GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Samsung > Samsung Android based phones

Samsung Android based phones Discussion and all of your questions relating to the Samsung Android based phones.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-02-2018, 03:20   #61 (permalink)
No Life Poster
 
lamran's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: cable
Age: 36
Posts: 749
Member: 352958
Status: Offline
Sonork: 100.1585201
Thanks Meter: 119

i am getting this error
can one help

  Reply With Quote
Old 10-02-2018, 15:24   #62 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Jun 2017
Posts: 71
Member: 2723574
Status: Offline
Thanks Meter: 1
need combination j730gm U5
  Reply With Quote
Old 10-02-2018, 23:24   #63 (permalink)
No Life Poster
 
lamran's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: cable
Age: 36
Posts: 749
Member: 352958
Status: Offline
Sonork: 100.1585201
Thanks Meter: 119
finally solve
tnx everyone
  Reply With Quote
Old 10-03-2018, 13:01   #64 (permalink)
Freak Poster
 
kpkgsm's Avatar
 
Join Date: Apr 2014
Location: Pakistan
Age: 21
Posts: 327
Member: 2164664
Status: Offline
Sonork: 100.1654214
Thanks Meter: 113
already tested work perfect i have done it..
  Reply With Quote
Old 10-03-2018, 15:54   #65 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Apr 2017
Posts: 101
Member: 2704296
Status: Offline
Sonork: 100.1677478
Thanks Meter: 10
Quote:
Originally Posted by lamran View Post
finally solve
tnx everyone
how did you solve it ?
  Reply With Quote
Old 10-03-2018, 17:41   #66 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Aug 2004
Location: In my country
Age: 51
Posts: 1,771
Member: 77002
Status: Offline
Sonork: 100.1657194
Thanks Meter: 79
I fix the touch problem, but the firmware its without all system apps.
After downgrade binary 5 to 7.0 can flash 4 files 7.0 with binary 4 ?

Thanks
Attached Images
File Type: jpeg WhatsApp Image 2018-10-03 at 13.33.26.jpeg (32.5 KB, 43 views)
  Reply With Quote
Old 10-04-2018, 07:22   #67 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2016
Posts: 1
Member: 2596677
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Quote:
Originally Posted by Dany View Post
I fix the touch problem, but the firmware its without all system apps.
After downgrade binary 5 to 7.0 can flash 4 files 7.0 with binary 4 ?

Thanks
How you can downgrade? Please explain!
  Reply With Quote
Old 10-04-2018, 21:41   #68 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 83
Member: 1344017
Status: Offline
Thanks Meter: 15
Good solution

fast speed link for download

file https://uploadboy.com/77370y3w4vrm/2770/zip
  Reply With Quote
Old 10-05-2018, 18:14   #69 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Aug 2004
Location: In my country
Age: 51
Posts: 1,771
Member: 77002
Status: Offline
Sonork: 100.1657194
Thanks Meter: 79
Quote:
Originally Posted by badsonic View Post
How you can downgrade? Please explain!
Follow the first post in this thread.
  Reply With Quote
Old 10-05-2018, 18:19   #70 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Aug 2004
Location: In my country
Age: 51
Posts: 1,771
Member: 77002
Status: Offline
Sonork: 100.1657194
Thanks Meter: 79
Quote:
Originally Posted by Dany View Post
I fix the touch problem, but the firmware its without all system apps.
After downgrade binary 5 to 7.0 can flash 4 files 7.0 with binary 4 ?

Thanks
Anyone can help me with this please?
Can flash 4 files bin4 in this scenary ?
See the picture.
Best regards for all
  Reply With Quote
Old 10-06-2018, 18:33   #71 (permalink)
No Life Poster
 
voltran2008's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Space
Age: 43
Posts: 1,603
Member: 861795
Status: Offline
Thanks Meter: 955
I can confirm that this solution works on J730F with Binary 3 (8.1.0) firmware...

thanks again Aaryanfirmware
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to voltran2008 For This Useful Post:
Old 10-10-2018, 19:16   #72 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Oct 2010
Age: 33
Posts: 2,240
Member: 1418143
Status: Online
Thanks Meter: 314
no OEM on my menu , I tried 2 firmware none
  Reply With Quote
Old 10-11-2018, 15:47   #73 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Oct 2010
Age: 33
Posts: 2,240
Member: 1418143
Status: Online
Thanks Meter: 314
Quote:
Originally Posted by psytr0nic View Post
no OEM on my menu , I tried 2 firmware none
fixed

I used bst dongle with J710FN as model to reset reactivation .
  Reply With Quote
Old 10-19-2018, 05:33   #74 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2016
Location: Portoviejo city
Posts: 14
Member: 2541758
Status: Offline
Thanks Meter: 3
Donate money to this user
unlocking the prenormal Rmm oem
open miracle box select reset reactivation / ee lock in dowloader mode execute it then it will leave a triangunlo and proceed to flash with the z3x but only the boot
and ready oem unlocked
anyes of doing this process you need to leave it on the main screen and activated debugging
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 23:41.



Powered by Searchlight © 2018 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.20866 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO