GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > LG > LG Android based phones

LG Android based phones General LG Android phones discussion, firmwares, solution, root, help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-30-2013, 13:46   #1 (permalink)
No Life Poster
 
..::One-Man::..'s Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: Have offers..?Its me AzimBahar
Age: 26
Posts: 8,433
Member: 1174508
Status: Offline
Sonork: 100.1593820
Thanks Meter: 11,591
Donate money to this user
How to Flash LG Optimus LTE LU6200 to Android 4.0.4 ICS


How to Flash LG Optimus LTE LU6200 to Android 4.0.4 ICS

You will need to download the following files:

How to update LG Optimus LTE LU6200 to Android 4.0.4 ICS Steps:
Cable into the PC and phone theft: USB Debugging and select Unknow soure slightly.
Unzip and run Windows Enabler.exe WindowsEnablerv1.1.zip, Click on the icon in the taskbar to switch On (see figure below)

Run File d: \ FlashTool \ UpTestEX.exe



This step is the "Start Upgrade" you do not choose. you start by choose " Normal Web update test"


This step may choose another Language replaced by Chinese:


Start running:
If errors occur, then you put the machine on the DOWNLOAD MODE (remove the battery, theft cable, press the "volume" with "Power Button" few seconds)


wait until this is done


Caution: I am not responsible if anything happens to your LG Optimus LTE! Do this at your own risk!

Last edited by ..::One-Man::..; 05-30-2013 at 13:51.
  Reply With Quote
The Following 9 Users Say Thank You to ..::One-Man::.. For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 05-30-2013, 14:00   #2 (permalink)
No Life Poster
 
..::One-Man::..'s Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: Have offers..?Its me AzimBahar
Age: 26
Posts: 8,433
Member: 1174508
Status: Offline
Sonork: 100.1593820
Thanks Meter: 11,591
Donate money to this user
Add Little Mistake

Unzip and run Windows Enabler.exe WindowsEnablerv1.1.zip, Click on the icon in the taskbar to switch On (see figure below)
[IMG]http://i.*****.com/MYrbQ.jpg[/IMG]
  Reply With Quote
Old 06-04-2013, 12:02   #3 (permalink)
Cheater -Don't Deal with him-
 
Join Date: Nov 2011
Location: india
Posts: 171
Member: 1694177
Status: Offline
Sonork: 1619339
Thanks Meter: 23
can you help me

sir lg p990 how to update andride can you tell me pls one man
jheeeeeeeeeelp
  Reply With Quote
Old 06-04-2013, 13:33   #4 (permalink)
No Life Poster
 
..::One-Man::..'s Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: Have offers..?Its me AzimBahar
Age: 26
Posts: 8,433
Member: 1174508
Status: Offline
Sonork: 100.1593820
Thanks Meter: 11,591
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by sachin8615 View Post
sir lg p990 how to update andride can you tell me pls one man
jheeeeeeeeeelp
Brother Create A New Thread To Right Section Or Do Search To Google .
Care Forum Rules ...








Br,
One-Man
..::AzimBahar::..

  Reply With Quote
Old 06-11-2013, 12:58   #5 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Oct 2010
Age: 33
Posts: 2,235
Member: 1418143
Status: Online
Thanks Meter: 314
I'm on windows 7 32/64 Bits .. I can't bypass " Upgrade start " step .
I got this error "" insert version " how to solve this issue?
  Reply With Quote
Old 07-01-2013, 05:08   #6 (permalink)
Freak Poster
 
mcjepoy_12's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: angeles city,pampanga
Age: 39
Posts: 230
Member: 1304373
Status: Offline
Thanks Meter: 29
sir can i have another link for the flashfile you used?thanks in advanced...
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to mcjepoy_12 For This Useful Post:
Old 07-20-2013, 18:00   #7 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 1
Member: 1981355
Status: Offline
Thanks Meter: 1
i want to know can i full flash lg mobile
with z3x box, reply fast if any one is know
\
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to punit misra For This Useful Post:
Old 07-28-2013, 17:00   #8 (permalink)
Freak Poster
 
hape_tenso's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Indonesia
Posts: 174
Member: 1199611
Status: Offline
Thanks Meter: 23
Smile

Quote:
Originally Posted by punit misra View Post
i want to know can i full flash lg mobile
with z3x box, reply fast if any one is know
\
Z3x LG is very very very slow in update, think for another solution....
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to hape_tenso For This Useful Post:
Old 09-15-2013, 17:24   #9 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 1
Member: 2025621
Status: Offline
Sonork: yahoo
Thanks Meter: 0
after update my lg restating...
there is no hardware problem..


Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Beta
  Reply With Quote
Old 09-21-2013, 17:36   #10 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 1
Member: 2030330
Status: Offline
Thanks Meter: 0
hello to you I love this forum
  Reply With Quote
Old 10-10-2013, 04:55   #11 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 1,156
Member: 683463
Status: Offline
Thanks Meter: 184
thanks this work perfect brother i have my lu6200 and root then accdentally deleted some of system software now phone goes "error security" now its all ok and working again
  Reply With Quote
Old 10-19-2013, 04:32   #12 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 2
Member: 1965948
Status: Offline
Thanks Meter: 0
i need google id for LG E739
  Reply With Quote
Old 11-06-2013, 16:42   #13 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Sep 2008
Location: Manchester, United Kingdom
Posts: 85
Member: 861665
Status: Offline
Thanks Meter: 9
Can't Download this file develoid.com/lg/OptimusLTE/LG-LU6200/StockFirmware/LU620166_00.kdz

any other link please
  Reply With Quote
Old 11-09-2013, 10:48   #14 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Apr 2009
Location: NIGERIA
Posts: 67
Member: 1007376
Status: Offline
Sonork: Tonimass int ltd
Thanks Meter: 6
The link to the flashfile please.
  Reply With Quote
Old 11-27-2013, 09:15   #15 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Nov 2013
Location: PUNJAB
Posts: 92
Member: 2073709
Status: Offline
Thanks Meter: 27
my dear friend one man can u tell me how to install CWM recovery Image for lg Lu 6200
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 14:56.



Powered by Searchlight © 2018 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.39609 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO