GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Samsung > Samsung Android based phones

Samsung Android based phones Discussion and all of your questions relating to the Samsung Android based phones.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-23-2018, 21:18   #16 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 16
Member: 2507011
Status: Offline
Thanks Meter: 0
unlocking sm-s327vl


Quote:
Originally Posted by pasc View Post
any news on unlocking this model? still cant find a way to solve this.
i have paid a guy he did it with chimera i dont know how all i know it works and it is the sm-s327vl version.
  Reply With Quote
Old 02-26-2018, 15:47   #17 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2015
Posts: 14
Member: 2467060
Status: Offline
Thanks Meter: 2
its cdma phone not possible yet
  Reply With Quote
Old 02-28-2018, 11:46   #18 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 144
Member: 2329547
Status: Offline
Thanks Meter: 13
Lightbulb

Quote:
Originally Posted by jimsign View Post
i have paid a guy he did it with chimera i dont know how all i know it works and it is the sm-s327vl version.
chimera offically do not support unlock of this model. it must have been through firmware change. can you pls tell what firmware version is currently installed in this phone?

br,
  Reply With Quote
Old 03-01-2018, 09:22   #19 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 1
Member: 2816160
Status: Offline
Thanks Meter: 0
hi, can someone show me how to unlocked this phone SM-S327VL ? plz
  Reply With Quote
Old 04-03-2018, 11:06   #20 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Aug 2017
Posts: 27
Member: 2745653
Status: Offline
Thanks Meter: 4
you can flash combination file and unlock it with z3x
not a problem at all
  Reply With Quote
Old 04-04-2018, 01:28   #21 (permalink)
Freak Poster
 
romell's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Mexico
Posts: 421
Member: 252707
Status: Offline
Thanks Meter: 18
Quote:
Originally Posted by istar555work View Post
you can flash combination file and unlock it with z3x
not a problem at all
not possible select this model not appear model in z3x
  Reply With Quote
Old 04-26-2018, 09:18   #22 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Feb 2016
Location: Cayman Islands
Posts: 233
Member: 2529251
Status: Offline
Thanks Meter: 267
Quote:
Originally Posted by jimsign View Post
i have paid a guy he did it with chimera i dont know how all i know it works and it is the sm-s327vl version.
Which guy I have some units I need unlocked please PM

Sent from my BBD100-1 using Tapatalk
  Reply With Quote
Old 04-27-2018, 14:01   #23 (permalink)
Freak Poster
 
sureshplaza's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: andrapradesh,india
Age: 35
Posts: 447
Member: 614314
Status: Offline
Sonork: 1582812
Thanks Meter: 848
firmware


https://drive.google.com/file/d/1Mmk...APs08-ZKv/view
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to sureshplaza For This Useful Post:
Old 04-27-2018, 16:17   #24 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 32
Member: 152097
Status: Offline
Thanks Meter: 3
it has a password on this zip file
  Reply With Quote
Old 04-29-2018, 00:04   #25 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Feb 2016
Location: Cayman Islands
Posts: 233
Member: 2529251
Status: Offline
Thanks Meter: 267
Quote:
Originally Posted by zaid View Post
it has a password on this zip file
Is this possible to use for GSM. I opened the unit and there is no modem on the board for GSM

Sent from my BBD100-1 using Tapatalk
  Reply With Quote
Old 04-30-2018, 15:45   #26 (permalink)
No Life Poster
 
Stunman112's Avatar
 
Join Date: May 2016
Location: 574
Age: 27
Posts: 727
Member: 2567774
Status: Offline
Thanks Meter: 240
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by obliviousmnd View Post
its worked in the past on TF's that had V in model number, such as G930VL. Flashing verizon rom to this phone unlocked sim and basically made it a verizon phone. However other models this trick did not work on. Please give it a try and let us know if you were successful. Flash 4 file firmware please.

Worst case scenario, it doesn't unlock...or it fails, in which case flash stock back and you're back to where you started.

Again, please let us know if it works
Try this ^ 1st like user said, it has worked in the past on VL models flashing V firmware.

Sent from my SM-G928T using Tapatalk
  Reply With Quote
Old 05-01-2018, 21:44   #27 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 32
Member: 152097
Status: Offline
Thanks Meter: 3
Quote:
Originally Posted by cyc0d3d View Post
Is this possible to use for GSM. I opened the unit and there is no modem on the board for GSM

Sent from my BBD100-1 using Tapatalk
i flashed it came up the with same software, didn't work
  Reply With Quote
Old 05-01-2018, 22:11   #28 (permalink)
No Life Poster
 
Stunman112's Avatar
 
Join Date: May 2016
Location: 574
Age: 27
Posts: 727
Member: 2567774
Status: Offline
Thanks Meter: 240
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by zaid View Post
i flashed it came up the with same software, didn't work
Test it with GSM Sim?

Sent from my SM-G928T using Tapatalk
  Reply With Quote
Old 05-23-2018, 10:16   #29 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 18
Member: 2370100
Status: Offline
Sonork: 1681551.mobile
Thanks Meter: 4
firmware


https://drive.google.com/file/d/1Mmk...APs08-ZKv/view


password plz
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to alimobile.shah For This Useful Post:
Old 06-06-2018, 20:11   #30 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jan 2006
Location: Santiago de Cuba
Posts: 3,187
Member: 220595
Status: Offline
Thanks Meter: 258
so

is it working or not ?

And what is the password for the file ?
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 09:12.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.51916 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO