
abidottupara35's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: GSMKSA Team
Posts: 1,072
Member: 1178222
Status: Offline
Sonork: 100.1602620
Thanks Meter: 456
Quote:
Originally Posted by .:H34K3R:. View Post
hello if u dnt mind plz tell us how you solved your problem


thanks in advance
looooooooooooooooool

read my #2 post
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to abidottupara35 For This Useful Post:
Old 09-02-2012, 18:20   #6 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 12
Member: 685274
Status: Offline
Thanks Meter: 10
I have a problem, when i want to get recovery mode, the recovery mode ask me for a password....!!!!!!!!!
  Reply With Quote
Old 09-03-2012, 08:32   #7 (permalink)
No Life Poster
 
abidottupara35's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: GSMKSA Team
Posts: 1,072
Member: 1178222
Status: Offline
Sonork: 100.1602620
Thanks Meter: 456
Quote:
Originally Posted by amir0045 View Post
I have a problem, when i want to get recovery mode, the recovery mode ask me for a password....!!!!!!!!!
just enter password wrong in 10 time it will format him self
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to abidottupara35 For This Useful Post:
Old 11-24-2012, 09:35   #8 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Nov 2012
Location: Ranchi
Posts: 139
Member: 1841619
Status: Offline
Sonork: banchamunda@gmail.com
Thanks Meter: 12
Volume up button + Home button + Power button many method try but not success how can format phone on and display show confirm password how to solv
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to mundatelecom For This Useful Post:
Old 11-28-2012, 12:02   #9 (permalink)
No Life Poster
 
anwar.welltech's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: kerala india
Posts: 873
Member: 952533
Status: Offline
Sonork: 1001607366
Thanks Meter: 90
Quote:
Originally Posted by mundatelecom View Post
volume up button + home button + power button many method try but not success how can format phone on and display show confirm password how to solv
release poerbutton when phone on
  Reply With Quote
Old 01-21-2013, 17:36   #10 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Apr 2008
Location: Still Serching
Posts: 74
Member: 755485
Status: Offline
Thanks Meter: 10
release all buttons after showing samsung logo
  Reply With Quote
Old 03-19-2013, 10:51   #11 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2012
Location: satna (M.P.)
Posts: 209
Member: 1710210
Status: Offline
Thanks Meter: 32
Quote:
Originally Posted by mundatelecom View Post
Volume up button + Home button + Power button many method try but not success how can format phone on and display show confirm password how to solv
bro i also faced same problem but my problem solved
press vol+ home and power button
release all 3 button when it show samsung logo
  Reply With Quote
Old 03-19-2013, 10:52   #12 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2012
Location: satna (M.P.)
Posts: 209
Member: 1710210
Status: Offline
Thanks Meter: 32
https://www.youtube.com/watch?v=e1Mrs3rgRlQ
  Reply With Quote
Old 04-27-2013, 09:45   #13 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 91
Member: 1884952
Status: Offline
Sonork: 1640404
Thanks Meter: 12
sir how can i hard reset my samsung i5510 by volcano box or z3x box?
  Reply With Quote
Old 05-01-2013, 10:31   #14 (permalink)
No Life Poster
 
shaikh_zubin's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: india
Posts: 506
Member: 461699
Status: Offline
Thanks Meter: 80
b5512 hard reset but....

abid i have b512 it re start somtime somtime it shows displey somtime not can i hadreset without displey or do something else
  Reply With Quote
Old 05-01-2013, 11:52   #15 (permalink)
No Life Poster
 
abidottupara35's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: GSMKSA Team
Posts: 1,072
Member: 1178222
Status: Offline
Sonork: 100.1602620
Thanks Meter: 456
Quote:
Originally Posted by shaikh_zubin View Post
abid i have b512 it re start somtime somtime it shows displey somtime not can i hadreset without displey or do something else
try to hard rest by following #2 if not work the flash with odion
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to upload a new firmware... Brand Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 29 06-13-2014 15:30
How to add a language in 51xx/61xx tati Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 8 05-21-2013 19:20
How can I do a Welcome note for my 6110 a dosn't have any one ? Viper Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 7 07-18-2012 07:57
news headlines to gsm phone mos Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 6 12-18-2011 11:00
Copy from one 6110 to another Leif Nielsen Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 1 06-10-1999 22:36

 



All times are GMT +1. The time now is 14:22.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.70042 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO