GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > LG > LG Android based phones

LG Android based phones General LG Android phones discussion, firmwares, solution, root, help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-11-2014, 11:02   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Akhtar Ali Jatt's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Earth
Posts: 6,893
Member: 953334
Status: Offline
Thanks Meter: 13,245
Smile How to Flash LG KDZ file Greater Then 1GB Offline 100 % Tested 2014 Solution ;)


[B]How to Flash LG KDZ file Greater Then 1GB Offline 100 % Tested 2014 Solution
Method :

  1. Download the appropriate firmware file (link above) depending on the model number of your LG G2 and extract the ZIP (if applicable).
  2. Download and install LG USB Drivers on your computer: Download
  3. Make sure you phone has at least 70% battery juice.
  4. Enable USB Debugging on your device from Settings> Developers options. See detailed guide here.
  5. Download LG R&D Flash Tool and other files: LG_KDZ_FW-Update_OfflineFix.zip (Mirror Link)
  6. Extract the ZIP file and open the unzipped folder. It contains all necessary tools and files.
  7. Also download this ZIP and extract it: LGMOBILEAX.zip (Mirror Link)
  8. Now open LGMOBILEAX folder and copy its contents in C:\ProgramData\ LGMOBILEAX on your computer. The path should be as shown in the picture below. If you get “Update R&D Tool” error later, delete the contents of C:\ProgramData\ LGMOBILEAX folderand copy the new files to this folder from LGMOBILEAX you downloaded at Step 7.
  9. Go to C:\Windows/System32/drivers/etc folder.
  10. Now right click the hosts file and open it with WordPad or NotePad++ (I used the latter).
  11. Now add the following line at the end of the document: 127.0.0.1 csmg.lgmobile.com
  12. Save the changes and close the hosts file. If you are unable to edit the hosts file, do this: go to Notepad or Notepad++ program and open it as administrator on your computer, navigate to the hosts file, add 127.0.0.1 csmg.lgmobile.com at the end and save the changes.
  13. Open LG_KDZ_FW-Update_OfflineFix folder and install the msxml.exe file.
  14. Then open shttps folder and run http.
  15. Now start Windows Enabler and turn it on (system tray).
  16. Then launch UpTestEX_mod2_marwin.
  17. Now boot your LG G2 into Download Mode. To do this, turn off the phone, press and hold the Volume Up key and then plug the USB cable.
  18. As soon as your device get connected successfully LG R&D Test Tool will launch.
  19. Now click the folder icon at Select kdz file option and add the downloaded stock firmware with .KDZ extension.
  20. Then click the Normal web upgrade test button.
  21. You’ll see a new Read Phone Information popup window.
  22. Now click the Start Upgrade button.
  23. Just wait for a few seconds till you see another popup asking you to Select Country & Language.
  24. Finally, click OK to proceed with firmware installation.
  25. When the firmware flashing is done and your G2 boots up, do not forget to perform a factory reset. To do it, press and hold the Volume Down+Power buttons until you see the phone’s screen.

Last edited by Akhtar Ali Jatt; 07-11-2014 at 11:10.
  Reply With Quote
The Following 18 Users Say Thank You to Akhtar Ali Jatt For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 09-04-2014, 06:24   #2 (permalink)
No Life Poster
 
MUTUAL's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Auckland
Posts: 4,563
Member: 160928
Status: Offline
Thanks Meter: 328
How to Flash LG KDZ file Greater Then 1GB Offline 100 % Tested 2014 Solutio...

hi i get this error what to do? every time when i try to flash i show me this?

Always saying disconnected
But phone is connected
  Reply With Quote
Old 09-04-2014, 08:02   #3 (permalink)
No Life Poster
 
.....::::GsmAdeel:::::.....'s Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: ...::IsLam::...
Posts: 1,686
Member: 767472
Status: Offline
Sonork: 100.1609877
Thanks Meter: 562
use another pc ........
  Reply With Quote
Old 10-01-2014, 15:21   #4 (permalink)
Freak Poster
 
NOKIA EXPERT's Avatar
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 234
Member: 2227489
Status: Offline
Thanks Meter: 183
Download LG R&D Flash Tool and other files: LG_KDZ_FW-Update_OfflineFix.zip (Mirror Link)
  Reply With Quote
Old 10-08-2014, 14:55   #5 (permalink)
Freak Poster
 
javaflasher's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 437
Member: 1892139
Status: Offline
Thanks Meter: 49
please help with this error.. many times, many try always got this error..I follow exactly this step by step but no luck..please guide me to any one who has successully update/downgrade with offline..thanx in advance


BR
Attached Images
File Type: jpg lg.JPG (267.2 KB, 8121 views)
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to javaflasher For This Useful Post:
Old 10-21-2014, 07:32   #6 (permalink)
No Life Poster
 
Akhtar Ali Jatt's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Earth
Posts: 6,893
Member: 953334
Status: Offline
Thanks Meter: 13,245
Quote:
Originally Posted by javaflasher View Post
please help with this error.. many times, many try always got this error..I follow exactly this step by step but no luck..please guide me to any one who has successully update/downgrade with offline..thanx in advance


BR
Use win7 .
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to Akhtar Ali Jatt For This Useful Post:
Old 11-04-2014, 02:59   #7 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 50
Member: 1107593
Status: Offline
Thanks Meter: 6
I'm starting to update my phone but always goes from 20 to 30%, I could help in some way

Last edited by alis1204; 11-04-2014 at 03:05.
  Reply With Quote
Old 11-04-2014, 10:59   #8 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Nov 2014
Location: Vietnam
Posts: 26
Member: 2286481
Status: Offline
Thanks Meter: 2
Sometimes, the reason is your PC installed many phones' driver. Try to uninstall some of them that no need at the moment, then restart your computer and try again !
  Reply With Quote
Old 11-10-2014, 18:56   #9 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 6
Member: 2284524
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Hi, I got to step 20 and when I clicked on
"Upgrade Start", I got a message saying:
"Please install csmg b2c Client TOOL
Select Tool -> B2C Client Setup menu"
Any idea what it could be?
  Reply With Quote
Old 11-20-2014, 06:24   #10 (permalink)
No Life Poster
 
ZIYAAD STRYKER's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 3,069
Member: 175945
Status: Offline
Sonork: ziiyyaad
Thanks Meter: 694
same here any help plz? please install csmg b2c client tool!!!
  Reply With Quote
Old 12-31-2014, 22:28   #11 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Sep 2005
Location: Pakistan Faisalabad
Age: 35
Posts: 168
Member: 177381
Status: Offline
Sonork: 100.162218
Thanks Meter: 13
Quote:
Originally Posted by MUTUAL View Post
hi i get this error what to do? every time when i try to flash i show me this?

Always saying disconnected
But phone is connected
i was also facing same problem i used another pc with win7 installed and phone flashed fine
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to nabeel_7152077 For This Useful Post:
Old 01-07-2015, 07:56   #12 (permalink)
No Life Poster
 
ahmertelecom's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: PAKISTAN
Age: 29
Posts: 2,081
Member: 210880
Status: Offline
Sonork: 100.1577765
Thanks Meter: 136
Quote:
Originally Posted by nabeel_7152077 View Post
i was also facing same problem i used another pc with win7 installed and phone flashed fine
comport number to high plz selct comport under 20
  Reply With Quote
Old 02-06-2015, 13:24   #13 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Feb 2013
Location: @ intel inside @
Age: 33
Posts: 96
Member: 1885839
Status: Offline
Sonork: 100.1596918
Thanks Meter: 15
i've tried this solution on my LG L3, but it is always show error. i also tried it on other PC but i'ts still error.
  Reply With Quote
Old 02-18-2015, 05:59   #14 (permalink)
No Life Poster
 
saifjaan009's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Location: PAKISTAN (OMAN)
Age: 28
Posts: 641
Member: 2340225
Status: Offline
Sonork: 100.1662389
Thanks Meter: 317
Donate money to this user
same hare bro no working i am also trying >>>>
  Reply With Quote
Old 02-19-2015, 08:06   #15 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2015
Location: Lahore Pakistan
Posts: 2
Member: 2344389
Status: Offline
Thanks Meter: 0
plz tell me a best website of l.g stockroms
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 18:48.



Powered by Searchlight © 2017 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.42023 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO